analytics bezoekersstatistieken
bezoekersanalyse Google analytics

Google Analytics bezoekersstatistieken

Data is hot, ook binnen de marketingwereld! Op basis van de verzamelde data over de bezoekers van uw website, kunt u marketingstrategieën verder optimaliseren. Ook kan deze data u helpen om uw website verder te optimaliseren. Google Analytics is een bijzonder prettige tool, om deze data te verzamelen. Het integreren van deze tool op uw website is relatief eenvoudig. Het maakt hierbij niet uit, op welke manier uw website ontwikkeld is. Om de data in te kunnen zien, dient u een account te hebben bij Google. Onze marketeers helpen u hier graag bij op weg!

Bel ons
 
verzamel data meet conversies
analyseer bezoekersgedrag verzamel relevante data

Verschillende gegevens uit Google Analytics halen

Google Analytics biedt u een uitgebreid dashboard, waar u ontzettend veel informatie over uw bezoekers kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan de plek waarvandaan uw website bezocht werd, het hierbij gebruikte apparaat, de taal waarop dit apparaat stond ingesteld, enzovoorts. Het is zelfs mogelijk om te zien of uw bezoekers liefhebbers van Apple of Android zijn! Ook interessant is de informatie over de duur van het bezoek aan uw website, de pagina waarop uw website werd verlaten, enzovoorts. Onze marketeers helpen u dit dashboard op een intelligente wijze in te richten. Zo kunt u nog meer uit de vergaarde data halen!

 
inzetten van data gedrag van uw bezoeker
google analytics uw online doelgroep

Het inzetten van data uit Google Analytics

Niet alleen is het hartstikke leuk om de met Google Analytics verzamelde data te analyseren. U wilt hier vanzelfsprekend ook wat mee doen! Het kan bijvoorbeeld interessant zijn om de data te gebruiken voor het bepalen van uw online doelgroep. Op basis van deze informatie kunt u uw marketingcampagnes hierop aan laten sluiten. Ook wilt u weten op welke pagina's uw website verlaten wordt. Waarom juist op die pagina's? Ontbreekt er bijvoorbeeld een call to action (CTA) op deze pagina's? Wij helpen u de data te analyseren en te gebruiken om uw website en marketingcampagnes verder te optimaliseren.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.