Hulp Google Analytics

Hulp bij Google Analytics

Gebruik Google Analytics om meer te weten te komen over het gedrag van bezoekers op uw website. Deze gratis tool houdt bij hoeveel bezoekers uw website heeft, via welke kanalen deze bezoekers binnenkomen en waar zij uw website weer verlaten. Belangrijke informatie voor organisaties die de conversie van hun website willen verbeteren. Op welke pagina verlaat een onnodig groot deel van de bezoekers uw website? Hoe valt dit te verklaren? SiteOnline helpt u het maximale uit Google Analytics te halen. De tool biedt veel meer opties, dan men vaak weet.

Neem contact op
 
verzamel data

Wat is Google Analytics

Zoals de naam al doet vermoeden, is Analytics een online tool van Google. U kunt deze tool gratis gebruiken, wanneer u een account bij Google heeft. Mogelijk gebruikt u dit account al voor Google Adsense of Google Adwords. Dit zijn twee andere populaire platformen die Google webmasters biedt. Nadat uw website gekoppeld is aan uw account binnen Google Analytics, kunt u data verzamelen. Deze data kunt u vervolgens gebruiken om uw website te verbeteren. Reeds werd een aantal voorbeelden genoemd, van informatie die uit deze tool te halen is: het aantal bezoekers, de plek waar bezoekers uw website verlaten, de kanalen die bezoekers naar uw website leiden, de demografische gegevens over deze bezoekers, enzovoorts.

 
SiteOnline helpt

Hoe SiteOnline helpt bij het inrichten van uw Analytics

SiteOnline helpt u een overzichtelijk dashboard te creëren in Analytics. Op deze manier ziet u straks in een oogopslag hoe uw website presteert. Mocht er een duidelijke daling in het aantal gebruikers zichtbaar zijn, dan kunt u hier direct op inspelen. Dit is lastiger, wanneer het dashboard u niet de juiste informatie toont. Ook denken we graag met u mee, over verbeteringen aan uw huidige marketing campagne op basis van data uit Google Analytics. Zo verbetert u de effectiviteit van marketingcampagnes en geeft u niet onnodig veel marketingbudget uit.

Neem contact op
 
data analyse

Data analyse met Google Analytics

Door gebruik te maken van Google Analytics op de website van uw organisatie, kunt u voor doelgerichte verbeteringen in uw marketingcampagne zorgen. Zo vertelt deze informatie u onder meer, via welke bron de bezoeker bij u is gekomen. Ook laat de tool zien, welk percentage van uw bezoekers betaald is. In die zin, dat deze bezoekers op uw advertenties in Google geklikt hebben. Blijft uw conversie momenteel achter bij u verwachtingen? In dat geval kunt u SEA advertenties richten op andere zoekwoorden. Mogelijk presteert u daarmee beter! Ook vertelt de data uit Google Analytics u veel over de oorsprong en demografie van uw bezoekers. Waar komen ze vandaan? Welke apparaten gebruiken ze?

 
informatie analytics

Meer informatie over Google Analytics

Bent u benieuwd of het gebruik van Google Analytics ook voor uw organisatie interessant kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze marketeers helpen u het dashboard in Analytics op een overzichtelijke wijze in te delen. Dit maakt het voor u makkelijker om snel in te zien, hoe uw website presteert. Ook kunnen we de verkregen data voor u analyseren, om op basis daarvan voor doelgerichte verbeteringen in uw marketingcampagnes te zorgen. Maakt u momenteel al gebruik van de tools die Google u biedt?

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 55 beoordelingen.