Menu Bel ons: 0594-204060 Contact
Bernlef van der Veen Digitale Vakkenvuller"Het internet is net als het universum: oneindig en altijd in ontwikkeling"

Digitale vakkenvuller Site Online, Bernlef van der Veen

Sinds jaar en dag ben ik gefascineerd van computers en er gaan maar weinig dagen voorbij wanneer ik hiermee niet in aanraking ben. Ik ben als grafisch vormgever opgeleid en heb enkele jaren gewerkt als vormgever, dtp-er. Maar met de jaren kreeg ik steeds meer interesse en affiniteit met de dynamische wereld van het internet en ben toen aan de slag gegaan als webshopbeheerder. Het internet is net als het universum: oneindig en altijd in ontwikkeling. Dit is iets wat mij fascineert. Er valt altijd weer iets nieuws te ontdekken en te leren.

Bij Site Online heb ik de mogelijkheid om dit alles te ontdekken en mijzelf eigen te maken, in een team waar humor en plezier met professionaliteit samen gaan. Als allround-medewerker houdt ik mij bezig met het vullen, beheren, en controleren van websites. Teksten schrijven, rapportages maken en ga ik mettertijd mij bezig houden met SEO marketing. Mijn doel? Van waarde zijn voor Site Online en de beste online marketeer worden van mijn kleine pittoreske woonplaats. En dan daarna maar de wereld?

Interesses en hobby’s

Alles wat met computer technologie te maken heeft. Voetbal, films en series. Ik game graag, lees veel en hoop ook ooit een roman te schrijven. En met mooi weer fiets ik met veel plezier op mijn racefiets.

Sterke punten:

  • Oplossingsgericht
  • Creatief
  • Nuchter
  • Empathisch vermogen

Mindere punten:

  • Neiging tot over analyseren
  • Perfectionistisch

Stel Bernlef een vraag