Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

Je eigen cartoon?

Geef een cartoon als leuk cadeau aan jezelf, je collega's, vriend of vriendin. Met het geven van een cartoon geef je iets persoonlijks cadeau. Voor het natekenen van foto's hanteren wij American Cartoon style. De door jou aangeleverde foto wordt nagetekend in deze style. Het is hierbij van belang dat de aangeleverde foto van goede kwaliteit is. Hoe beter de kwaliteit van de input (foto) des te beter het resultaat. We kunnen immers meer detail tekenen als deze ook goed waar te nemen is op de aangeleverde foto. 

De mogelijkheden en kosten

Naast de standaard mogelijkheden voor een cartoon leveren we ook maatwerk. Tevens kan je bij ons terecht voor het laten maken van een animatie video. De standaard mogelijkheden (excl. drukwerk) voor het laten maken van een cartoon zijn: 

  • Portret cartoon € 100,-
  • Full body cartoon € 250,-
  • Full body cartoon incl. background € 350,-

Gedurende de maand december 2018 kan je een Full body cartoon incl. background laten maken voor € 250,- i.p.v. € 350,-!!!

Andere wensen? Geen probleem, neem contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden. Middels het fotoalbum kan je diverse voorbeelden bekijken van cartoons die wij hebben gemaakt. Op aanvraag kunnen we je ook de foto laten zien die als input is aangeleverd.

Ook video animatie