Content management

Content management

Grote kans dat je regelmatig iets wilt aanpassen op de opgeleverde website. Met het content management systeem (cms) van SiteOnline is dat altijd mogelijk. Vanaf welk systeem je waar dan ook ter wereld inlogt. Het systeem is zeer overzichtelijk en functioneel. En je hebt geen speciale webkennis nodig om er mee te werken.

Voeg relevante modules toe

Het cms van SiteOnline bevat alle basiselementen van een website. Denk bijvoorbeeld aan contactformulieren, bevestigingsmails en nieuwspagina’s. Aanvullende modules, zoals een catalogus, een reserveringsformulier, verhuuropties of narrowcasting zijn eenvoudig toe te voegen.

Neem contact op
 
Back-up

Altijd een back-up beschikbaar

Bang om fouten te maken tijdens het beheer van de website? Met één druk op de knop maak je een volledige back-up. Gaat er per ongeluk iets mis, dan zet je gewoon een vorige versie weer terug. Natuurlijk ook weer met slechts één muisklik.

 
instructievideos

Handige instructievideo’s en support

Om het beheren van de website nog eenvoudiger te maken, helpt SiteOnline met praktische instructievideo’s. Daarin zie je stap voor stap hoe je belangrijke handelingen uitvoert. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen voor ondersteuning, zelfs buiten kantoortijden. We helpen je graag om aanpassingen online te krijgen. En daar sturen we nooit een rekening voor.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.