Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

"Zelf eenvoudig je website bijwerken en optimale ondersteuning"

Zelf eenvoudig de website bijwerken

Grote kans dat je regelmatig iets wilt aanpassen op de opgeleverde website. Met het content management systeem (cms) van Site Online is dat altijd mogelijk. Vanaf welk systeem je waar dan ook ter wereld inlogt. Het systeem is zeer overzichtelijk en functioneel. En je hebt geen speciale webkennis nodig om er mee te werken.

Voeg relevante modules toe

Het cms van Site Online bevat alle basiselementen van een website. Denk bijvoorbeeld aan contactformulieren, bevestigingsmails en nieuwspagina’s. Aanvullende modules, zoals een catalogus, een reserveringsformulier, verhuuropties of narrowcasting zijn eenvoudig toe te voegen.

Altijd een back-up beschikbaar

Bang om fouten te maken tijdens het beheer van de website? Met één druk op de knop maak je een volledige back-up. Gaat er per ongeluk iets mis, dan zet je gewoon een vorige versie weer terug. Natuurlijk ook weer met slechts één muisklik.

Handige instructievideo’s en support

Om het beheren van de website nog eenvoudiger te maken, helpt Site Online met praktische instructievideo’s. Daarin zie je stap voor stap hoe je belangrijke handelingen uitvoert. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen voor ondersteuning, zelfs buiten kantoortijden. We helpen je graag om aanpassingen online te krijgen. En daar sturen we nooit een rekening voor.

Vrijblijvend kennismaken?