Menu Bel ons: 0594-204060 Contact
Don Hofstee Alleskunner"Internetmarketing vraagt om een grote dosis creativiteit en inlevingsvermogen"

Alleskunner Site Online, Don Hofstee

Al van mijn vroegste jeugd vind ik het leuk om te weten hoe dingen werken en in elkaar zitten. Toen ik 4 jaar oud was haalde ik de wekker van mijn moeder uit elkaar bijvoorbeeld. Ook vanaf jongs af aan ben ik met muziek bezig en dat resulteerde uiteindelijk in een studie aan het conservatorium, viool en gitaar in Zwolle. Muziek en de passie voor het uit en in elkaar zetten van dingen resulteerde daarna in een langdurige carrière als gitaarreparateur.

Don Hofstee

Mijn interesse voor computers

Mijn interesse voor computers werd gewekt tijdens mijn werk in een muziekwinkel. Ik vond dat ik maar een website moest beginnen. En dus het coderen daarvan nog in kladblok gedaan. Van het schrijven van html, css en javascript naar php programmeren gegaan en een eigen cms geschreven.

Na 20 jaar gitaarreparatie werd het tijd voor wat nieuws en bij Site Online kreeg ik een mooie kans om mijn passie voor internet vorm te geven. Ik werk nu met jonge mensen in een leuk team. Internet is een zich snel ontwikkelend medium en ik hou daar van. Het is leuk om nieuwe trends te zien en daar op in te kunnen spelen. Net als in de muziek vraagt het om een grote dosis creativiteit en inlevingsvermogen. Naast mijn werk bij Site Online speel ik tevens in diverse esembles in de muziek. Voor mij is dit een ideale balans. Een mooie bijkomstigheid is dat muziek maken erg goed is voor de ziel.

Stel Don een vraag