E-mail marketing

E-mail marketing

Met e-mail marketing probeert u geïnteresseerden aan te zetten tot vervolgstappen. Een bekende vorm van email marketing is een nieuwsbrief. Hoeveel nieuwsbrieven ontvangt u zelf maandelijks in uw mailbox? Middels een nieuwsbrief bereikt u geïnteresseerden, die uw website eerder al bezocht hebben. Ook kan het om mensen gaan, die eerder een product of dienst bij u afnamen. Door hen betrokken te houden bij uw organisatie, neemt de kans toe dat zij een nieuwe aankoop doen. Naast een nieuwsbrief is ook het kopen van e-mailadressen een vorm van e-mail marketing. Het gaat hierbij om mensen die op andere websites hebben aangegeven nieuwsbrieven te willen ontvangen van bedrijven.

Neem contact op
 
E-mail marketing software

Email marketing software

Er zijn verschillende programma’s die u helpen uw e-mail marketing te optimaliseren. Zo maakt email marketing software het mogelijk om e-mailadressen te verzamelen en te beheren in een centrale database. Groepeer de e-mailadressen bijvoorbeeld op basis van de manier, waarop deze aan uw database zijn toegevoegd. Gaat het om klanten van uw bedrijf, of om mensen die hun mailadres via uw website achterlieten? Naast bestaande e-mail marketing programma’s kan ook het gebruik van een maatwerkoplossing interessant zijn. SiteOnline helpt u graag bij de ontwikkeling van e-mail marketing software op maat. U wilt het verzamelen en beheren van e-mailadressen zo goed mogelijk automatiseren. Zo kunt u zich richten op de inhoud van uw nieuwsbrief!

 
nieuwsbrief software

Nieuwsbrief software

E-mail marketing software is niet alleen geschikt voor het verzamelen van e-mailadressen. U kunt deze programma’s ook gebruiken om nieuwsbrieven te versturen. Geef uw nieuwsbrief vorm, selecteer de ontvangers ervan en laat het programma de e-mail automatisch versturen op door u aangegeven tijdstippen. Vanzelfsprekend wilt u voorkomen dat leden van elkaar kunnen zien dat zij lid zijn. Daarbij is het belangrijk dat de nieuwsbrief aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. Nieuwsbrief software moet hier voldoende mogelijkheden voor bieden. Dergelijke software wordt zowel als programma aangeboden, als ook als digitale SaaS-oplossing.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Michel uit Groningen
03-03-2022
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt.
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt,waar we nog steeds blij mee zijn.
Jan van Leren Loslaten uit Groningen
01-03-2022
Erg klantgericht en altijd bereikbaar
SiteOnline heeft de vormgeving en technische realisatie verzorgd van de site en achterliggende systemen. Daarnaast verzorgen ze ook de online marketing. Dankzij hun expertise hebben we enorme online stappen kunnen zetten. Er is een fijne samenwerking waarbij altijd het uitgangspunt win/win is.
Johan Wouthuis uit Tynaarlo
23-12-2021
Ze hebben gebouwd wat wij voor ogen hadden.
We hebben de website Brillenglazen.com ondergebracht bij Site Online. Dat was een aardige opgave. Je hebt te maken met verschillende brillen, in z√©√©r uiteenlopende sterktes en een en√≥rme keuze in ons glas assortiment. Ga dat maar eens uitleggen aan ¬īIT-ers en snelle marketingboys. Uiteindelijk met een goed inlevingsvermogen en wederzijds respect, er ging wel eens iets niet goed, Staat er een site die 10 jaar voorop loopt en ook klaar is voor nieuwe ontwikkelingen. Dank aan de energie, het inlevingsvermogen en het geduld van de mannen (sinds kort ook een dame) van SiteOnline!
Lees alle 51 reviews
nieuwsbrief klanten

Waarom nieuwsbrief inzetten voor uw klanten

Het inzetten van een nieuwsbrief voor uw klanten verhoogt de betrokkenheid van consumenten. Breng ze op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, vertel ze meer over uw producten en diensten, enzovoorts. Niet alleen blijven ze hierdoor betrokken. Ook zorgt het dat een consument sneller nog eens bij u terugkeert. Het is belangrijk om de nieuwsbrief op periodieke basis te versturen. Daarbij wilt u voorkomen dat consumenten al snel uitgekeken raken op de nieuwsbrief. Wanneer zij deze te vaak ontvangen, is de kans groot dat zij zich afmelden. Het moet waarde toevoegen voor klanten! SiteOnline helpt u hier graag bij.

 
mail campagne

Mail campagne

Om de nieuwsbrief van waarde te laten zijn voor uw klanten, is het belangrijk om de klantvraag te achterhalen. Met welke reden hebben zij zich aangemeld voor uw nieuwsbrief? Heeft u bijvoorbeeld een specifieke expertise, waarover geïnteresseerden graag meer lezen? Verkoopt u unieke producten? Een nieuwsbrief biedt u de kans om uw kennis en expertise te delen. Dit komt de naam van uw organisatie ten goede. Daarbij kunt u lezers aanzetten tot het doen van een aankoop of het aanvragen van een offerte. SiteOnline helpt u de klantvraag te achterhalen en hier op de juiste wijze op in te spelen met een nieuwsbrief.

 
email marketing informatie

Meer informatie over email marketing

Bent u nieuwsgierig of email marketing ook voor uw organisatie interessant kan zijn? Wilt u meer weten over de combinatie van email marketing met een CRM-systeem? Marketeers van SiteOnline helpen u graag verder. Wij denken met u mee over de toepassing van nieuwsbrieven binnen uw marketingstrategie. Hierbij houden we rekening met de interesses van uw klant, uw eigen USP’s en mogelijkheden om de conversie van uw nieuwsbrieven te optimaliseren. Uiteindelijk wilt u immers voor een verbetering van uw bedrijfsresultaten zorgen middels email marketing. Wanneer mogen wij de eerste nieuwsbrief voor uw organisatie uitwerken?

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 51 beoordelingen.