Menu Bel ons: 0594-204060 Contact
Evan van Doorn chef de bureau"Internet, een schitterend medium die de wereld binnen handbereik brengt"

Evan van Doorn

Sinds de komst van het internet maak ik er veelvuldig gebruik van. Een schitterend medium die de wereld binnen handbereik brengt. Je zit 5.000 km. verderop en upload even een aantal vakantiefoto's en/of filmpjes, die je familie en vrienden thuis 5 minuten laten kunnen bekijken. Je hebt een vergadering met iemand uit Thailand, Amerika en Australië. Je start je computer op, zet je webcam aan, en de vergadering kan beginnen.

De mogelijkheden van het internet zijn eindeloos. Als bedrijf zijnde is het een medium om je diensten en/of producten niet alleen aan te bieden aan je nabije omgeving, maar wereldwijd.  Maar hoe bereik je deze mensen? Hoe zorg je ervoor dat degenen die op zoek zijn naar jouw dienst of product ook daadwerkelijk jou vinden? Deze kennis heb ik bij Site Online vanaf 2010 mogen vergaren.

Inmiddels hebben we al honderden (volgens mij al wel duizend met die van onszelf erbij) websites/webshops ontworpen, geprogrammeerd, gevuld en live gezet. En elke keer is het weer een uitdaging om ze op de juiste termen goed vindbaar te krijgen in Google. Op sommige zoektermen geeft Google wel een paar miljoen resultaten. Het is voor mij dan een kick om de website die je hebt geoptimaliseerd, terug te zien in de top tien resultaten van zo'n zoekterm.

Functieomschrijving

Bij Site Online ben ik verantwoordelijk voor:

  • klantenservice;
  • het vullen van de websites;
  • SEO marketing;
  • planning en organisatie;
  • kleinschalige taken op het gebied van programmering en ontwerpen.

Stel Evan een vraag