CSS

Wat is CSS?

CSS is de afkorting voor Cascading Style Sheets. CSS is een bestand dat vertelt hoe een webpagina moet worden weergeven. In het bestand zet u bijvoorbeeld verhoudingen van elementen, kleuren en lettertypes. Maar ook het verschil in weergave tussen desktop, tablet en mobiel (responsive design) en andere facetten voor de opmaak van uw website.

Door consequent onderscheid te maken tussen het HTML document, de structuur van de website, het stylesheet en de vormgeving van de website, worden de pagina’s sneller geladen. Er is minder code nodig voor één pagina dankzij CSS. Dit is nuttig voor zowel SEO, als de bezoeker.

Neem contact op

Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.