1 2
3 4

MaatwerkCRM

CRM staat voor customer relationship management, wat in het Nederlands vaak omschreven wordt als relatiebeheer. Zowel voor een grote, als voor kleinere organisaties is een CRM-systeem onmisbaar. Met een CRM-systeem haalt u veel meer uit uw contact met klanten. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om klanten na een aankoop een aanbieding te doen voor een aanvullende service of tweede product, die u hen kunt bieden. Op deze manier vergroot u de conversie uit uw aftersales, waarmee de omzet van uw organisatie groeit. Ook kan het interessant zijn om data uit uw CRM-systeem te analyseren. Hoeveel dagen of maanden zitten er gemiddeld tussen de aankopen van uw klanten? Op basis van deze data kunt u klanten rond de verwachte tweede aankoop een kortingscode sturen. Het vergroot de kans, dat zij opnieuw voor uw organisatie zullen kiezen.

Bel ons
 
1 2
3 4

Mogelijkheden op het gebied van CRM-systemen

De afgelopen jaren is het aanbod aan CRM-systemen sterk toegenomen. Verschillende organisaties bieden CRM-systemen, waarvoor u maandelijks een vast bedrag betaalt. Des te hoger uw maandelijkse betaling is, des te meer functies kunt u gebruiken. Wij zijn echter van mening, dat deze oplossingen vaak niet perfect aansluiten op de behoeftes van uw organisatie. Mogelijk mist u bepaalde functies, of vindt u het systeem niet overzichtelijk genoeg door tal van overbodige functies. Om die reden helpt SiteOnline u graag bij de ontwikkeling van een maatwerk CRM-systeem. Een CRM-systeem, die naadloos aansluit op uw wensen!

 
1 2
3 4

Maatwerk CRM-systeem laten ontwikkelen

Bij de ontwikkeling van een maatwerk CRM-systeem inventariseren we niet alleen uw persoonlijke wensen. Ook denken we graag met u mee over mogelijkheden om het maximale uit uw relatiebeheer te halen. Op deze manier komen we tot een combinatie van functies, die u het perfecte CRM-systeem bieden. Onze ontwikkelaars gaan vervolgens voor u aan de slag om het systeem voor u te ontwikkelen. Wilt u op een later moment een functie aan uw CRM-systeem toevoegen? Dat is geen probleem bij een maatwerk CRM-systeem!

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag