maatwerk crm custom resource management
crm crm systeem

Maatwerk CRM

CRM staat voor customer relationship management, wat in het Nederlands vaak omschreven wordt als relatiebeheer. Zowel voor een grote, als voor kleinere organisaties is een CRM-systeem onmisbaar. Met een CRM-systeem haalt u veel meer uit uw contact met klanten. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om klanten na een aankoop een aanbieding te doen voor een aanvullende service of tweede product, die u hen kunt bieden. Op deze manier vergroot u de conversie uit uw aftersales, waarmee de omzet van uw organisatie groeit. Ook kan het interessant zijn om data uit uw CRM-systeem te analyseren. Hoeveel dagen of maanden zitten er gemiddeld tussen de aankopen van uw klanten? Op basis van deze data kunt u klanten rond de verwachte tweede aankoop een kortingscode sturen. Het vergroot de kans, dat zij opnieuw voor uw organisatie zullen kiezen.

Bel ons
 
crm laten bouwen bestaande crm oplossing
crm development crm systemen

Mogelijkheden op het gebied van CRM-systemen

De afgelopen jaren is het aanbod aan CRM-systemen sterk toegenomen. Verschillende organisaties bieden CRM-systemen, waarvoor u maandelijks een vast bedrag betaalt. Des te hoger uw maandelijkse betaling is, des te meer functies kunt u gebruiken. Wij zijn echter van mening, dat deze oplossingen vaak niet perfect aansluiten op de behoeftes van uw organisatie. Mogelijk mist u bepaalde functies, of vindt u het systeem niet overzichtelijk genoeg door tal van overbodige functies. Om die reden helpt SiteOnline u graag bij de ontwikkeling van een maatwerk CRM-systeem. Een CRM-systeem, die naadloos aansluit op uw wensen!

 
maatwerk crm systeem crm laten ontwikkelen
relatiebeheer crm oplossingen

Maatwerk CRM-systeem laten ontwikkelen

Bij de ontwikkeling van een maatwerk CRM-systeem inventariseren we niet alleen uw persoonlijke wensen. Ook denken we graag met u mee over mogelijkheden om het maximale uit uw relatiebeheer te halen. Op deze manier komen we tot een combinatie van functies, die u het perfecte CRM-systeem bieden. Onze ontwikkelaars gaan vervolgens voor u aan de slag om het systeem voor u te ontwikkelen. Wilt u op een later moment een functie aan uw CRM-systeem toevoegen? Dat is geen probleem bij een maatwerk CRM-systeem!

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.