maatwerk erp erp systemen
enterprice resource planning ontwikkeling erp systeem

ERP systemen

Voorheen richtten de verschillende afdelingen van een organisatie zich voornamelijk op hun eigen data en taken. Tegenwoordig kunt u een ERP-systeem gebruiken om data tussen verschillende afdelingen uit te wisselen. Data die door uw salesafdeling verzameld wordt, kan immers ook interessant zijn voor de afdeling die zich bezighoudt met uw relatiebeheer. ERP staat voor Enterprise Resource Planning, waarmee de focus gelegd wordt op een zo efficiënt mogelijke inrichting van bedrijfsprocessen. In plaats van processen helemaal los van elkaar te zien, worden deze in een ERP-systeem aan elkaar gekoppeld. SiteOnline kan u helpen met de ontwikkeling van een ERP-systeem, die aansluit bij uw organisatie!

Bel ons
 
erp systeem developer erp
maatwerk erp bouwen wat kost een erp systeem?

Automatiseren en digitaliseren

Niet alleen is het met een ERP-systeem mogelijk om data uitwisselbaar te maken tussen verschillende afdelingen. Ook kunnen veel processen gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden. Het uitwisselen van data verloopt op deze wijze automatisch! Met een ERP-systeem wordt er gebruik gemaakt van een centrale database, waaraan alle afdelingen hun data kunnen toevoegen. De systemen die door de verschillende afdelingen van uw organisatie gebruikt worden, halen hun data net zo eenvoudig uit deze centrale database. Zo heeft iedereen standaard de beschikking over de meest recente data. Het koppelen van verschillende systemen aan een ERP-systeem wordt mogelijk, door API's te gebruiken.

 
schaalbaar erp erp development
bedrijf die erp systemen bouwt erp

ERP-systemen bestaan uit modules

De verschillende processen die in een ERP-systeem worden samengevoegd, zijn onderverdeeld over modules. Bij de ontwikkeling van een ERP-systeem bepaalt u zelf, welke van deze modules aan het systeem moeten worden toegevoegd. Een kleine organisatie zal minder modules nodig hebben om bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen, dan een grote multinational. Dit betekent echter niet, dat een klein bedrijf minder aan een ERP-systeem heeft! Onze adviseurs bieden u graag meer inzicht in de voordelen die het gebruik van een ERP-systeem voor uw organisatie kan hebben.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.