Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

"Functioneel en responsive webdesign, optimaal in beeld"

Klik op de afbeelding voor een vergroting

WordPress website voor Kids United
http://www.kids-united.nl/

Kids-United is onderdeel van FC Groningen

De website van Kids United hebben wij volledig vernieuwd binnen WordPress. Aanleiding hiervoor was dat de oude website niet optimaal functioneerde. Gedurende het voetbalseizoen ondersteunen wij Kids United door wekelijks berichten en foto’s te plaatsen. Deze service, net als de bouw van hun website, bieden wij aan in de vorm van sponsoring. Wij bedanken de oprichters Onno en Margriet voor het mooie werk dat ze verrichten en wij blijven jullie graag ondersteunen, nu en in de toekomst.

Wij zijn blij met Site Online !!

Op de dag dat onze webmaster aangaf geen tijd meer te hebben om de website te onderhouden, belde Joram van Doorn. Op een beter tijdstip had hij niet kunnen bellen. Of het zo had moeten zijn. Binnen een week zat Joram bij ons thuis om aan te geven iets voor de maatschappij te willen doen. De keuze viel op onze contributievrije stichting Kids United, een voetbalclub voor kinderen en jongeren met een beperking.

Site Online gaf aan graag te willen helpen met het vernieuwen van de website en het onderhouden daarvan. Wij zijn als organisatie zeer gelukkig met dit jonge en dynamische bedrijf. Er wordt gevraagd naar de wensen en meegedacht om de site mooi en overzichtelijk te maken. Inmiddels krijgen we veel complimenten over de website.

Voor Joram misschien vanzelfsprekend maar wij vinden het nog steeds bijzonder dat Site Online die dag contact opnam en de website tot op de dag van vandaag belangeloos onderhoudt.