Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

"Functioneel en responsive webdesign, optimaal in beeld"

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Wasmachine en ander witgoed huren
http://www.wasautomatenverhuur.nl

Naamsbekendheid en landelijke vindbaarheid

Voor wasautomatenverhuur ligt de focus op het verbeteren van de landelijke vindbaarheid. Inmiddels hebben wij er voor gezorgd dat de website landelijk goed scoort op o.a. “wasmachine verhuur”, “wasautomaat huren” en “vaatwasser verhuur”.  Naast de continue focus op de organische vindbaarheid hebben we hun Google Adwords campagne sterk verbeterd en Remarketing ingezet. Verder heeft het ontwerp een modernisering ondergaan en is er een custom made bestelmodule ontwikkeld. Het contact met de mensen achter wasautomatenverhuur verloopt zeer vlot. De lijnen zijn erg kort. Hierdoor is het makkelijk om snel te schakelen en stappen te maken.

Een eerlijke en slagvaardige partner

Via via zijn wij in contact gekomen met Joram en zijn team. Wij hebben met meerdere concurrenten gesproken echter het gevoel en de duidelijkheid welke door Site Online werden verschaft gaf voor ons direct de doorslag een samenwerking aan te gaan.

Gedurende de bouw van onze nieuwe site en het SEO marketing ontwikkeling hebben wij Site Online leren kennen als een eerlijke en slagvaardige partner. Er is meegedacht met onze ideeën en op de rem getrapt wanneer dit volgens Site Online een verkeerde stap zou zijn geweest.

Het eindresultaat is een uitstekende site met een sterke, landelijke dekkende, marketing programma.