sea search engine advertising
google ads adverteren in google

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising verstaan we het inzetten van advertentiecampagnes binnen zoekmachines, om meer bezoekers naar uw website te trekken. Wist u dat gebruikers van Google vaak alleen naar de eerst drie tot vijf resultaten kijken? Vaak vinden zij op deze websites de informatie of producten die zij zoeken. Wanneer u website niet op een van deze posities staat, loopt u mogelijk veel potentiële klanten mis! De marketeers van SiteOnline helpen u dit te voorkomen. Niet alleen met Search Engine Advertising, vaak afgekort tot SEA, maar ook met Search Engine Optimization. Zo richt u zich op zowel de korte, als op de langere termijn.

Bel ons
 
betaalde advertenties kosten per klik
google adverteren zoekmachine adverteren

Werking van Search Engine Advertising

Het idee achter Search Engine Advertising is het kopen van advertentieruimte, om bovenaan de zoekresultaten te staan. Bij het kopen van advertentieruimte, wordt gewerkt met een veiling. De partij met het hoogste bod per klik op de advertentie, krijgt de advertentieruimte toegewezen. U herkent deze advertenties aan het kleine, groene blokje met “Adv.” In de zoekresultaten. Ook kunt u advertentieruimte kopen op de websites van publishers. Dit zijn websitehouders die kiezen voor het gebruik van Google Adsense, waarmee zij verdienen aan de kliks op advertenties op hun website. Wij zetten Google Adwords in, om deze advertentieruimte voor uw website te kopen. Dit is echter meer, dan lukraak op interessante zoekwoorden bieden! U wilt uw marketingbudget immers zo efficiënt mogelijk besteden.

 
gesponsorde advertenties bedrijf in sea
sea specialist google partner

Weg naar efficiënte advertenties

De weg naar het inzetten van efficiënte advertenties bestaat uit verschillende stappen. Zo zullen onze marketeers eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek voor u uitvoeren. Op welke zoekwoorden is het voor u interessant om hoog te ranken? Hoe groot is de concurrentie op deze zoekwoorden? Een hoge concurrentie gaat logischerwijs gepaard met hoge kosten. Wij zoeken net zolang, tot we de parels voor uw website gevonden hebben! Dit zijn zoekwoorden met een groot zoekvolume, relevant voor uw diensten of producten en met een relatief lage prijs per klik. Tijdens dit proces zullen we u met rapportages op de hoogte houden van de behaalde resultaten.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.