SEA

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising, vaak afgekort tot SEA, is een online marketingstrategie om meer bezoekers naar uw website te trekken. Waar SEO gericht is op het op natuurlijke wijze verkrijgen van betere posities in de zoekresultaten, worden deze posities bij SEA gekocht. Wellicht zijn de advertentieblokken boven de zoekresultaten u al eens opgevallen? Met deze advertenties kunt u op korte termijn voor meer bezoekers zorgen. In combinatie met een optimalisatie van uw conversieratio, neemt uw bedrijfsresultaat op deze wijze toe. Onze SEA specialist helpt u hier graag bij!

Neem contact op
 
voordelen Search Engine Advertising

De voordelen van SEA

Online adverteren kan op verschillende manieren. Denk aan een advertentie op de plaatselijke nieuwswebsite, op sociale media, enzovoorts. Het voordeel van SEA is dat u zich hierbij richt op een specifieke doelgroep. Op deze manier is het effect binnen Google veel groter, dan wanneer u kiest voor willekeurige websites. Door de juiste zoekwoorden te selecteren, trekt uw website een groter aantal bezoekers. Dit zijn potentiële klanten, die niet voor niets op het specifieke zoekwoord zochten. Het inschakelen van een Adwords specialist helpt u de meest interessante zoekwoorden te vinden.

 
de werking van SEA

Hoe werkt SEA?

In Google adverteren doet u middels een Google Ads-campagne. Het opzetten hiervan bestaat uit verschillende fases: het selecteren van interessante zoekwoorden het bepalen van uw bod per zoekwoord en het ontwerpen van uw advertenties. Onze Google Adwords specialist helpt u hierbij. Samen zoeken we naar interessante zoekwoorden, met een relatief hoog zoekvolume. Afhankelijk van de interesse die andere partijen hebben in dit zoekwoord, bepalen wij een goed bod. Het bod staat voor het maximumbedrag, wat u per klik op uw advertentie wilt betalen. Op het moment dat u instemt met ons Ads advies, helpen we u bij het ontwerp van uw advertentie. De advertentie moet gebruikers van Google verleiden, om naar uw website te komen.

Neem contact op
 
SEA bedrijf

SEA op maat voor uw onderneming

SEA marketing brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Wij bieden daarom altijd op maat gemaakte oplossingen aan voor een campagne. Zoekwoorden die voor u interessant zijn, kunnen voor andere bedrijven geen enkele waarde hebben en andersom. Ook helpen we u graag bij het verbeteren van uw conversieratio. Zeker bij betaalde bezoekers, wilt u deze ratio maximaliseren. Op deze manier verdient u de investering in een SEA campagne immers het snelste terug. Wordt een bezoeker op de juiste plekken aangezet tot het uitvoeren van een actie? Op welke pagina verlaten de meeste bezoekers uw website? Enzovoorts. Door dergelijke informatie in kaart te brengen, kunt u campagnes en daarmee uw resultaten verbeteren.

 
Search Engine Advertising campagne

Vragen over Search Engine Advertising?

Search Engine Advertising levert uw bedrijf verschillende voordelen op. In het bijzonder, wanneer u Search Engine Advertising combineert met Search Engine Optimization. Echter, het is van groot belang, dat u een SEA campagne op de juiste wijze aanpakt. U wilt voorkomen dat uw betaalde bezoekers geen of nauwelijks producten en diensten afnemen. Vaak is het resultaat van deze campagnes afhankelijk van de gekozen zoekwoorden om op te adverteren en ontbrekende call to action buttons op uw website. Wilt u weten hoe SiteOnline uw Search Engine Advertising campagne in zou richten? Neem vrijblijvend contact met ons op, om u hierover te laten informeren.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 55 beoordelingen.