seo search engine optimization
zoekmachineoptimalisatie zoekmachinemarketing

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization, vaak afgekort tot SEO of zoekmachineoptimalisatie, is gericht op het verbeteren van de posities van uw website in zoekmachines. Iedere seconde worden er 40.000 zoekopdrachten uitgevoerd binnen Google, 's werelds grootste zoekmachine. Het geeft aan, dat consumenten een URL steeds minder vaak direct invoeren! U wilt niet alleen gevonden worden op uw bedrijfsnaam, maar ook op verschillende andere zoekwoorden. Denk bijvoorbeeld aan de diensten of producten, die u de hoogste marge opleveren. Bij Search Engine Optimization komt meer kijken dan vaak gedacht wordt. Het is een spel met verschillende componenten. Marketeers van SiteOnline helpen u hierbij!

Bel ons
 
beter gevonden worden google optimalisatie
goed vindbaar scoren in google

Strategie voor Search Engine Optimization

Een SEO-marketingcampagne begint voor ons bij het uitdenken van een strategie. Zonder strategie zullen de resultaten uitblijven! In het bijzonder, omdat Search Engine Optimization gericht is op de langere termijn. Het uitwerken van een SEO-strategie bestaat uit verschillende fases. Zo zal er eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek worden uitgevoerd. Het doel van zo'n zoekwoordenonderzoek is het achterhalen van de concurrentie op bepaalde zoekwoorden. Des te groter de concurrentie, des te uitdagender wordt het voor ons om uw website hoger te laten ranken. Onze marketeers houden van uitdagingen. In kleine stappen werken we naar uw uiteindelijke doel: een goede positie op de voor u belangrijkste zoekwoorden.

 
seo bedrijf seo consultants
seo specialist seo hulp

Verschillende componenten van zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie bestaat uit verschillende componenten. Op basis van het uitgevoerde zoekwoordenonderzoek, zoeken we naar mogelijkheden om uw website beter te laten ranken. Dit betekent dat bestaande content geoptimaliseerd wordt, dat er landingspages aan uw website worden toegevoegd en dat we bouwen aan een waardevol linkprofiel. Geen overhaaste publicaties, maar waardevolle content! Niet alleen om uw website beter te laten scoren, ook om uw bezoekers iets te kunnen bieden. Tijdens het gehele proces zullen we u regelmatig rapportages toesturen. Zo ziet u uw website groeien! Niet alleen in de zoekresultaten, ook in het aantal bezoekers en uw omzet.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 39 beoordelingen.