SEO

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization, vaak afgekort tot SEO of zoekmachine optimalisatie, is gericht op het verbeteren van de posities van uw website in de zoekresultaten. Iedere seconde worden meer dan 40.000 zoekopdrachten uitgevoerd door zoekers op Google, 's werelds grootste zoekmachine. Het geeft aan dat consumenten een URL steeds minder vaak direct invoeren!

U wilt niet alleen gevonden worden op uw bedrijfsnaam, maar ook op verschillende andere zoekwoorden. Denk bijvoorbeeld aan de diensten of producten, die u de hoogste marge opleveren. Bij Search Engine Optimization komt meer kijken dan vaak gedacht wordt. Het is een spel met verschillende componenten. Marketeers van SiteOnline helpen u hierbij!

Neem contact op
 
zoekmachine marketing

Waarom zou u SEO inzetten?

Het doel van SEO optimalisatie is hoger in Google komen. Immers, hoog in Google betekent dat uw website een groter aantal bezoekers trekt. Wanneer de conversie van uw website geoptimaliseerd is, leidt dit tot een verbetering van uw bedrijfsresultaat. Zoekmachine marketing komt in verschillende vormen voor. Naast Search Engine Optimalisation, kan ook Search Engine Advertising (SEA) interessant zijn. Een belangrijk verschil is dat u met SEO een website structureel bovenaan in Google probeert te krijgen. SEA wordt voornamelijk ingezet voor de korte termijn. Marketeers van SiteOnline voorzien u graag van advies over de beste aanpak voor uw website. Uw website vindbaar maken is ons belangrijkste doel!

 
SEO bedrijf

Waaruit bestaat SEO?

Uw website hoger in Google krijgen vergt een professionele aanpak. Onze marketeers werken een SEO advies uit, welke uit verschillende componenten bestaat. Denk aan een technische component, de content op uw website en het opbouwen van autorisatie. Vaak gebeurt dit laatste middels linkbuilding.

Uit ons zoekmachine optimalisatie advies volgt een plan van aanpak, die u begeleidt bij het verbeteren van de vindbaarheid van uw website. De één vindt het prettig om sommige taken op het gebied van SEO zelf uit te voeren, de ander besteedt alles uit. Waaraan geeft u de voorkeur?

Neem contact op
 

De laatste reviews

Fopke uit Veendam
11-06-2024
Kracht van eenvoud, eerlijk advies en kundige mensen
Afgelopen jaar een traject doorlopen voor het ontwikkelen van onze nieuwe website. Ik ben erg blij met de begeleiding die we gedurende het jaar hebben gehad en zeer content met het eindresultaat.
Yamiro Tauran uit Nieuw-Roden
07-06-2024
Top service
Aanpassingen van website snel gedaan en ziet er top uit!
Theun uit Bakkeveen
12-09-2023
Na 10 jaar nog steeds betrouwbare partner
Inmiddels ongeveer 10 jaar ervaring met site online. Altijd betrouwbaar en meedenkend. We hopen nog jaren met hun samen te werken. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Lees alle 55 reviews
techniek Google optimalisatie

Techniek bij Google optimalisatie

De SEO verbeteren van uw website begint bij een uitgebreide website audit. Hierbij zoeken we bijvoorbeeld naar gebroken links, kijken we naar pagina’s met een 301- of 302-redirect en testen we de snelheid van uw website. Dit zijn slechts voorbeelden van technische factoren, die van invloed zijn op de ranking van uw website.

SEO optimaliseren betekent op technisch vlak bijvoorbeeld ook het toevoegen van zogenaamde “ALT-tags” aan uw afbeeldingen, het invoeren van META-titels en -beschrijvingen, enzovoorts. Voor een dergelijke website audit maken we gebruik van professionele software. Nadat de website audit is afgerond, gaan we voor u aan de slag met het verbeteren van deze technische component bij SEO.

 
hoger in google

Content verbetert vindbaarheid website

Hoger in Google omvat meer dan het optimaliseren van de technische componenten van SEO. Tijdens een website audit scannen we naast technische factoren, de content op uw website ook. Zijn teksten lang genoeg of moeten deze worden uitgebreid? Maakt u gebruik van tussenkopjes in uw teksten? Enzovoorts.

Ook kan het zinvol zijn om uw content verder uit te breiden, door bijvoorbeeld gebruik te maken van een kennisbank. In een kennisbank geeft u antwoord op vragen waarmee klanten zitten. Dit zorgt enerzijds voor een verbetering van uw Search Engine Optimization. Anderzijds biedt het u de mogelijkheid gebruik te maken van een Call to Action, om bezoekers aan te zetten tot het uitvoeren van een actie. Ook biedt het u de mogelijkheid om bezoekers om te zetten naar klanten, door ze aan te zetten tot het uitvoeren van een actie.

 
linkbuilding

Linkbuilding om autoriteit op te bouwen

Zoekmachine optimalisatie betekent dat u laat zien, dat u waarde toevoegt voor haar gebruikers. Des te meer autoriteit uw website heeft, des te serieuzer zal Google uw website nemen!

Het opbouwen van autoriteit draagt bij aan het proces van hoger in Google komen. Ons bureau kan u op verschillende manieren helpen bij het verbeteren van uw autoriteit. Binnen ons netwerk zoeken we naar relevante websites, die een link naar de uwe plaatsen. Ook een blog op een nieuwswebsite als NU.nl draagt bij aan uw autoriteit. Of wat te denken van een artikel op een populaire blog? Niet alleen uw vindbaarheid in Google verbetert hierdoor, ook heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsresultaat te verbeteren. Immers, bezoekers die via een dergelijk artikel op uw website komen, zijn geïnteresseerd in uw product of dienst.

 
seo strategie

SEO strategie op maat

Een SEO strategie uitwerken gebeurt volledig op maat! Na een website audit volgt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, waarbij we samen met u bepalen welke zoekwoorden interessant voor u zijn. Ook een analyse van uw concurrenten is een onderdeel van de strategie. Een strategie is vaak gericht op een periode van zes tot twaalf maanden. De eerste resultaten zijn binnen 6 maanden zichtbaar, waarna u de mogelijkheid heeft om de werkzaamheden maandelijks uit te blijven besteden. We helpen u niet alleen bovenaan bij Google te komen, maar hier ook te blijven. Immers, hoog in een zoekmachine komen betekent dat concurrenten er alles aan zullen doen om uw positie over te nemen.

Neem contact op
 
zoekmachine optimalisatie

Heeft u vragen over SEO zoekmachine optimalisatie?

Tijdens een traject ontvangt u maandelijks twee updates. Een update over de gedane zaken en een update met tips die u kunt gebruiken om zelf te werken aan een verbetering van uw SEO. Zo zetten we samen onze schouders onder de zoekmachine optimalisatie voor uw website!

Wilt u meer weten over SEO uitbesteden of onze expertise in SEO consultancy? Vraag in dat geval een vrijblijvende offerte aan. We voorzien u graag van persoonlijk advies om beter gevonden te worden op Google. Zo zorgen we er samen voor dat uw website meer bezoekers trekt en uw bedrijfsresultaten verbeteren!

 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 55 beoordelingen.