Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

Sharona Kos Personal Assistant"Internet is 24/7 in ontwikkeling, dat maakt dat je in deze branche nooit uitgeleerd bent."

Sharona Kos

Met mijn bachelor diploma in Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs heb ik een aantal jaar in de toerisme branche gewerkt. In diverse hotels, waaronder op Sint Maarten, heb ik veel ervaring opgedaan als frontoffice medewerkster.

Werken bij Site Online

Door mijn affiniteit met online marketing heb ik besloten om een carrière switch te maken. Internet is 24/7 in ontwikkeling, dat maakt dat je in deze branche nooit uitgeleerd bent. Ik vind het ontzettend interessant hoe je een website als tool kunt inzetten om mensen te bereiken.

In de functie van personal assistent kan ik verder bouwen op mijn ervaring als frontoffice medewerkster en tegelijkertijd leer ik ontzettend veel nieuwe dingen. Site Online geeft mij alle ruimte om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van SEO marketing. Dit is voor mij een hele fijne combinatie.

Functieomschrijving

Als personal assistent ondersteun ik Joram in zijn dagelijkse werkzaamheden. Bij mij kan je terecht voor al je vragen. Ik zorg ervoor dat je door de juiste medewerker verder geholpen wordt. Daarnaast beheer ik de agenda van Joram, dus mocht je een afspraak willen inplannen dan kan dit bij mij.

Regelmatig ga ik mee met Joram op afspraken. Wanneer een nieuwe opdracht binnen komt schrijf ik een voorstel, stel ik de planning en de opdrachtovereenkomst op. Vervolgens verwerk ik de opdracht in ons systeem en koppel ik de taken aan de juiste mensen. Naast secretariële werkzaamheden houd ik mij bezig met het schrijven en plaatsen van teksten op websites en SEO marketing. Voor de abonneehouders stel ik maandelijks een rapportage op van de voortgang en resultaten van hun website(s).

Stel Sharona een vraag