social media marketing social media
facebook adverteren hulp bij social media

Marketing via social media

Marketing komt in verschillende vormen voor! Denk bijvoorbeeld aan SEO, SEA, marketing via een lokaal krantje, marketing via de radio of televisie, enzovoorts. De afgelopen jaren heeft marketing via social media aan populariteit gewonnen. Social media zijn immers niet meer weg te denken van het internet! Daarbij neemt het gebruik van radio en televisie af onder met name jongeren, terwijl het gebruik van social media toeneemt. Bekende social mediaplatforms zijn Facebook, Instagram en Twitter. Social media marketing komt in verschillende vormen voor. Wellicht heeft u al eens gehoord van viral marketing?

Bel ons
 
social media beheer adverteren op social media
facebook ads content schrijven voor social media

Viral marketing op social media

Het voornaamste doel van social media marketing is het vergroten van uw bereik. Er zijn verschillende manieren om dit te bewerkstelligen. Een van de populairste vormen van social media marketing is viral marketing. Hierbij is het uw doel om een dermate interessante post te ontwikkelen, dat deze massaal gedeeld wordt door volgers op social media. Des te vaker een bericht gedeeld wordt, des te groter zal ook uw bereik worden. Zo kunt u binnen een korte tijd een grote groep potentiële klanten bereiken! Dit lijkt echter makkelijker, dan dat het in de praktijk is. Hoe vindt u de doelgroep die bij uw organisatie past? Op welke manier komt u tot een unieke, voor uw doelgroep interessante post? Enzovoorts.

 
tips bij social media opzetten van social media
socialmedia social media bedrijf

Experts op het gebied van social media marketing

Social media marketing vergt een hele andere aanpak dan bijvoorbeeld Search Engine Optimization. Onze marketing experts helpen u bij het achterhalen van de belangrijkste doelgroep van uw organisatie. Zijn dit jongeren of volwassenen? Komen deze consumenten uit een specifiek deel van Nederland, of zijn ze door het hele land actief? Op basis van deze informatie wordt een post ontwikkeld, die deze doelgroep aanspreekt. Door hier een subtiel grapje of actualiteiten in te verwerken, neemt de interactie met uw doelgroep toe. Nu is het enkel nog zaak om een geschikte plek te vinden, waar u deze post kunt publiceren. Dit kan op uw eigen account zijn, maar bijvoorbeeld ook via social influencers.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.