Sociale media

Sociale Media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Maar moet jij er ook iets mee? Bij SiteOnline denken we van wel. Social media leveren doorgaans geen directe sales op. Maar de waarde van verbindingen en de kracht van een netwerk is niet in geld uit te drukken. Lukt het je om klanten écht te betrekken bij je activiteiten, dan zorgt dat voor een grote mate van loyaliteit op lange termijn.

Neem contact op
 
Social media

Wat kan jij doen met social media?

Misschien vraag jij je af voor welke sociale media je zou moeten kiezen. En natuurlijk hoe je ze vervolgens in zou moet zetten. Of wil je weten hoe je fans of volgers opbouwt, welke berichten je kunt delen en hoe vaak. SiteOnline helpt om antwoorden te vinden op deze en andere prangende vragen rondom social media.

 
Social media specialisten

Benut de expertise van de échte social media specialisten

Wie weten er meer van social media dan de meest fanatieke gebruikers? SiteOnline brengt je er mee in contact. Een jonge generatie studenten die je tegen een scherp tarief en op flexibele en professionele wijze kunnen leren om zelf de eerste stappen te zetten op social media. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ze je volledig ontzorgen door in samenspraak de accounts en pagina’s te beheren van je bedrijf of organisatie. Dat doen we onder de labels Twitterburo en Facebookburo.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.