videomarketing video laten maken
commerciele video animatievideo

Videomarketing voor uw organisatie

Het zal u niet onbekend zijn, dat de marketingstrategie van uw organisatie op steeds meer manieren ingericht kan worden. Waar men voorheen koos voor reclame op de radio of in een lokale krant, zijn de mogelijkheden tegenwoordig steeds uitgebreider! Denk bijvoorbeeld aan SEO, SEA, social media marketing, het opzetten van een nieuwsbrief, enzovoorts. Een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie, is de manier waarop u een boodschap probeert over te brengen. Videomarketing kan u hierbij helpen! Onze marketeers helpen u graag bij het gebruik van videomarketing op uw website en via social media. Op deze manier haalt u nog meer uit uw marketingactiviteiten!

Bel ons
 
youtube kanaal video editing
marketing via video video animeren

Redenen om voor videomarketing te kiezen

De voornaamste reden om voor videomarketing te kiezen, is de toenemende concurrentie. Bezoekers willen snel een antwoord op hun vraag hebben. Dit kan een vraag naar informatie zijn, maar bijvoorbeeld ook vraag naar een specifiek product. Wanneer zij de benodigde informatie niet binnen enkele klikken op uw website vinden, zullen zij uw website verlaten. Concurrenten bieden de informatie immers mogelijk wel binnen een paar klikken. Hier komt bij dat bezoekers niet de tijd en motivatie hebben om lange stukken tekst te lezen. Voor bezoekers is het prettiger om een kort filmpje te bekijken, om een infographic te bestuderen, enzovoorts.

 
script bedenken voice over
video drone video laten maken

Videomarketing houdt uw bezoekers geïnteresseerd

Met videomarketing kunt u de aandacht trekken van uw bezoekers. Dit geldt zowel voor bezoekers van uw website, als van uw pagina's op social media. Gebruik korte video's van hooguit twee of drie minuten, waarin een bepaald onderwerp of product geïntroduceerd wordt. We noemen dit ook wel snackable content. Wanneer een bezoeker geïnteresseerd raakt, zal deze een volgende (uitgebreidere) video bekijken of een bijgevoegde tekst lezen. Aan het eind van de video kunt u naar deze tekst refereren. De kans dat bezoekers een video bekijken is veel groter, dan de kans dat zij direct een lange lap tekst lezen.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.