website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Een website geldt als het visitekaartje van uw organisatie. SiteOnline helpt u uw website aan te laten sluiten bij uw kernwaarden, visie en missie! Welke boodschap wilt u uitstralen? Hoe spreekt u de doelgroep van uw bedrijf aan? Bij het ontwikkelen van een website dient met verschillende factoren rekening te worden gehouden. Kijk bijvoorbeeld niet alleen naar de vormgeving van de website, maar ook naar de inhoud. Zijn uw pagina’s op de juiste wijze opgebouwd? Voldoet uw content aan de richtlijnen voor een goede SEO strategie? Samen zorgen we dat uw website bijdraagt aan het succes van uw organisatie!

Neem contact op
 
maatwerk website

Maatwerk website ontwikkeling

Iedere organisatie is anders! De één gebruikt een website om informatie te delen, de ander om producten te verkopen. Bij weer een ander moet de website een portaal bieden voor medewerkers of klanten. Hier kunnen zij bijvoorbeeld nieuwe opdrachten inplannen, kunnen medewerkers uren bijhouden, etc. SiteOnline helpt u met een maatwerk website oplossing, die voldoet aan uw wensen. Naast de functies binnen uw website, spelen ook de vormgeving, beveiliging en content hierbij een belangrijke rol. U wilt immers scoren met uw website! Aan de ene kant door klanten van een optimale service te voorzien. Aan de andere kant door hoog in de zoekresultaten binnen zoekmachines te verschijnen. Dit trekt een groter publiek naar uw website.

 
SiteOnline website ontwikkeling

Website ontwikkeling door SiteOnline

Voordat we aan de slag gaan met uw website, maken we een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Welke functies moet de website u, uw medewerkers, klanten en potentieel geïnteresseerden bieden? Vervolgens gaan we aan de slag met een passende vormgeving voor de website. Het is belangrijk, dat deze aansluit bij uw bestaande huisstijl. Een klant moet uw organisatie in de website herkennen. Dat geldt ook voor de content die op uw website gepubliceerd wordt. Het moet de doelgroep aanspreken en aansluiten bij hetgeen u klanten te bieden heeft. Zo zorgt u er indirect voor, dat u op termijn hoger in de zoekresultaten staat. Ook na de oplevering van uw maatwerk website, kunt u op ons blijven rekenen. We helpen u graag bij het optimaliseren van uw website voor Google.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Fopke uit Veendam
11-06-2024
Kracht van eenvoud, eerlijk advies en kundige mensen
Afgelopen jaar een traject doorlopen voor het ontwikkelen van onze nieuwe website. Ik ben erg blij met de begeleiding die we gedurende het jaar hebben gehad en zeer content met het eindresultaat.
Yamiro Tauran uit Nieuw-Roden
07-06-2024
Top service
Aanpassingen van website snel gedaan en ziet er top uit!
Theun uit Bakkeveen
12-09-2023
Na 10 jaar nog steeds betrouwbare partner
Inmiddels ongeveer 10 jaar ervaring met site online. Altijd betrouwbaar en meedenkend. We hopen nog jaren met hun samen te werken. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Lees alle 55 reviews
webdesign

Webdesign

Eerder beschreven we al, dat het webdesign een belangrijk onderdeel is bij de ontwikkeling van websites. Het webdesign moet aansluiten bij uw bestaande huisstijl. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen, om de volledige huisstijl te vernieuwen. Mogelijk past deze niet meer bij hetgeen u als organisatie uit wilt stralen. Kleuren, lettertypes en bijvoorbeeld lettergroottes spelen een bepalende rol in het webdesign. Kiest u voor een informele uitstraling, of wilt u de website heel formeel houden? Ook met de opbouw van pagina’s wordt rekening gehouden in het webdesign. Dit draagt bij aan de conversie van uw website.

 
mobiele website

Mobiele website ontwikkelen

Tegenwoordig is een website ontwikkelen niet voldoende. De website wordt namelijk niet alleen op een computer bekeken. U wilt dat de website ook goed zichtbaar is op een mobiele telefoon of tablet. SiteOnline helpt u een maatwerk website geschikt te maken voor mobiele apparaten. Zo hoeven bezoekers pagina’s niet voortdurend in te zoomen, wanneer zij de tekst willen lezen. Ook voorkomt het dat bezoekers op de verkeerde button klikken. Iets wat voor frustraties zorgt bij gebruikers van uw website. Op het moment dat uw website geschikt is voor mobiele apparaten, spreken we van een responsive website.

 
vindbare website

Vindbare website laten ontwikkelen door SiteOnline

Zodra uw website naar behoren functioneert, wilt u de eerste bezoekers ontvangen. Uiteindelijk moet de website bijdragen aan de bedrijfsresultaten. SiteOnline helpt u een website vindbaar te maken binnen zoekmachines. Enerzijds door de content op uw website te optimaliseren. Anderzijds door u te adviseren over andere vormen van marketing. Denk bijvoorbeeld aan SEA, wat gericht is op het kopen van advertentieruimte binnen zoekmachines. Zeker voor de korte termijn kan dit interessant zijn! SEO is gericht op de lange termijn. Wij helpen u hierbij tijdens het ontwikkelen van uw website. Ook nadien kunt u op onze hulp blijven rekenen, om uw website steeds beter vindbaar te maken op de voor u interessante zoekwoorden.

 
informatie website ontwikkeling

Meer informatie over website ontwikkeling

Wilt u een nieuwe website laten maken voor uw organisatie? Bent u benieuwd naar de ervaring die SiteOnline heeft met maatwerk website ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze developers staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien over website ontwikkeling. Het kan hierbij gaan om een informerende bedrijfswebsite, maar ook om een compleet portaal voor klanten en medewerkers. Samen zoeken we naar de beste oplossing, die uw klanten en medewerkers een prettige gebruikservaring biedt! Precies hetgeen u nodig heeft, om uw bedrijfsresultaten te verbeteren met een nieuwe website.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 55 beoordelingen.