Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

"Functioneel en responsive webdesign, optimaal in beeld"

Werkwijze

Hieronder volgt een overzicht van onze werkwijze toegespitst op de diensten die wij leveren:

Webdesign:

Site Online is een internetbureau dat zich vóór het leveren van haar diensten verdiept in de branche waarin jouw bedrijf zich bevindt. Er wordt van te voren met je besproken en meegedacht hoe jouw potentiële klant zoekt en waaraan je website moet voldoen om in de behoefte te voorzien. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt voor de website om samen te kijken of dit in de lijn der verwachtingen ligt. Zodra het ontwerp akkoord is bevonden gaan we bouwen aan je nieuwe website.

Wanneer wij vervolgens verder gaan met de bouw van je website zal je gedurende dit traject, dat doorgaans 6 tot 10 weken in beslag neemt, op de hoogte worden gehouden van verdere ontwikkelingen. De snelheid waarmee een website wordt gebouwd is ook grotendeels afhankelijk van de snelheid waarmee benodigde zaken als foto's en teksten worden aangeleverd. Wanneer de website af is wordt hierbij een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem geleverd, zodat je in de toekomst zelf op eenvoudige wijze de website kan onderhouden.

Bij iedere website die wordt gebouwd door Site Online wordt er rekening gehouden met voorwaarden die zoekmachines stellen aan een website.

SEO marketing

De werkwijze van Site Online gaat altijd uit van de kracht van je huidige website. Dit houd in dat wanneer je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in SEO marketing, wij eerst kosteloos een korte analyse zullen maken van de huidige website. Je hebt immers weinig aan heel veel extra bezoekers wanneer je huidige website niet uitnodigt om vervolgens actie te ondernemen.

Dit zal alleen maar leiden tot meer bezoekers, waar te weinig rendement uit wordt gehaald. Hierdoor zal het vertrouwen afnemen in de geleverde diensten en komt dit niet ten goede aan een langdurige succesvolle samenwerking. De gedachte van Site Online is dat SEO marketing en je website elkaar moeten aanvullen en niet tegenwerken. Wanneer je website voldoet om middels SEO marketing voldoende rendement te gaan halen zal Site Online een advies uitbrengen.

Bij het opvolgen van dit advies leveren we kosteloos een bezoekers analyse programma. Middels dit programma heb je dagelijks inzicht in de bezoekersstatistieken van je website. Hierdoor krijg je bij het opvolgen van ons advies een duidelijk beeld van wat het effect hiervan is. Daarnaast zullen we regelmatig met je contact opnemen voor ondersteuning en advies.

Vrijblijvend kennismaken?