Menu Bel ons: 0594-204060 Contact
Yannick Ferbeek Jr. Acquisiteur i.o."Online marketing maakt het mogelijk om op je gewenste doelgroep te targeten"

Jr. Acquisiteur i.o. Site Online, Yannick Ferbeek

Gedreven, ondernemend en nieuwsgierig. Dit zijn drie woorden die mij goed beschrijven. Mede door deze eigenschappen ben ik met Joram en dus Site Online in contact gekomen.

Waar komt deze interesse vandaan?

Op twaalfjarige leeftijd ben ik begonnen met het verkopen van tulpen. Inmiddels is dit concept uitgegroeid tot een uitgebreid netwerk van verkopers die zowel tulpen als rozen verkopen.
Tijdens een congres van mijn studie Technologymanagement sprak Joram over de mogelijkheden van SEO en SEA. Het feit dat hij een website heeft gehad gericht op de verkoop van graszoden en coniferen, maakte mij extra nieuwsgierig. De combinatie van planten en websites sprak mij erg aan.

Drie jaar en enkele goede gesprekken later ben ik nu zelf werkzaam bij Site Online. In de fortuinlijke positie om onze huidige en nieuwe klanten te adviseren over de online mogelijkheden die het beste bij hen aansluiten. Samen verkennen we de mogelijkheden waarmee  we het online rendement van jouw bedrijf kunnen vergroten.

Vandaag de dag kunnen we niet meer om de mogelijkheden van het internet heen. Een website is jouw digitale visitekaartje. Een gebruiksvriendelijke website is dus van essentieel belang. Online marketing maakt het daarnaast mogelijk om op de door jou gewenste doelgroep te targeten. We kunnen precies kijken wat de resultaten van jouw online campagnes zijn. Het aansturen op het gewenste rendement wordt hierdoor mogelijk en verspilde marketing budgetten worden geminimaliseerd.

Passies en hobby’s

Buiten het werk om vind ik het heerlijk om te hardlopen, te voetballen en zo nu en dan een triatlon te doen. Naast de werkzaamheden voor Site Online ben ik mijn bachelor Technologymanagement aan het afronden alvorens ik aan mijn master zal beginnen. Ik geniet er van om nieuwe landen, steden en plaatsen te bezoeken. Jezelf onderdompelen in een nieuwe omgeving en op zoek naar het avontuur dat om elke hoek schuilt. Het maakt je nieuwsgierig en het houdt je scherp.  Daarnaast vind ik het leuk om websites als ‘Sprout’ en ‘Emerge’  te volgen met het laatste nieuws over ondernemen. Ik krijg er energie en het levert me zowel binnen als buiten ons vakgebied nieuwe ideeën op.

Stel Yannick een vraag