Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

"Functioneel en responsive webdesign, optimaal in beeld"

Kwaliteit

De door Site Online gebouwde websites voldoen aan de standaardnormen gesteld door de W3C. Dit houdt in dat je website voldoet aan de eisen die iedere tegenwoordige webbrowser stelt. Het zou niet voor het eerst zijn dat we websites tegenkomen die wel werken in Internet Explorer, maar bijvoorbeeld niet in Mozilla Firefox of Safari. Gezien de verdeeldheid in webbrowser-gebruik is het dus verstandig een website zo te ontwikkelen dat deze in praktisch alle webbrowsers er exact hetzelfde uitziet.

De door ons gemaakte websites worden gemaakt met behulp van Cascading Style Sheets, (CSS). De combinatie van webprogrammeertalen HTML5 en CSS levert een broncode op die eenvoudig te indexeren is door zoekmachines.

Kwalitatief webdesign met een handig CMS

Onze klanten kunnen eenvoudig met behulp van een WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor in ons CMS systeem deze pagina’s aanpassen. Er is geen technische kennis vereist om pagina’s in dezelfde stijl als de rest van je website aan te passen.

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de broncode op je huidige website? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zullen je website gratis analyseren en je het beste advies geven over de huidige website.

Vrijblijvend kennismaken?