Landingpages

Landingpages

Landingpages zijn extra webpagina’s over een bepaald product of een bepaalde dienst. Ze zijn volledig afgestemd op de wens van potentiële klanten die via een zoekmachine binnenkomen. Die afstemming is voor zoekmachines erg belangrijk. Daarom helpen landingpages om beter vindbaar in Google te worden. SiteOnline onderzoekt graag hoe jij klanten beter van dienst kunt zijn met landingpages. Het doel: extra bezoekers scoren uit de gratis (organische) zoekresultaten van Google.

Neem contact op
 
Aandachtspunten landingpages

De aandachtspunten bij het schrijven van landingpages

Bij het maken van landingpages spelen techniek en relevantie van content een belangrijke rol. Maar ook de zoekwoorddichtheid, de positie van de zoekwoorden en interne links naar andere pagina’s op de website zijn belangrijk bij zoekmachineoptimalisatie en seo-marketing. Landingpages zien er net zo uit als andere pagina’s op de website. Je kunt ervoor kiezen om ze op te nemen in de menustructuur. Soms is het beter om ze alleen zichtbaar te maken voor de doelgroep die via Google zoekt. In dat geval kan je landingpages ook ‘verbergen’ in de sitemap.

 
Landingspaginas inhoud

Landingpages staan in het teken van conversie

Op landingpages kan je de diepte ingaan over producten of diensten. Belangrijk is dat je daarbij altijd het belang van de klant voor ogen houdt én nadenkt wat je wilt dat hij of zij doet. Door de pagina volledig te optimaliseren nemen de kansen op conversie toe. Of het bij landingpages nu gaat om het verkopen van producten, het aanvragen van offertes of het doen van een informatieverzoek.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Johan Wouthuis uit Tynaarlo
23-12-2021
Ze hebben gebouwd wat wij voor ogen hadden.
We hebben de website Brillenglazen.com ondergebracht bij Site Online. Dat was een aardige opgave. Je hebt te maken met verschillende brillen, in zéér uiteenlopende sterktes en een enórme keuze in ons glas assortiment. Ga dat maar eens uitleggen aan ´IT-ers en snelle marketingboys. Uiteindelijk met een goed inlevingsvermogen en wederzijds respect, er ging wel eens iets niet goed, Staat er een site die 10 jaar voorop loopt en ook klaar is voor nieuwe ontwikkelingen. Dank aan de energie, het inlevingsvermogen en het geduld van de mannen (sinds kort ook een dame) van SiteOnline!
Dutzfloors uit Beetsterzwaag
09-12-2021
Geweldige bedrijf als je grote ambities hebt!
SiteOnline doet al vele jaren de online marketing voor ons. We begonnen in een klein pandje in Heerenveen en zitten nu in een fantastische en riante woonboerderij in Beetsterzwaag. Dit mede dankzij het harde werken van SiteOnline. Het is een fijn bedrijf met passie. We beleven SiteOnline van harte aan!
Geraldine uit Leuven
04-12-2021
Jouw marketing & website vol vertrouwen uitbesteden
Ik doe beroep op SiteOnline voor mijn website & marketing. Ik ervaar een hele fijne samenwerking waarbij Joram en SiteOnline de tijd nemen om zeer gericht op te pikken waar je noden en verwachtingen als ondernemer liggen. Een all-round aanpak met kennis van zaken, creatief, flexibel, strategisch, oog voor detail. En wat voor mij ook belangrijk is: een mensgerichte insteek. Het draait om jou als ondernemer. Ik voel me super blij om in contact te zijn met SiteOnline. Eindelijk een agency waar je op vertrouwt en een lange termijn relatie opbouwt vanuit heldere communicatie, transparantie en gemoedsrust. Want ik weet dat mijn website & marketing activiteiten in goede, veilige handen zijn. Ik beveel SiteOnline met heel veel enthousiasme aan. Hartelijk dank voor jullie service!
Lees alle 50 reviews
 
meetbaarheid landingspaginas

Landingpages zijn tot in detail meetbaar

De kracht van landingpages is dat ze uitstekend meetbaar zijn. Je kunt zien hoeveel bezoekers ze trekken, hoe lang de bezoekers de pagina’s bekijken, waar ze op klikken en of ze daadwerkelijk voor conversie zorgen. Zo ontdek je in welke mate je online klanten van dienst bent. SiteOnline helpt graag bij het opzetten van landingpages en het creëren van de juiste content. 

 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.3 uit 10 op basis van 50 beoordelingen.