Landingpages

Landingpages

Landingpages zijn extra webpagina’s over een bepaald product of een bepaalde dienst. Ze zijn volledig afgestemd op de wens van potentiële klanten die via een zoekmachine binnenkomen. Die afstemming is voor zoekmachines erg belangrijk. Daarom helpen landingpages om beter vindbaar in Google te worden. SiteOnline onderzoekt graag hoe jij klanten beter van dienst kunt zijn met landingpages. Het doel: extra bezoekers scoren uit de gratis (organische) zoekresultaten van Google.

Neem contact op
 
Aandachtspunten landingpages

De aandachtspunten bij het schrijven van landingpages

Bij het maken van landingpages spelen techniek en relevantie van content een belangrijke rol. Maar ook de zoekwoorddichtheid, de positie van de zoekwoorden en interne links naar andere pagina’s op de website zijn belangrijk bij zoekmachineoptimalisatie en seo-marketing. Landingpages zien er net zo uit als andere pagina’s op de website. Je kunt ervoor kiezen om ze op te nemen in de menustructuur. Soms is het beter om ze alleen zichtbaar te maken voor de doelgroep die via Google zoekt. In dat geval kan je landingpages ook ‘verbergen’ in de sitemap.

 
Landingspaginas inhoud

Landingpages staan in het teken van conversie

Op landingpages kan je de diepte ingaan over producten of diensten. Belangrijk is dat je daarbij altijd het belang van de klant voor ogen houdt én nadenkt wat je wilt dat hij of zij doet. Door de pagina volledig te optimaliseren nemen de kansen op conversie toe. Of het bij landingpages nu gaat om het verkopen van producten, het aanvragen van offertes of het doen van een informatieverzoek.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Michel uit Groningen
03-03-2022
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt.
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt,waar we nog steeds blij mee zijn.
Jan van Leren Loslaten uit Groningen
01-03-2022
Erg klantgericht en altijd bereikbaar
SiteOnline heeft de vormgeving en technische realisatie verzorgd van de site en achterliggende systemen. Daarnaast verzorgen ze ook de online marketing. Dankzij hun expertise hebben we enorme online stappen kunnen zetten. Er is een fijne samenwerking waarbij altijd het uitgangspunt win/win is.
Johan Wouthuis uit Tynaarlo
23-12-2021
Ze hebben gebouwd wat wij voor ogen hadden.
We hebben de website Brillenglazen.com ondergebracht bij Site Online. Dat was een aardige opgave. Je hebt te maken met verschillende brillen, in zéér uiteenlopende sterktes en een enórme keuze in ons glas assortiment. Ga dat maar eens uitleggen aan ´IT-ers en snelle marketingboys. Uiteindelijk met een goed inlevingsvermogen en wederzijds respect, er ging wel eens iets niet goed, Staat er een site die 10 jaar voorop loopt en ook klaar is voor nieuwe ontwikkelingen. Dank aan de energie, het inlevingsvermogen en het geduld van de mannen (sinds kort ook een dame) van SiteOnline!
Lees alle 51 reviews
 
meetbaarheid landingspaginas

Landingpages zijn tot in detail meetbaar

De kracht van landingpages is dat ze uitstekend meetbaar zijn. Je kunt zien hoeveel bezoekers ze trekken, hoe lang de bezoekers de pagina’s bekijken, waar ze op klikken en of ze daadwerkelijk voor conversie zorgen. Zo ontdek je in welke mate je online klanten van dienst bent. SiteOnline helpt graag bij het opzetten van landingpages en het creëren van de juiste content. 

 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 51 beoordelingen.