Landingpages

Landingpages

Landingpages zijn extra webpagina’s over een bepaald product of een bepaalde dienst. Ze zijn volledig afgestemd op de wens van potentiële klanten die via een zoekmachine binnenkomen. Die afstemming is voor zoekmachines erg belangrijk. Daarom helpen landingpages om beter vindbaar in Google te worden. SiteOnline onderzoekt graag hoe jij klanten beter van dienst kunt zijn met landingpages. Het doel: extra bezoekers scoren uit de gratis (organische) zoekresultaten van Google.

Neem contact op
 
Aandachtspunten landingpages

De aandachtspunten bij het schrijven van landingpages

Bij het maken van landingpages spelen techniek en relevantie van content een belangrijke rol. Maar ook de zoekwoorddichtheid, de positie van de zoekwoorden en interne links naar andere pagina’s op de website zijn belangrijk bij zoekmachineoptimalisatie en seo-marketing. Landingpages zien er net zo uit als andere pagina’s op de website. Je kunt ervoor kiezen om ze op te nemen in de menustructuur. Soms is het beter om ze alleen zichtbaar te maken voor de doelgroep die via Google zoekt. In dat geval kan je landingpages ook ‘verbergen’ in de sitemap.

 
Landingspaginas inhoud

Landingpages staan in het teken van conversie

Op landingpages kan je de diepte ingaan over producten of diensten. Belangrijk is dat je daarbij altijd het belang van de klant voor ogen houdt én nadenkt wat je wilt dat hij of zij doet. Door de pagina volledig te optimaliseren nemen de kansen op conversie toe. Of het bij landingpages nu gaat om het verkopen van producten, het aanvragen van offertes of het doen van een informatieverzoek.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Jan uit Elspeet
31-08-2021
Ze staan altijd voor je klaar en gaan geen uitdaging uit de weg!
Een super mooi en creatief bedrijf waar ik met plezier mee samenwerk. Ze staan altijd voor je klaar en gaan geen uitdaging uit de weg! Snelle en goede service: problemen bestaan niet, alleen oplossingen.
Fokje uit Ureterp
31-08-2020
Fijn bedrijf
Laagdrempelig en meedenkend. Maken mooi werk
Wytze uit Groningen
28-08-2020
Super geweldige partij!
Goede service en gemak
Lees alle 45 reviews
 
meetbaarheid landingspaginas

Landingpages zijn tot in detail meetbaar

De kracht van landingpages is dat ze uitstekend meetbaar zijn. Je kunt zien hoeveel bezoekers ze trekken, hoe lang de bezoekers de pagina’s bekijken, waar ze op klikken en of ze daadwerkelijk voor conversie zorgen. Zo ontdek je in welke mate je online klanten van dienst bent. SiteOnline helpt graag bij het opzetten van landingpages en het creëren van de juiste content. 

 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 45 beoordelingen.