Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

"Scoor hoge ogen in Google middels techniek, content en relevantie"

Vindbaar in Google

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik goed vindbaar ben in Google? Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen. Logisch, want bijna iedereen oriënteert zich tegenwoordig op internet en we kopen steeds meer online. Goed vindbaar zijn in Google is dus in veel gevallen cruciaal.

Nieuwe website goed vindbaar in Google

Goed vindbaar zijn in Google hangt af van meer dan tweehonderd factoren. Denk bijvoorbeeld aan content, techniek en linkbuilding. Maar ook activiteiten op social media zijn belangrijk voor vindbaarheid. De waarde die Google toekent aan die factoren verschuift voortdurend. Site Online volgt de ontwikkelingen op de voet en houdt hier rekening mee bij het bouwen van een website. Ook nadat de website online staat, houden we de vindbaarheid ervan nauwlettend in de gaten en koppelen we de cijfers terug met de klant.

Bestaande website goed vindbaar in Google

Site Online helpt de klant graag om een bestaande website goed vindbaar te maken in Google. Om dat doel te bereiken voeren we eerst een website analyse uit. De klant krijgt dan een rapport met aandachtspunten en verbetermogelijkheden. In dat rapport staat welke data Google nu indexeert en wat de zoekmachine graag zou wíllen indexeren. Jij als beheerder van de website kan veel zelf doen. Zijn er technische aanpassingen nodig, dan stemt Site Online die af met de bouwer van de website.

Goed vindbaar zijn in Google op de juiste zoektermen

Content speelt een grote rol bij vindbaarheid in Google. Daarom is het belangrijk om na te denken wie de bezoekers zijn van de website, waar ze naar zoeken en welke woorden ze gebruiken. Je hebt namelijk alleen wat aan vindbaarheid als je daarmee de juiste bezoekers naar de website trekt; bezoekers die op zoek zijn naar wat jíj ze te bieden hebt. Site Online achterhaalt alle relevante zoektermen om zo beter vindbaar in Google te worden.

Goed vindbaar in Google: een eerlijk verhaal

De concurrentie om de zoekmachinegebruiker is in sommige branches groot. Site Online schat altijd vooraf in of het reëel is om goed vindbaar in Google te worden op een bepaalde zoekterm. We zeggen het je eerlijk als we denken dat dit niet haalbaar is. Meer weten over goed vindbaar in Google worden? Bekijk onze SEO-tips of neem contact op.

Vrijblijvend kennismaken?