Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

"Functioneel en responsive webdesign, optimaal in beeld"

Een ontwerp voor jouw website

Site Online heeft vormgevers in huis die garant kunnen staan voor een creatief en doeltreffend ontwerp van elke website of webshop. Of het nu gaat om een volledig nieuw ontwerp of een verbetering van het bestaand ontwerp. Doordat we ruim 400 opdrachtgevers bedienen en actief zijn in alle branches, weten we als geen ander wat wel en niet werkt in welke branche. Wil je kennismaken? Vraag dan direct een gratis opzet aan.

Focus op functionaliteit en rendement

Een website is meer dan een visitekaartje. Uiteindelijk moet een website gewoon omzet opleveren. Dat houden we bij Site Online altijd in het achterhoofd als we aan de slag gaan met een website ontwerp. Daarom besteden we bij webdesign veel aandacht aan vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en optimale conversiemogelijkheden.

We houden rekening met mobiel en tablet

Steeds meer internetverkeer is mobiel. Wist je dat de gemiddelde website in meer dan zestig procent van de gevallen via een smartphone of tablet benaderd wordt. Om juist deze doelgroep optimaal te bedienen werkt Site Online standaard met responsive design. Hierbij past de website zich automatisch aan het formaat van het beeldscherm aan. Dat is gebruiksvriendelijk en bovendien verhoogt het de conversie van je website.

Webdesign op basis van jouw wensen en doelen

Site Online zorgt ervoor dat de klant altijd heel nadrukkelijk in het ontwikkelingsproces van de website blijft betrokken. Wij combineren die voorkeuren met onze jarenlange expertise en onze gedegen kennis. Op basis daarvan doen we een passend voorstel. Tevreden over het ontwerp? Dan slaan we desgewenst direct aan het programmeren van de website of de webshop. Het content management systeem van Site Online staat garant voor veel gebruiksgemak. En vanzelfsprekend staan we ook na de oplevering altijd klaar voor onze klant.

Vrijblijvend kennismaken?