Webdesign

Webdesign voor jouw website

SiteOnline heeft vormgevers in huis die garant kunnen staan voor een creatief en doeltreffend ontwerp van elke website of webshop. Of het nu gaat om een volledig nieuw ontwerp of een verbetering van het bestaand ontwerp. Doordat we ruim 400 opdrachtgevers bedienen en actief zijn in alle branches, weten we als geen ander wat wel en niet werkt in welke branche. Wil je kennismaken? Vraag dan direct een gratis opzet aan.

Neem contact op
 
Cascading Style Sheets

Focus op functionaliteit en rendement

Een website is meer dan een visitekaartje. Uiteindelijk moet een website gewoon omzet opleveren. Dat houden we bij SiteOnline altijd in het achterhoofd als we aan de slag gaan met een website ontwerp. Daarom besteden we bij webdesign veel aandacht aan vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en optimale conversiemogelijkheden.

 
mobiel en tablet

We houden rekening met mobiel en tablet

Steeds meer internetverkeer is mobiel. Wist je dat de gemiddelde website in meer dan zestig procent van de gevallen via een smartphone of tablet benaderd wordt. Om juist deze doelgroep optimaal te bedienen werkt SiteOnline standaard met responsive design. Hierbij past de website zich automatisch aan het formaat van het beeldscherm aan. Dat is gebruiksvriendelijk en bovendien verhoogt het de conversie van je website.

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de broncode op je huidige website? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zullen je website gratis analyseren en je het beste advies geven over de huidige website.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Theun uit Bakkeveen
12-09-2023
Na 10 jaar nog steeds betrouwbare partner
Inmiddels ongeveer 10 jaar ervaring met site online. Altijd betrouwbaar en meedenkend. We hopen nog jaren met hun samen te werken. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Patrick uit Groningen
10-08-2023
Top service en snel
Aanpassing en omzetten website, helemaal top en super snel
Michel uit Groningen
03-03-2022
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt.
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt,waar we nog steeds blij mee zijn.
Lees alle 53 reviews
 
wensen en doelen

Webdesign op basis van jouw wensen en doelen

SiteOnline zorgt ervoor dat de klant altijd heel nadrukkelijk in het ontwikkelingsproces van de website blijft betrokken. Wij combineren die voorkeuren met onze jarenlange expertise en onze gedegen kennis. Op basis daarvan doen we een passend voorstel. Tevreden over het ontwerp? Dan slaan we desgewenst direct aan het programmeren van de website of de webshop. Het content management systeem van SiteOnline staat garant voor veel gebruiksgemak. En vanzelfsprekend staan we ook na de oplevering altijd klaar voor onze klant.

 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.