Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

"Verbeter vindbaarheid en verhoog rendement, vraag een website analyse aan"

Website analyse

Ben je benieuwd hoe je website scoort? Site Online doet graag een vrijblijvende uitgebreide analyse. We kijken naar de content, de techniek, de relevantie van binnenkomende links, de structuur, het design en de gebruiksvriendelijkheid. Dat vatten we samen in een adviesrapport met tips en verbeterpunten. 

Verbeter vindbaarheid en verhoog rendement

Door aan de slag te gaan met de verbeterpunten uit onze website analyse, kun je de vindbaarheid van een website verbeteren. Kleine verbeteringen in content en techniek leveren vaak belangrijke resultaten op. Het optimaliseren van een website verhoogt ook de kans dat bezoekers daadwerkelijk tot actie overgaan. Zo helpt een website analyse om het rendement van je website sterk te verbeteren.

Een beetje van jezelf en een beetje van Site Online

Het optimaliseren van een website kan de beheerder grotendeels zelf doen. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van content. Natuurlijk staan de specialisten van Site Online altijd klaar om klanten daarbij te helpen. En als dat gewenst is ontzorgen we volledig. Ook voor het aanpassen van een design en het doorvoeren van technische verbeteringen kan je rekenen op de expertise van Site Online.

Vraag een website analyse aan