Website analyse

Website analyse

Ben je benieuwd hoe je website scoort? SiteOnline doet graag een vrijblijvende uitgebreide analyse. We kijken naar de content, de techniek, de relevantie van binnenkomende links, de structuur, het design en de gebruiksvriendelijkheid. Dat vatten we samen in een adviesrapport met tips en verbeterpunten. 

Neem contact op
 
voordelen website analyse

Verbeter vindbaarheid en verhoog rendement

Door aan de slag te gaan met de verbeterpunten uit onze website analyse, kun je de vindbaarheid van een website verbeteren. Kleine verbeteringen in content en techniek leveren vaak belangrijke resultaten op. Het optimaliseren van een website verhoogt ook de kans dat bezoekers daadwerkelijk tot actie overgaan. Zo helpt een website analyse om het rendement van je website sterk te verbeteren.

 
website SiteOnline

Een beetje van jezelf en een beetje van SiteOnline

Het optimaliseren van een website kan de beheerder grotendeels zelf doen. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van content. Natuurlijk staan de specialisten van SiteOnline altijd klaar om klanten daarbij te helpen. En als dat gewenst is ontzorgen we volledig. Ook voor het aanpassen van een design en het doorvoeren van technische verbeteringen kan je rekenen op de expertise van SiteOnline.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.