Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

"Functioneel en responsive webdesign, optimaal in beeld"

Nieuws

Vrijdag 16 september

Dutzfloors

Dutzfloors is dé specialist in houten vloeren. Hun enorme collectie met eindeloos veel mogelijkheden, maakt dat er voor ieder wat wil is. Het publiek dat zij aantrekken is dan ook zeer breed. Hierdoor ontstond de vraag of wij drie multishops met ieder een eigen insteek konden bouwen, zodat ze hun publiek beter op klantsegment kunnen bedienen. Dit hebben wij met plezier gedaan. De multishops zijn met bijbehorend content door ons opgeleverd. Op maandelijks basis verrichtten wij nog steeds werkzaamheden ten behoeve van de online vindbaarheid.

Multishop Goedkope Houten Vloeren

De multishop Goedkope Houten Vloeren staat, zoals de naam al doet vermoeden, voor kwalitatieve houten vloeren tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs. De ingebouwde veiling module maakt het mogelijk om producten opbod te verkopen.  De shop richt zich hiermee op klanten die graag een mooie houten vloer voor een koopje op de kop tikken.

Multishops Eiken Parket en Eiken Houten Vloeren

Bij de multishops Eiken parket en Eiken Houten Vloeren ligt de focus op het product eikenhout. Met hun aanbod van de beste kwaliteit Europees eiken richten ze zich hiermee op een hoger klantsegment. Klanten die kiezen voor vakmanschap, hoogwaardige kwaliteit en maatwerk en hier ook best voor willen betalen.

Vrijdag 16 september

Wasautomatenverhuur

Recentelijk hebben wij met trots een nieuwe website van Wasautomatenverhuur live gezet. Een ontzettend frisse, moderne en overzichtelijke website. Bij binnenkomst op de website is het in één opslag duidelijk waar het bedrijf voor staat én wat je van ze mag verwachten.

De belangrijkste zoekterm waarop ze gevonden willen worden is “wasmachine huren”. Hiervoor hebben wij een sterk AdWords campagne gebouwd. Om de vindbaarheid meer kracht bij te zetten is er tevens door ons een tweede website “wasmachineverhuurgroningen.nl” gebouwd. Deze website richt zich specifiek op de studenten binnen de stad Groningen.

Goedkoop je wasmachine huren

Een wasmachine kopen is een grote investering, waar de meeste studenten niet de financiële middelen voor hebben. Huur daarom een wasmachine bij de beste en goedkoopste verhuurder in Nederland. Voor slechts een klein vast bedrag per  maand huur je al een wasmachine met je huisgenoten. Krijg je onverhoopt te maken met een storing? Dan staat Wasautomatenverhuur voor je klaar.  De storing wordt doorgaans binnen drie werkdagen voor je opgelost. Waar je ook woont binnen Nederland.


Toon ouder nieuws