Menu Bel ons: 0594-204060 Contact

"Functioneel en responsive webdesign, optimaal in beeld"

Nieuws

Maandag 12 november

AEDegelijk helpt Nederland levens te redden

Gemiddeld genomen duurt het ongeveer 10 minuten, alvorens een ambulance op locatie is. In de buitengebieden is de afstand tussen een ambulancepost en de plek van het ongeval vaak relatief groot, in stedelijke gebieden kunnen ambulances verhinderd worden door verkeersopstoppingen, enzovoorts. Om de kans op het overleven van een hartstilstand te vergroten, heeft AEDegelijk het tot haar missie gemaakt om door heel Nederland AED’s te bevestigen. Niet alleen vergroot een AED de overlevingskans, ook is de kans op onherstelbare hersenschade aanzienlijk kleiner. Hier wilt u als ondernemer toch ook aan bijdragen?  

Kies voor de kwaliteit van de Defibtech Lifeline View AED 

Bij een poging om levens te redden zou uw investering geen rol mogen spelen. Daarbij is deze investering zakelijk aftrekbaar en draagt het bij aan de uitstraling van uw organisatie. Waar de prijs van een goedkoop model AED en de hoogwaardige Defibtech Lifeline View AED enkele honderden euro’s is, valt het verschil in kwaliteit nauwelijks te beschrijven. 

De Defibtech Lifeline View AED beschikt zowel over een visuele uitleg, als over duidelijk uitgesproken opdrachten. Dit maakt het voor gebruikers van deze AED heel eenvoudig om mensen met hartproblemen van directe hulp te voorzien. Wist u dat de Defibtech Lifeline View AED niet alleen hulp biedt in het Nederlands? Het model kan optioneel ook van een uitleg in het Engels of Frans worden voorzien.

Redenen om voor AEDegelijk te kiezen 

Door voor het product van AEDegelijk te kiezen, weet u zeker dat u een lange tijd vooruit kunt! De Defibtech Lifeline View AED is FDA approved en beschikt over een CE-certificaat. Naast deze AED kan AEDegelijk u tevens van bijpassende accessoires voorzien. Denk aan een kast om de AED in op te bergen, een tas om de AED in mee te kunnen nemen, enzovoorts.

Vrijdag 16 september

Dutzfloors

Dutzfloors is dé specialist in houten vloeren. Hun enorme collectie met eindeloos veel mogelijkheden, maakt dat er voor ieder wat wil is. Het publiek dat zij aantrekken is dan ook zeer breed. Hierdoor ontstond de vraag of wij drie multishops met ieder een eigen insteek konden bouwen, zodat ze hun publiek beter op klantsegment kunnen bedienen. Dit hebben wij met plezier gedaan. De multishops zijn met bijbehorend content door ons opgeleverd. Op maandelijks basis verrichtten wij nog steeds werkzaamheden ten behoeve van de online vindbaarheid.

Multishop Goedkope Houten Vloeren

De multishop Goedkope Houten Vloeren staat, zoals de naam al doet vermoeden, voor kwalitatieve houten vloeren tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs. De ingebouwde veiling module maakt het mogelijk om producten opbod te verkopen.  De shop richt zich hiermee op klanten die graag een mooie houten vloer voor een koopje op de kop tikken.

Multishops Eiken Parket en Eiken Houten Vloeren

Bij de multishops Eiken parket en Eiken Houten Vloeren ligt de focus op het product eikenhout. Met hun aanbod van de beste kwaliteit Europees eiken richten ze zich hiermee op een hoger klantsegment. Klanten die kiezen voor vakmanschap, hoogwaardige kwaliteit en maatwerk en hier ook best voor willen betalen.


Toon ouder nieuws