Skarabee website

Skarabee website

Van Peter's Makelaardij uit Roden kregen wij de vraag of wij bekend waren met Skarabee en dit konden integreren in een website, bij voorkeur WordPress wel te verstaan. Bekend met Skarabee waren wij nog niet, met het bouwen van WordPress websites al jaren. De bedoeling was dus om het aanbod dat Peter in Skarabee plaatst, automatisch werd doorgezet naar Funda en zijn eigen website. Van Peter's Makelaardij uit Roden kregen wij een XML bestand aangeleverd dat werd gegenereerd vanuit Skarabee. 

Neem contact op
 
XML Skarabee

XML koppeling Skarabee binnen website

Wij hebben het XML bestand zodanig ingelezen en de relevante data voor binnen de website toonbaar gemaakt. Uiteraard hebben we de data vanuit deze Skarabee XML koppeling tevens naar wens vormgegeven. Het aanbod op de website wordt nu dagelijks ververst. Het toevoegen van een nieuw object staat binnen 24 uur live op de website en op Funda.

 
Skarabee plugin

Skarabee plugin WordPress website

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Indien je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een Skarabee plugin in jouw WordPress website, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dit prima realiseren binnen WordPress maar ook binnen andere systemen. Voor een live voorbeeld van een goed werkende Skarabee plugin binnen een WordPress website zie http://www.peters-makelaardij.nl/woningaanbod/

Neem contact op
 
Over SiteOnline

Over SiteOnline

Sinds 2008 is SiteOnline gespecialiseerd in functioneel webdesign i.c.m. zoekmachine marketing. Ons team bestaat uit 8 mensen waarmee we vanuit Leek werken. Inmiddels bedienen we zo'n 400 opdrachtgevers door het hele land uit zeer uiteenlopende branches.

 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.