software op maat

Tijd voor een KwaliTijdsplan!

De softwareoplossingen van SiteOnline zorgen ervoor dat u als ondernemer tijd bespaart en ruimte creëert. Maak kennis met het KwaliTijdsplan: een nieuwe manier om processen en handelingen op de werkvloer in kaart te brengen. Op basis van een uitgebreide inventarisatie van uw bedrijf stellen we vast waar we met onze automatiseringssystemen van dienst kunnen zijn. Welke processen kunnen overzichtelijker? Welke taken kunnen vereenvoudigd worden door handige software toe te passen? Uiteraard heeft iedere werknemer daar andere gedachten over. Die nemen we graag mee.

Verwacht van ons geen populair jargon als ‘lean’ of ‘agile’. Het KwaliTijdsplan is juist gebaseerd op een nuchtere aanpak. Een goede inventarisatie met behoud van focus en samen de schouders eronder zetten. Middels onze softwareoplossingen zorgen we voor overzicht en efficiëntie.

Neem contact op
 
software ontwikkeling

SiteOnline: werken vanuit creativiteit en betrokkenheid

Al meer dan tien jaar biedt SiteOnline praktische softwareoplossingen voor de grote en kleine ondernemer. Daarnaast is SiteOnline gespecialiseerd in marketing. Onze developers, designer, marketeers en consultants werken vanuit creativiteit en betrokkenheid. Zij kunnen de ondernemer adviseren vanuit hun eigen expertise. Deze krachten bundelen we maar al te graag, zodat we telkens met creatieve softwareoplossingen komen. Bovendien vinden we het belangrijk dat de bedrijfscultuur vriendschappelijk is: we zijn goed benaderbaar voor onze klanten. De open, laagdrempelige manier van communiceren zorgt ervoor dat we constant in beeld hebben wat uw wensen zijn. Alleen op die manier komen we uit bij het gewenste eindresultaat.

 

Ruimschoots ervaring

Vanwege de vele unieke wensen van de bedrijven waarvoor wij werken, heeft SiteOnline ruimschoots ervaring in het ontwikkelen van softwareoplossingen. Die zijn telkens op maat gemaakt. Of het nu gaat om de invoering van een nieuw intranet of een beter overzicht voor de boekhouding van uw bedrijf: binnen al deze disciplines levert SiteOnline de juiste software. Dat maakt dat iedereen zich binnen uw bedrijf kan concentreren op de belangrijkste taken.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.