Softwareoplossingen

Softwareoplossingen

Procesoptimalisatie is een essentieel onderdeel van iedere bedrijfsvoering. Door processen in kaart te brengen, te optimaliseren en te automatiseren vergroot u het rendement van uw organisatie en kunnen uw medewerkers zich focussen op zaken die er echt toe doen! Wat was het moment waarop u voor het laatst naar verbeterpunten in uw processen zocht? De software consultants en developers van SiteOnline denken graag met u mee. Wij hebben een goed beeld van de laatste trends op het gebied van softwareontwikkelingen. Deze kennis gebruiken we om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, waarvan uw organisatie kan profiteren!

Neem contact op
 
Geen zin om dit allemaal te lezen?

Neem contact met ons op en wij vertellen u precies wat u moet weten.
Wij hebben de kennis, u krijgt het resultaat.

Bel onsMail ons
 
projectmanagement

Projectmanagement bij software development

Voordat we starten met de ontwikkeling van uw softwareoplossing, stellen we samen een lijst met wensen op. Op basis van uw prioriteiten verwerken we de gewenste functies in uw softwareoplossing. Tussentijds leveren we u onderdelen van het eindproduct, zodat u de mogelijkheid heeft om waar nodig bij te sturen. Als opdrachtgever bent u altijd in de lead! Bij sommige projecten is het prettig om op afstand mee te kijken, terwijl wij uw maatwerkoplossing verder uitwerken. In andere gevallen is het juist fijner om kort op het project te zitten, zodat er tussentijds aanpassingen kunnen worden doorgevoerd. Wij kiezen niet voor agile werken of de watervalmethode, maar voor een methode die past bij uw project!

Meer projectmanagement
 

De laatste reviews

Johan Wouthuis uit Tynaarlo
23-12-2021
Ze hebben gebouwd wat wij voor ogen hadden.
We hebben de website Brillenglazen.com ondergebracht bij Site Online. Dat was een aardige opgave. Je hebt te maken met verschillende brillen, in z√©√©r uiteenlopende sterktes en een en√≥rme keuze in ons glas assortiment. Ga dat maar eens uitleggen aan ¬īIT-ers en snelle marketingboys. Uiteindelijk met een goed inlevingsvermogen en wederzijds respect, er ging wel eens iets niet goed, Staat er een site die 10 jaar voorop loopt en ook klaar is voor nieuwe ontwikkelingen. Dank aan de energie, het inlevingsvermogen en het geduld van de mannen (sinds kort ook een dame) van SiteOnline!
Dutzfloors uit Beetsterzwaag
09-12-2021
Geweldige bedrijf als je grote ambities hebt!
SiteOnline doet al vele jaren de online marketing voor ons. We begonnen in een klein pandje in Heerenveen en zitten nu in een fantastische en riante woonboerderij in Beetsterzwaag. Dit mede dankzij het harde werken van SiteOnline. Het is een fijn bedrijf met passie. We beleven SiteOnline van harte aan!
Geraldine uit Leuven
04-12-2021
Jouw marketing & website vol vertrouwen uitbesteden
Ik doe beroep op SiteOnline voor mijn website & marketing. Ik ervaar een hele fijne samenwerking waarbij Joram en SiteOnline de tijd nemen om zeer gericht op te pikken waar je noden en verwachtingen als ondernemer liggen. Een all-round aanpak met kennis van zaken, creatief, flexibel, strategisch, oog voor detail. En wat voor mij ook belangrijk is: een mensgerichte insteek. Het draait om jou als ondernemer. Ik voel me super blij om in contact te zijn met SiteOnline. Eindelijk een agency waar je op vertrouwt en een lange termijn relatie opbouwt vanuit heldere communicatie, transparantie en gemoedsrust. Want ik weet dat mijn website & marketing activiteiten in goede, veilige handen zijn. Ik beveel SiteOnline met heel veel enthousiasme aan. Hartelijk dank voor jullie service!
Lees alle 50 reviews
 
intranet laten bouwen

Intranet voor uw organisatie

Met de ontwikkeling van een intranet zal de communicatie binnen uw organisatie voortaan soepeler verlopen. In plaats van het gebruik van verschillende communicatiekanalen, weten medewerkers voortaan precies waar ze moeten zijn! Het voorkomt dat medewerkers belangrijke informatie over het hoofd zien, niet aangeleverd krijgen of verliezen. Een intranet kan geheel naar uw wensen worden samengesteld. Denk aan de ontwikkeling van verschillende kanalen binnen uw intranet, het toekennen van verschillende rechten aan gebruikers, enzovoorts.

Meer Intranet
 
maatwerk applicaties

Maatwerk applicaties laten ontwikkelen

Het automatiseren van processen gaat doorgaans gepaard met de ontwikkeling van maatwerk applicaties. Een applicatie moet naadloos aansluiten bij de wensen vanuit uw organisatie. Een te groot aantal functies maakt een applicatie onoverzichtelijk, terwijl te weinig functies ertoe leiden dat u al snel een nieuw systeem moet laten ontwikkelen. SiteOnline helpt u dit te voorkomen, door u persoonlijk te adviseren.

Lees meer
 
maatwerk CRM

Maatwerk CRM-systeem

Een CRM-systeem helpt u meer uit uw klantrelaties te halen. Met name voor het opzetten van doelgerichte marketingcampagnes komt een CRM-systeem goed van pas. Denk aan het versturen van een persoonlijke kortingsactie, als u vermoedt dat een consument uw dienst of product opnieuw nodig heeft. Waar u dit voorheen handmatig uit moest zoeken, doet een CRM-systeem dit automatisch voor u! Het is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden waarvan u met een CRM-systeem profiteert.

Lees meer
 
api koppelingen

Koppeling met andere systemen (API-integratie)

Bij de integratie van softwareoplossingen binnen uw organisatie, kan het gebruik van zogenaamde API’s interessant zijn. Een API maakt het mogelijk om uw nieuwe systeem te koppelen aan bestaande systemen. Denk bijvoorbeeld aan een CRM- of ERP-systeem, die gekoppeld wordt aan webwinkelsoftware. Transacties in uw webwinkel worden zo automatisch ingevoerd in uw CRM- of ERP-systeem. Het bespaart u veel tijd en mankracht! De bespaarde tijd kunt u gebruiken om nieuwe marketingcampagnes op te zetten vanuit uw CRM-systeem.

Meer API-integratie
 
erp-systeem

ERP-systeem op maat laten ontwikkelen

Een ERP-systeem wordt vaak als het hart van de digitale infrastructuur van organisaties gezien. Met een dergelijk systeem kunnen verschillende afdelingen binnen uw organisatie snel en eenvoudig bij dezelfde data. Daar waar voorheen vaak met losse systemen per afdeling werd gewerkt! SiteOnline helpt u bij het in kaart brengen van de behoeftes vanuit de afdelingen van uw organisatie, om op basis daarvan een ERP-systeem samen te stellen. Ook tijdens het ontwikkelproces blijven we u en uw medewerkers bij de functies van het ERP-systeem betrekken.

Naar maatwerk ERP
klantenportaal laten bouwen

Klantenportaal inrichten

Vergroot de betrokkenheid van uw klanten, door een op maat gemaakt klantenportaal te laten ontwikkelen. Met een klantenportaal verbetert u de service richting uw klanten, om zo aan een betere relatie met klanten te werken. Daarbij is het met een klantenportaal mogelijk om processen te optimaliseren, wat leidt tot een tijdsbesparing, een hoger rendement uit uw aftersales en een verbetering van de klanttevredenheid. Onze specialisten helpen u bij het inrichten van een klantenportaal, die aansluit bij de behoeftes van uw klanten.

Klantenportaal
 
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.3 uit 10 op basis van 50 beoordelingen.