ERP Software

ERP software

ERP is een afkorting van Enterprise Resource Planning. Vrij vertaald betekent dit het op efficiënte wijze inzetten van de beschikbare resources. Dit kan bijvoorbeeld de beschikbare mankracht zijn, het budget voor projecten, fysieke materialen, enzovoorts. Met ERP software zet u deze resources voortaan op een efficiëntere wijze in. Dit verkleint de kans op overschrijdingen van budgetten of tijdslimieten bij projecten. Daarbij krijgt u grip op de werkzaamheden die u uitvoert. Niet alleen bij projecten komt ERP software van pas. Gebruik een ERP systeem bijvoorbeeld ook bij het optimaliseren van uw bedrijfsresultaten. SiteOnline helpt u bij de ontwikkeling van maatwerk ERP software.

Neem contact op
 
ERP systeem

Wat is ERP software?

Binnen organisaties wordt vaak met een groot aantal applicaties gewerkt. Denk aan een applicatie voor het bijhouden van gewerkte uren, een applicatie voor tickets bij de klantenservice, enzovoorts. Door de data uit deze applicaties te combineren, krijgt u waardevolle informatie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de producten, die het meest samen worden gekocht door consumenten. Een ERP systeem biedt u deze mogelijkheid! Maatwerk software van SiteOnline kan naar uw eigen inzicht worden ingericht. Welke applicaties wilt u met elkaar combineren? Wilt u de ERP software mogelijk ook koppelen aan een applicatie buiten uw organisatie? Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.

 
de werking van ERP software

Hoe werkt ERP software?

U kunt ERP software zien als de centrale hub tussen de applicaties binnen uw organisatie. Tot voor kort werden deze applicaties los van elkaar gezien. Dit betekent dat data uit de ene databron op geen enkele wijze verbonden was met data uit andere bronnen. Zonde, want het combineren van data levert nieuwe inzichten op. Daarbij kan het verzamelen van gelijksoortige data in verschillende bronnen voor duplicatie en fouten in data zorgen. Een ERP software verzamelt data uit de verschillende applicaties binnen één systeem. Vanuit deze hub is het vervolgens mogelijk om data uit te laten wisselen tussen de verschillende applicaties. Ook kunt u analyses uitvoeren om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. Zeker met een groeiend aantal programma’s en databronnen binnen organisaties wordt ERP software interessanter.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Theun uit Bakkeveen
12-09-2023
Na 10 jaar nog steeds betrouwbare partner
Inmiddels ongeveer 10 jaar ervaring met site online. Altijd betrouwbaar en meedenkend. We hopen nog jaren met hun samen te werken. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Patrick uit Groningen
10-08-2023
Top service en snel
Aanpassing en omzetten website, helemaal top en super snel
Michel uit Groningen
03-03-2022
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt.
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt,waar we nog steeds blij mee zijn.
Lees alle 53 reviews
Voordelen ERP op maat

Wat zijn de voordelen van ERP software op maat?

ERP software op maat laten ontwikkelen biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat u zelf bepaalt welke applicaties u aansluit. Koppel uw CRM-systeem aan de ERP software, uw klantenservice systeem en uw systeem voor het bijhouden van voorraden. Bestaande software biedt soms niet voldoende mogelijkheden om alle applicaties aan te kunnen sluiten. Dit is zonde! Deze systemen verzamelen niet alleen informatie uit verschillende databronnen, ook kunnen er direct berekeningen en analyses op los worden gelaten. Op deze manier wordt data omgezet tot waardevolle informatie.

 
maatwerk erp laten bouwen

Maatwerk ERP van SiteOnline

SiteOnline helpt u een maatwerk ERP te ontwikkelen. Dit begint met een inventarisatie van uw wensen. Welke databronnen wilt u combineren? Wilt u ook data uit applicaties buiten uw organisatie importeren? Op basis van uw wensen komen wij tot een software ontwerp. Stemt u in met ons voorstel? In dat geval gaan onze ontwikkelaars voor u aan de slag, om tot de gewenste ERP software te komen. Wij zullen de software voor u implementeren in het applicatielandschap van uw organisatie. Zo kunnen we u garanderen, dat het systeem straks naar behoren functioneert. Ook zullen we u meer vertellen over de werking van het systeem.

 
ERP systeem koppelen

Meer informatie over ERP software op maat van SiteOnline?

Met ERP software op maat zorgt u voor een verbetering van uw bedrijfsresultaten. De informatie die uit deze systemen voortvloeit, geeft u waardevolle inzichten. Het combineren van informatie uit verschillende bronnen laat trends zien, toont pijnpunten in uw bedrijfsvoering en legt inefficiënte processen bloot. Zo haalt u voortaan nog meer uit de beschikbare data binnen uw organisatie. Bent u nieuwsgierig welke applicaties in uw applicatielandschap aan een ERP systeem te koppelen zijn? Wij vertellen u hier graag meer over! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Samen zoeken we naar een oplossing die uw organisatie verder helpt!

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.