klantenportaal digitale omgeving voor klanten
relatiebeheer portaal voor klanten

Klantenportaal

SiteOnline helpt u op verschillende manieren, om de dienstverlening naar uw klanten te optimaliseren. Enerzijds, door meer uit uw relatie met klanten te halen. Bijvoorbeeld door een maatwerk CRM-systeem te ontwikkelen. Anderzijds, door uw klanten de service te bieden die zij verdienen. Zo kan het voor klanten prettig zijn, wanneer zij toegang hebben tot een klantenportaal. In een klantenportaal kunnen klanten hun facturen bekijken, hebben ze de mogelijkheid om support aan te vragen, enzovoorts. Dit biedt niet alleen voordelen voor uw klanten. Ook voor uw eigen organisatie kan het laten ontwikkelen van een maatwerk klantenportaal interessant zijn. Het schept overzicht in uw service aan klanten!

Meer informatie
 
maatwerk klantenportaal communicatie met uw klant
klantenportaal laten bouwen ontwikkeling klantenportaal

Meer overzicht met een klantenportaal

Door een klantenportaal te laten ontwikkelen, ziet u voortaan meteen welke support een klant in het verleden al gevraagd heeft. Ook kunt u hierbij achterhalen hoe er destijds op het verzoek tot support gereageerd is door uw medewerkers. Daarbij is het mogelijk om de supportaanvragen van andere klanten te vergelijken met een nieuwe aanvraag. Zo hoeft een medewerker van uw klantenservice het wiel niet nogmaals uit te vinden, maar kan een reeds gegeven antwoord gekopieerd worden naar de huidige case. Zo zorgt een klantenportaal niet alleen voor overzicht, maar ook voor een efficiëntere uitvoering van processen.

 
digitaal inzicht in uw klant klantenadministratie
klanthistorie klanten portaal

Maatwerk klantenportaal laten ontwikkelen

Het is belangrijk dat een klantenportaal aansluit bij de diensten en producten die u aanbiedt. Van welke informatie moet het klantenportaal u in de toekomst voorzien? Moet het mogelijk zijn om klanten over verschillende groepen te verdelen? Enzovoorts. Het verdelen van klanten over verschillende groepen kan interessant zijn, wanneer u verschillende soorten producten aanbiedt. Let hierbij niet alleen op uw eigen wensen, maar kijk ook naar de wensen van een klant. Van welke informatie moet de klant worden voorzien? Door uw klant een perfect klantenportaal te bieden, zal deze loyaler zijn.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.