Application Programming Interface

Koppelingen met andere systemen (Application Programming Interface)

Met een API combineert u verschillende applicaties met elkaar, om meer uit beschikbare data te halen! Op deze manier ziet u verbanden sneller. Evenals dat u eerder kunt handelen op trends in het (koop)gedrag van uw klanten. Het verbetert uw bedrijfsresultaten. SiteOnline helpt u graag bij het opzetten van koppelingen tussen verschillende systemen. Dit doen wij middels een API. Het gaat hierbij niet alleen om applicaties binnen uw organisatie. Het komt namelijk ook goed van pas bij de koppeling tussen applicaties binnen en buiten uw applicatielandschap. Via een API wordt het uitwisselen van data heel eenvoudig. Maakt u hier momenteel al gebruik van?

Neem contact op
 
Koppelingen met andere systemen

Applicatie Integratie

Organisaties verzamelen steeds meer data. Denk bijvoorbeeld aan klantdata, data over het gedrag van websitebezoekers, gereden kilometers door medewerkers, enzovoorts. Door deze data aan elkaar te koppelen, komt u tot nieuwe inzichten. In het bijzonder, wanneer u hier slimme software voor gebruikt! SiteOnline helpt u bij de ontwikkeling van deze software. Een alternatief is bestaande software van andere leveranciers. Nadeel hiervan is dat deze software vaak niet volledig op uw wensen aansluit. Na de ontwikkeling van de software, koppelen we de applicatie middels een API aan verschillende andere applicaties buiten uw organisatie. De API-koppeling zorgt voor het inladen van de data in uw programma’s.

 
API laten bouwen

Voordelen van API-koppelingen tussen systemen

Het voornaamste voordeel van het koppelen van systemen, is het feit dat u tot nieuwe inzichten komt. U combineert de data uit verschillende bronnen met elkaar om deze vervolgens automatisch laten analyseren. Welke producten zijn op welk moment van het jaar het populairst? Via welke weg komen de meeste klanten naar uw website? Hoe loopt het pad van een bezoeker over uw website? Dergelijke data helpt u bijvoorbeeld de conversie van uw website te verbeteren. Daarbij biedt een API u het voordeel, dat u niet alle data binnen uw organisatie op hoeft te slaan. Laat ons een analyse van uw applicatielandschap maken. Zo kunnen we u helpen applicaties aan elkaar te koppelen.

Neem contact op
 
API-koppeling

Op maat gemaakte integratie met andere systemen

Een API-koppeling wordt altijd op maat geleverd door SiteOnline. Wij analyseren uw bestaande architectuur en beoordelen op basis daarvan, hoe applicaties gekoppeld worden. Hierbij kijken we niet alleen naar het gebruiksgemak. Minstens zo belangrijk is de veiligheid van een API-koppeling. U wilt voorkomen dat buitenstaanders data van uw organisatie in kunnen zien. Het gebruik van een API Gateway kan hierbij helpen. Voordat we een API op maat ontwikkelen, voorzien we u van persoonlijk advies. Het geeft u een beter beeld van uw mogelijkheden. Ook laat het de exacte voordelen van een koppeling zien voor uw organisatie.

 
applicatie integratie

Meer weten over koppelingen tussen systemen?

Met API-koppelingen haalt u nog meer uit de data binnen uw organisatie. Hoe klein of groot uw organisatie ook is, met data wordt nagenoeg altijd gewerkt. Het maakt dat het ook voor u interessant is. Niet iedereen vindt het echter even makkelijk, om te bepalen waar de API het best tot zijn recht komt in het applicatielandschap. Wilt u meer weten over het gebruik van een API-koppeling binnen uw organisatie? Bent u benieuwd welke voordelen dit uw organisatie biedt? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren. We laten uw graag een aantal voorbeelden van bestaande API-koppelingen zien.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 55 beoordelingen.