koppeling met andere systemen api
api laten schrijven api ontwikkeling

Koppelingen met andere systemen (API's)

Organisaties maken doorgaans gebruik van verschillende systemen. Denk bijvoorbeeld aan een systeem voor het bijhouden van de boekhouding en het versturen van facturen, een systeem voor het bijhouden van de projectplanning, een CRM-systeem voor het relatiebeheer, enzovoorts. In veel gevallen worden de systemen los van elkaar gebruikt. Iets wat bepaald niet efficiënt is! Data uit het ene systeem kan immers ook van pas komen in een ander systeem. Zo kan informatie uit uw boekhouding goed van pas komen binnen uw CRM-systeem. SiteOnline helpt. Graag bij de ontwikkeling van koppelingen tussen deze systemen. Het helpt u processen nog efficiënter te laten verlopen!

Bel ons
 
koppelen van systemen systemen laten samenwerken
api developers api bouwer

Gebruik van API's binnen uw infrastructuur

Om het applicatielandschap binnen uw organisatie te vereenvoudigen, kan het gebruik van API's een slimme keuze zijn. API's maken het mogelijk om systemen aan elkaar te koppelen. Nadat systemen gekoppeld zijn, kan data uitgewisseld worden tussen deze systemen. Informatie uit uw boekhouding is op deze manier ook te bekijken binnen uw CRM-systeem. Zo heeft u in ieder systeem de beschikking over de meest recente data over klanten, over uw omzet, enzovoorts. Dit verbetert de efficiëntie van werkprocessen binnen uw organisatie en maakt het mogelijk om nog meer uit deze data te halen.

 
hoe werkt een api api laten bouwen
programmeren van een api systemen linken

Op maat gemaakte koppelingen tussen systemen

Wanneer u een boekhoudsysteem of een projectmanagement tool van een externe partij gebruikt, kunnen deze soms met elkaar gekoppeld worden. Veel van deze tools bieden namelijk standaard de mogelijkheid om API's met elkaar te verbinden. Helaas komt het ook nog geregeld voor, dat deze mogelijkheid niet geboden wordt. Daarbij is het aantal mogelijke koppelingen gelimiteerd. U zal dus net het boekhoudsysteem of de projectmanagement tool moeten gebruiken, die met andere systemen binnen uw organisatie te koppelen zijn. Om ook in die situaties verschillende systemen met elkaar te kunnen verbinden, biedt SiteOnline u maatwerk oplossingen. Deze oplossingen sluiten naadloos aan op uw wensen en de systemen die binnen uw organisatie gebruikt worden.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.