CRM

CRM systeem

Voor bedrijven is een CRM systeem een onmisbaar element in het applicatielandschap. Met een dergelijke applicatie wordt relatiebeheer makkelijker en efficiënter. Bekijk bijvoorbeeld welke producten klanten samen kopen. Het maakt het mogelijk om interessante kortingsacties aan te bieden voor aan elkaar gerelateerde producten. Op deze manier groeit het bedrijfsresultaat. Het is slechts één van de mogelijkheden die een CRM systeem u biedt. Denk aan de mogelijkheid om het beheer van klachten effectiever aan te pakken. Dit verhoogt de klanttevredenheid. Ook werken uw medewerkers efficiënter door het overzicht wat een CRM systeem hen biedt. De kans op terugkerende klanten neemt op deze wijze toe. SiteOnline helpt u graag bij de ontwikkeling van een maatwerk CRM systeem.

Neem contact op
 
Customer Relationship Management

Wat is een CRM systeem?

CRM staat voor Customer Relationship Management. Het doel van een CRM systeem is het verbeteren van de relatie met klanten. Niet voor niets noemt men een CRM vaak een relatiebeheer tool. Met een maatwerk CRM systeem verzamelt u gegevens uit verschillende bronnen. Denk aan de aankoopgeschiedenis van een klant, of tickets die door een klant zijn aangemaakt. Op basis van deze informatie kunt u uw processen efficiënter inrichten. Over welke producten komen de meeste vragen binnen? Welke producten kopen klanten vaak samen? Doordat een CRM systeem informatie uit verschillende bronnen haalt, biedt deze software uw medewerkers overzicht. Zij hoeven niet langer zelf verschillende bronnen te raadplegen.

 
relatiebeheer met CRM

Relatiebeheer met CRM

Een aantal belangrijke voordelen van relatiebeheer met CRM systemen las u al op deze pagina. Denk aan het overzicht wat deze relatiebeheer software uw klantenservice biedt. Met de informatie uit deze tool zijn zij klanten nog beter van dienst. Daarbij haalt u voortaan meer uit klantgegevens van uw bedrijf. Zet bijvoorbeeld een aantrekkelijke kortingsactie op, gebaseerd op informatie uit uw CRM systeem. Denk aan korting voor een product Y, die gerelateerd is aan product Z. De kans is groot, dat klanten beide producten bestellen. Op deze manier draagt een CRM tool bij aan de groei van uw bedrijfsresultaten.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Laundry uit Klaaswaal
30-11-2021
Prettige, kritische en creatieve samenwerking
Zitten in de opbouw van (een) nieuwe site(s). Site Online denkt zeer goed mee en stuurt bij waar dat moet. Doordat zij alle facetten qua website beheersen communiceert dit alles snel en handig.
Enahm uit Amsterdam
30-11-2021
Biggest mistake ever
Na geïnvesteerd te hebben in deze jongens, moet ik de code van mijn website geheel opnieuw schrijven. Prima voor een website, niet voor de wat grotere jongens met ambitie.
Jan uit Elspeet
31-08-2021
Ze staan altijd voor je klaar en gaan geen uitdaging uit de weg!
Een super mooi en creatief bedrijf waar ik met plezier mee samenwerk. Ze staan altijd voor je klaar en gaan geen uitdaging uit de weg! Snelle en goede service: problemen bestaan niet, alleen oplossingen.
Lees alle 46 reviews
crm op maat

CRM op maat door SiteOnline

Diverse partijen bieden u CRM tools aan op internet. Deze software voldoet vaak niet volledig aan uw wensen. De ene relatiebeheer tool is te uitgebreid. De andere tool biedt onvoldoende mogelijkheden om informatie uit verschillende bronnen te koppelen. Reden genoeg om voor een CRM op maat te kiezen. SiteOnline maakt een inventarisatie van uw wensen. Op basis daarvan creëren we een eerste software ontwerp. Bent u hier tevreden over? In dat geval starten onze ontwikkelaars met het bouwen van uw maatwerk CRM systeem. Op het moment dat uw CRM tool gereed is, zullen we u meer vertellen over de exacte werking. Zo haalt u het maximale uit uw klantgegevens!

 
kosten crm systeem

Kosten CRM systeem

De kosten voor een CRM systeem zijn sterk afhankelijk van uw wensen. Welke systemen wilt u aan het relatiebeheersysteem koppelen? Op welke manier moet uw klantenservice het systeem gebruiken? Om u een goed beeld te geven van de kosten voor CRM systemen, inventariseren we uw wensen. Op basis hiervan stellen we een offerte op. CRM systemen worden door ons altijd op maat gemaakt. Zo zijn de kosten niet onnodig hoog en voldoet de tool volledig aan uw wensen. Geen vaste maandelijkse kosten, maar een eenmalige investering in maatwerk software die u verder helpt!

 
CRM systemen op maat

Meer informatie over CRM systemen op maat

Bent u benieuwd welke bronnen binnen uw organisatie aan een CRM systeem gekoppeld kunnen worden? Wilt u de processen bij uw klantenservice efficiënter inrichten? SiteOnline biedt u graag een overzicht van voordelen die een CRM systeem uw organisatie biedt. Wij zien het als ons doel, u te helpen bij het optimaliseren van uw resultaten. Samen werken we aan een oplossing, die u meer uit klantinformatie laat halen. Daarbij zorgen we ervoor, dat u klanten nog beter van dienst bent bij vragen of klachten. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over CRM systemen.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.3 uit 10 op basis van 46 beoordelingen.