Reviews

Voor het verzamelen van onze reviews maken we gebruik van de dienst Kiyoh. In totaal zijn er 37 reviews geschreven door onze klanten. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4! Wil jij ons ook aanbevelen net als 100% van onze klanten? Schrijf dan een review op Kiyoh.

Wat onze klanten vertellen

Laurens uit Zuidhorn
11-09-2019
Super snelle service
Super goede service altijd
Marcel uit Grijpskerk
10-09-2019
een correcte partij die goed advies geeft en goed werk aflevert
Onze volledige website is sinds jaren bij site online in beheer en gebouwd dagelijkse dingetjes kunnen ze in no time veranderen en zijn leuke lui om meet te werken.
Petra uit Gieten
16-07-2019
Zeer goede service en supersnel!
Mijn oude website was toe aan vernieuwing... De website moest wat meer gaan leven... Ik heb een aantal dingen aan geleverd zoals fotos en tekst en daarna kan je alles rustig uit handen geven. Er worden genoeg suggesties gegeven over water allemaal mogelijk is. Daarnaast is er genoeg ruimte voor je eigen ideeen. Super!
Ronald uit Groningen
10-07-2019
Professioneel en laagdrempelig
Denken met je mee in je online commerciële proces. Durven ook te zeggen als je het anders zien als jou in eerste instantie. Hierdoor komt een prettig proces op gang. Aanrader!!
Sachiko uit GRONINGEN
06-07-2019
Goede en snelle service
De service is goed en ook snel. De medewerkers zijn aan de telefoon en per email vriendelijk en goed op de hoogte. Na een jarenlange samenwerking sinds 2013 zijn wij zeer tevreden.
Redmer uit van Dobbenburgh
04-07-2019
Geweldige samenwerking
SiteOnline doet al een enkele jaren de SEO en SEA voor ons. Daarnaast ondersteunen ze ons met tal van andere taken. Ze zetten zich geweldig in! Ze schakelen snel, werken oplossingsgericht en ze doen wat ze beloven. De uitstekende samenwerking heeft erin geresulteerd dat wij enorm zijn gegroeid. We zijn erg te spreken over Joram en zijn team en we beleven ze zeker aan.
Jasper uit Leek
02-07-2019
Leuk team met verstand van zaken.
Snel schakelen en korte lijnen zijn welkom in de drukte van het werk. Wij worden ontzorgd door Site Online en dat middels het uitwerken van mooie en professionele digitale exposure!
Onno Kukler uit Groningen
02-07-2019
Goed bedrijf, vriendelijk personeel en snelle communicatie
Een mooi bedrijf, jong en dynamisch! Ook is Site-online maatschappelijk zeer betrokken. Zij ondersteunen Stichting Kids United op allerlei manieren.
Robert uit Hoogezand
02-07-2019
klantvriendelijk, service gericht.
Team Site Online heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. Duidelijk en met veel overzicht. Vooraf besproken hoe wij het graag willen hebben. Prima bedrijf om mee samen te werken. Goed werk geleverd.
Joost uit Delft
01-07-2019
Innovatieve professionals met een persoonlijke aanpak.
Het maakt niet uit hoe, Site Online komt met een oplossing. Op het moment dat het linksom niet lukt om concurrenten te slim af te zijn, helpen ze je rechtsom. Een persoonlijke aanpak en innovatieve ideeën staan hierbij voorop is mijn ervaring!
Hans Peter uit Rotterdam
01-07-2019
Persoonlijk, betrokken en doortastend
Website kicentrum gemaakt voor ons
Peter uit Lutjegast
01-07-2019
Meedenkend
IVM met weerstomstandigheden afspraak om foto's te maken verzet naar deze week. Super meegedacht!
Chris, Defibtech Nederland uit Roden
19-10-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Professioneel, accuraat, flexibel en vooruitstrevend.

Optiek Visie uit Gieten
16-10-2018
perfect, zeker aan te bevelen
anoniem
09-10-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Korten lijnen, reageren snel, leven zich goed in de wensen van de klant in. Leidt uiteindelijk tot een prachtig en een goed product!

Verbeterpunten

Geen.

Stukadoorsbedrijf de Terp uit Warffum
28-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Bij Site Online wordt er gedaan wat er beloofd wordt, en als het kan wordt het direct gedaan. De klant staat centraal en dat is erg fijn.

Verbeterpunten

NVT

Mebatherm uit Roden
23-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Denken niet alleen mee, maar ook vooruit. Creatief en vernieuwend. Zeer tevreden over de dienstverlening!

Enahm Hof CEO Innerfire uit Amsterdam
21-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snel en betrouwbaar. Ontzorgen mij van de website ontwikkeling, Google marketing en SEO zodat ik mij kan focussen op de groei van mijn bedrijf.

Stefan In Topvorm Coaching uit Roden
20-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Wat een Topvorm bedrijf is dit zeg! Alles voor de klant.

Peize in Beweging uit Peize
20-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

SiteOnline ken ik als een bedrijf met ruime ervaring in webdesign en online-vindbaarheid. We sluiten aan op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Dat zie je terug in het eindresultaat, maar zeer zeker ook in het proces daar naar toe. Snel, initiërend en adequaat handelen is daarbij een kenmerk. Koppel je dit aan de hoge mate van klantvriendelijkheid, dan heb je een gouden combinatie.

welkom-Kind Friesland uit Oldeberkoop
20-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

persoonlijk contact! boeken resultaat!

Peter Brandsma uit Roden
20-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Prettig toegankelijk bedrijf. Altijd direct antwoord op je vragen zowel telefonisch als per email.

Natuursteen Westerkwartier
20-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Professioneel bedrijf, weet waar ze over praten. Duidelijke communicatie en altijd antwoord op vragen. Denken met je mee, nemen de tijd om alles goed te vertalen in een correcte website. Misschien niet de goedkoopste maar zeker een goed bedrijf met veel kennis van zaken.

Verbeterpunten

Voor mezelf hoef ik niet op al mijn mailtjes een bevestiging dat ie ontvangen is of dat ik een factuur betaald heb... Krijg genoeg mail en dit zijn wat mij betreft overbodige mails.

Jan Bommerez, auteur
19-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Klantgerichte professionals die altijd klaar staan om te helpen.

Stephan Hulst uit Groningen
19-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Plezierige mensen. Snelle en adequate terugkoppeling van wensen voor de website. Positieve reacties op de geleverde kwaliteit van onze relaties.

Auto Voskuilen BV uit Houten
19-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

kunnen snel schakelen luisteren naar de wensen van de klant en spelen daar op in goede advisering goede prijs kwaliteitsverhouding allround op gebied van online

Niek / Laurierwinkel uit Amsterdam
29-09-2017
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Top bedrijf, stonden snel bovenaan in google. Denken met je mee en zijn echt online sales gericht.

Egberts Premium Store uit Groningen
29-09-2017
goede service, goed behandeld
Pluspunten

* Beleving met klant en zijn producten en diensten * luisteren naar de wens v/d klant * denkt goed mee * goed imago * goede ideeen met bv. Drone

Diederik uit Leek
15-09-2017
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Site Online heeft ons inmiddels al 2 keer geholpen met de realisatie van onze webshop. Ze geven goede adviezen en voeren deze ook vakkundig uit. Al sinds 2011 zijn we klant bij Site Online en ruim 5 jaar scoren we bovenaan in Google op voor ons de belangrijkste zoektermen. Zowel in seo marketing als ook in sea zijn ze erg goed. Ik zal Site Online bij een ieder van harte aanbevelen behalve bij mijn concurrenten ;-).

Verbeterpunten

geen verbeterpunten

Marcel uit Niebert
15-09-2017
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Geweldig bedrijf! Draaien zich niet om voor technische uitdaging op gebied van orders i.c.m. verschillende soorten transport en bijbehorende tarieven. Seo marketing erg goed. We scoren al ruim 2 jaar op landelijke termen zeer hoog in Google.

Verbeterpunten

Geen

Jeffrey uit Zwolle
14-09-2017
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Korte lijnen waardoor we zeer snel kunnen schakelen. Investering in adwords en seo wordt echt doorgemeten zodat we duidelijk inzicht krijgen in de kosten per conversie. Hierdoor hebben we dankzij Site Online meer grip op rendement. Top bezig jongens!

Verbeterpunten

kan ik zo niet bedenken

Hypotheek Service uit Leek Roden
14-09-2017
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

De pro actieve houding van Site Online spreekt ons erg aan. De site die wij hadden was in onze beleving nog redelijk up to date maar na een uitgebreide intake waarin wensen van ons en verbeterpunten vanaf de kant van Site Online samen zijn besproken zijn wij over gegaan tot een restyling van de site waarmee de site nu klaar is voor 2018 en daarna. Ook het SEO traject is verder geoptimaliseerd. Wij kunnen Site Online van harte aanbevelen aan iedere ondernemer. Site Online heeft een team wat voor een 10 gaat, 100% top bedrijf.

Verbeterpunten

Geen

Jacqueline uit Almere
14-09-2017
goede service, goed behandeld
Pluspunten

leuke medewerkers, duidelijke uitleg, denken goed mee en punten worden snel opgepakt.

anoniem uit Rotterdam
14-09-2017
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

snel, goed bereikbaar, meedenkend

Victor uit Amsterdam
14-09-2017
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Communicatie Aanpak voor optimalisatie traject SEO en SEA Nieuwsbrief

Hans Teuben uit Amsterdam
14-09-2017
goede service, goed behandeld
Pluspunten

SEO marketing echt top en Adwords draait ook goed! Klantvriendelijk en komen afspraken na.

Verbeterpunten

Rapportages mogen van mij nog iets korter en overzichtelijker.

Derk uit Leek
14-09-2017
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Meedenkend, commercieel en erg goed in vindbaarheid.

Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.