Reviews

Voor het verzamelen van onze reviews maken we gebruik van de dienst Kiyoh. In totaal zijn er 25 reviews geschreven door onze klanten. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4! Wil jij ons ook aanbevelen net als 100% van onze klanten? Schrijf dan een review op Kiyoh.

Gemiddeldescore

Totaaloordeel

Wat onze klanten vertellen

Chris, Defibtech Nederland uit Roden
19-10-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Professioneel, accuraat, flexibel en vooruitstrevend.
Optiek Visie uit Gieten
16-10-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Anoniem
09-10-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Korten lijnen, reageren snel, leven zich goed in de wensen van de klant in. Leidt uiteindelijk tot een prachtig en een goed product!
Geen.
Stukadoorsbedrijf de Terp uit Warffum
28-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Bij Site Online wordt er gedaan wat er beloofd wordt, en als het kan wordt het direct gedaan. De klant staat centraal en dat is erg fijn.
NVT
Mebatherm uit Roden
23-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Denken niet alleen mee, maar ook vooruit. Creatief en vernieuwend. Zeer tevreden over de dienstverlening!
Enahm Hof CEO Innerfire uit Amsterdam
21-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snel en betrouwbaar. Ontzorgen mij van de website ontwikkeling, Google marketing en SEO zodat ik mij kan focussen op de groei van mijn bedrijf.
Stefan In Topvorm Coaching uit Roden
20-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Wat een Topvorm bedrijf is dit zeg! Alles voor de klant.
Peize in Beweging uit Peize
20-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
SiteOnline ken ik als een bedrijf met ruime ervaring in webdesign en online-vindbaarheid. We sluiten aan op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Dat zie je terug in het eindresultaat, maar zeer zeker ook in het proces daar naar toe. Snel, initiƫrend en adequaat handelen is daarbij een kenmerk. Koppel je dit aan de hoge mate van klantvriendelijkheid, dan heb je een gouden combinatie.
welkom-Kind Friesland uit Oldeberkoop
20-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Persoonlijk contact! boeken resultaat!
Peter Brandsma uit Roden
20-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Prettig toegankelijk bedrijf. Altijd direct antwoord op je vragen zowel telefonisch als per email.
Natuursteen Westerkwartier
20-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Professioneel bedrijf, weet waar ze over praten. Duidelijke communicatie en altijd antwoord op vragen. Denken met je mee, nemen de tijd om alles goed te vertalen in een correcte website. Misschien niet de goedkoopste maar zeker een goed bedrijf met veel kennis van zaken.
Voor mezelf hoef ik niet op al mijn mailtjes een bevestiging dat ie ontvangen is of dat ik een factuur betaald heb... Krijg genoeg mail en dit zijn wat mij betreft overbodige mails.
Jan Bommerez, auteur
19-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Klantgerichte professionals die altijd klaar staan om te helpen.
Stephan Hulst uit Groningen
19-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Plezierige mensen. Snelle en adequate terugkoppeling van wensen voor de website. Positieve reacties op de geleverde kwaliteit van onze relaties.
Auto Voskuilen BV uit Houten
19-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Kunnen snel schakelen luisteren naar de wensen van de klant en spelen daar op in goede advisering goede prijs kwaliteitsverhouding allround op gebied van online
Niek / Laurierwinkel uit Amsterdam
29-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Top bedrijf, stonden snel bovenaan in google. Denken met je mee en zijn echt online sales gericht.
Egberts Premium Store uit Groningen
29-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
* Beleving met klant en zijn producten en diensten * luisteren naar de wens v/d klant * denkt goed mee * goed imago * goede ideeen met bv. Drone
Diederik uit Leek
15-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Site Online heeft ons inmiddels al 2 keer geholpen met de realisatie van onze webshop. Ze geven goede adviezen en voeren deze ook vakkundig uit. Al sinds 2011 zijn we klant bij Site Online en ruim 5 jaar scoren we bovenaan in Google op voor ons de belangrijkste zoektermen. Zowel in seo marketing als ook in sea zijn ze erg goed. Ik zal Site Online bij een ieder van harte aanbevelen behalve bij mijn concurrenten ;-).
Geen verbeterpunten
Marcel uit Niebert
15-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Geweldig bedrijf! Draaien zich niet om voor technische uitdaging op gebied van orders i.c.m. verschillende soorten transport en bijbehorende tarieven. Seo marketing erg goed. We scoren al ruim 2 jaar op landelijke termen zeer hoog in Google.
Geen
Jeffrey uit Zwolle
14-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Korte lijnen waardoor we zeer snel kunnen schakelen. Investering in adwords en seo wordt echt doorgemeten zodat we duidelijk inzicht krijgen in de kosten per conversie. Hierdoor hebben we dankzij Site Online meer grip op rendement. Top bezig jongens!
Kan ik zo niet bedenken
Hypotheek Service uit Leek Roden
14-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
De pro actieve houding van Site Online spreekt ons erg aan. De site die wij hadden was in onze beleving nog redelijk up to date maar na een uitgebreide intake waarin wensen van ons en verbeterpunten vanaf de kant van Site Online samen zijn besproken zijn wij over gegaan tot een restyling van de site waarmee de site nu klaar is voor 2018 en daarna. Ook het SEO traject is verder geoptimaliseerd. Wij kunnen Site Online van harte aanbevelen aan iedere ondernemer. Site Online heeft een team wat voor een 10 gaat, 100% top bedrijf.
Geen
Jacqueline uit Almere
14-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Leuke medewerkers, duidelijke uitleg, denken goed mee en punten worden snel opgepakt.
Anoniem uit Rotterdam
14-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snel, goed bereikbaar, meedenkend
Victor uit Amsterdam
13-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Communicatie Aanpak voor optimalisatie traject SEO en SEA Nieuwsbrief
Hans Teuben uit Amsterdam
13-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
SEO marketing echt top en Adwords draait ook goed! Klantvriendelijk en komen afspraken na.
Rapportages mogen van mij nog iets korter en overzichtelijker.
Derk uit Leek
13-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Meedenkend, commercieel en erg goed in vindbaarheid.

Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag