Reviews

Voor het verzamelen van onze reviews maken we gebruik van de dienst Kiyoh. In totaal zijn er 55 reviews geschreven door onze klanten. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5! Wil jij ons ook aanbevelen net als 98% van onze klanten? Schrijf dan een review op Kiyoh.

Wat onze klanten vertellen

Fopke uit Veendam
11-06-2024
Kracht van eenvoud, eerlijk advies en kundige mensen
Afgelopen jaar een traject doorlopen voor het ontwikkelen van onze nieuwe website. Ik ben erg blij met de begeleiding die we gedurende het jaar hebben gehad en zeer content met het eindresultaat.
Yamiro Tauran uit Nieuw-Roden
07-06-2024
Top service
Aanpassingen van website snel gedaan en ziet er top uit!
Theun uit Bakkeveen
12-09-2023
Na 10 jaar nog steeds betrouwbare partner
Inmiddels ongeveer 10 jaar ervaring met site online. Altijd betrouwbaar en meedenkend. We hopen nog jaren met hun samen te werken. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Patrick uit Groningen
10-08-2023
Top service en snel
Aanpassing en omzetten website, helemaal top en super snel
Michel uit Groningen
03-03-2022
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt.
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt,waar we nog steeds blij mee zijn.
Jan van Leren Loslaten uit Groningen
01-03-2022
Erg klantgericht en altijd bereikbaar
SiteOnline heeft de vormgeving en technische realisatie verzorgd van de site en achterliggende systemen. Daarnaast verzorgen ze ook de online marketing. Dankzij hun expertise hebben we enorme online stappen kunnen zetten. Er is een fijne samenwerking waarbij altijd het uitgangspunt win/win is.
Johan Wouthuis uit Tynaarlo
23-12-2021
Ze hebben gebouwd wat wij voor ogen hadden.
We hebben de website Brillenglazen.com ondergebracht bij Site Online. Dat was een aardige opgave. Je hebt te maken met verschillende brillen, in zéér uiteenlopende sterktes en een enórme keuze in ons glas assortiment. Ga dat maar eens uitleggen aan ´IT-ers en snelle marketingboys. Uiteindelijk met een goed inlevingsvermogen en wederzijds respect, er ging wel eens iets niet goed, Staat er een site die 10 jaar voorop loopt en ook klaar is voor nieuwe ontwikkelingen. Dank aan de energie, het inlevingsvermogen en het geduld van de mannen (sinds kort ook een dame) van SiteOnline!
Dutzfloors uit Beetsterzwaag
09-12-2021
Geweldige bedrijf als je grote ambities hebt!
SiteOnline doet al vele jaren de online marketing voor ons. We begonnen in een klein pandje in Heerenveen en zitten nu in een fantastische en riante woonboerderij in Beetsterzwaag. Dit mede dankzij het harde werken van SiteOnline. Het is een fijn bedrijf met passie. We beleven SiteOnline van harte aan!
Geraldine uit Leuven
04-12-2021
Jouw marketing & website vol vertrouwen uitbesteden
Ik doe beroep op SiteOnline voor mijn website & marketing. Ik ervaar een hele fijne samenwerking waarbij Joram en SiteOnline de tijd nemen om zeer gericht op te pikken waar je noden en verwachtingen als ondernemer liggen. Een all-round aanpak met kennis van zaken, creatief, flexibel, strategisch, oog voor detail. En wat voor mij ook belangrijk is: een mensgerichte insteek. Het draait om jou als ondernemer. Ik voel me super blij om in contact te zijn met SiteOnline. Eindelijk een agency waar je op vertrouwt en een lange termijn relatie opbouwt vanuit heldere communicatie, transparantie en gemoedsrust. Want ik weet dat mijn website & marketing activiteiten in goede, veilige handen zijn. Ik beveel SiteOnline met heel veel enthousiasme aan. Hartelijk dank voor jullie service!
Fittroden uit Roden
03-12-2021
Top organisatie, fijne mensen
Betrouwbare organisatie, wat gezamenlijk afgesproken is wordt volledig waargemaakt. Prettig zaken doen. Fittroden
Laundry uit Klaaswaal
30-11-2021
Prettige, kritische en creatieve samenwerking
Zitten in de opbouw van (een) nieuwe site(s). Site Online denkt zeer goed mee en stuurt bij waar dat moet. Doordat zij alle facetten qua website beheersen communiceert dit alles snel en handig.
Jan uit Elspeet
31-08-2021
Ze staan altijd voor je klaar en gaan geen uitdaging uit de weg!
Een super mooi en creatief bedrijf waar ik met plezier mee samenwerk. Ze staan altijd voor je klaar en gaan geen uitdaging uit de weg! Snelle en goede service: problemen bestaan niet, alleen oplossingen.
Fokje uit Ureterp
31-08-2020
Fijn bedrijf
Laagdrempelig en meedenkend. Maken mooi werk
Wytze uit Groningen
28-08-2020
Super geweldige partij!
Goede service en gemak
Jakob uit Groningen
26-08-2020
Prima club
Ze denken goed mee om bestaande processen te automatiseren
Gerrit Huisman uit Groningen
24-08-2020
van open gesprek naar maatwerk met uitdaging
Onze gesprekken blijven persoonlijk van aard. Wat drijft de mens in ons kantoor. Niet alleen maar een standaard leveren maar de juiste punten accentueren in een setting waar we beide ons goed in voelen. Tegelijk moet het nu en voor de nabije toekomst meebewegen en gemakkelijk aanpasbaar zijn. We zoeken mensen die bij ons passen en ons verrijken en ditzelfde willen we van onze klanten in wederzijds respect.
John uit Groningen
24-08-2020
prima
Uitstekend
Elias uit Nijkerk, Corlaer College
10-01-2020
1 woord amazing!!
Geweldig bedrijf. fantastische mensen. SiteOnline zet zich ook in om leerlingen te helpen om iets moois op te zetten. Waar weer geld op kan worden gehaald voor stichtingen. 1 woord amazing!!
Harry uit Leek
03-10-2019
betrouwbaar en professioneel bedrijf
SiteOnline is een leuk bedrijf met mensen die snel kunnen schakelen en goed meedenken. Ze zijn creatief en hebben echt verstand van zaken. Tarieven zijn zeer goed. Zeker een aanrader!
Laurens uit Zuidhorn
11-09-2019
Super snelle service
Super goede service altijd
Marcel uit Grijpskerk
10-09-2019
een correcte partij die goed advies geeft en goed werk aflevert
Onze volledige website is sinds jaren bij site online in beheer en gebouwd dagelijkse dingetjes kunnen ze in no time veranderen en zijn leuke lui om meet te werken.
Petra uit Gieten
16-07-2019
Zeer goede service en supersnel!
Mijn oude website was toe aan vernieuwing... De website moest wat meer gaan leven... Ik heb een aantal dingen aan geleverd zoals fotos en tekst en daarna kan je alles rustig uit handen geven. Er worden genoeg suggesties gegeven over water allemaal mogelijk is. Daarnaast is er genoeg ruimte voor je eigen ideeen. Super!
Ronald uit Groningen
10-07-2019
Professioneel en laagdrempelig
Denken met je mee in je online commerciële proces. Durven ook te zeggen als je het anders zien als jou in eerste instantie. Hierdoor komt een prettig proces op gang. Aanrader!!
Sachiko uit GRONINGEN
06-07-2019
Goede en snelle service
De service is goed en ook snel. De medewerkers zijn aan de telefoon en per email vriendelijk en goed op de hoogte. Na een jarenlange samenwerking sinds 2013 zijn wij zeer tevreden.
Redmer uit van Dobbenburgh
04-07-2019
Geweldige samenwerking
SiteOnline doet al een enkele jaren de SEO en SEA voor ons. Daarnaast ondersteunen ze ons met tal van andere taken. Ze zetten zich geweldig in! Ze schakelen snel, werken oplossingsgericht en ze doen wat ze beloven. De uitstekende samenwerking heeft erin geresulteerd dat wij enorm zijn gegroeid. We zijn erg te spreken over Joram en zijn team en we beleven ze zeker aan.
Jasper uit Leek
02-07-2019
Leuk team met verstand van zaken.
Snel schakelen en korte lijnen zijn welkom in de drukte van het werk. Wij worden ontzorgd door Site Online en dat middels het uitwerken van mooie en professionele digitale exposure!
Onno Kukler uit Groningen
02-07-2019
Goed bedrijf, vriendelijk personeel en snelle communicatie
Een mooi bedrijf, jong en dynamisch! Ook is Site-online maatschappelijk zeer betrokken. Zij ondersteunen Stichting Kids United op allerlei manieren.
Robert uit Hoogezand
02-07-2019
klantvriendelijk, service gericht.
Team Site Online heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. Duidelijk en met veel overzicht. Vooraf besproken hoe wij het graag willen hebben. Prima bedrijf om mee samen te werken. Goed werk geleverd.
Joost uit Delft
01-07-2019
Innovatieve professionals met een persoonlijke aanpak.
Het maakt niet uit hoe, Site Online komt met een oplossing. Op het moment dat het linksom niet lukt om concurrenten te slim af te zijn, helpen ze je rechtsom. Een persoonlijke aanpak en innovatieve ideeën staan hierbij voorop is mijn ervaring!
Hans Peter uit Rotterdam
01-07-2019
Persoonlijk, betrokken en doortastend
Website kicentrum gemaakt voor ons
Peter uit Lutjegast
01-07-2019
Meedenkend
IVM met weerstomstandigheden afspraak om foto's te maken verzet naar deze week. Super meegedacht!
Chris, Defibtech Nederland uit Roden
19-10-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Professioneel, accuraat, flexibel en vooruitstrevend.

Optiek Visie uit Gieten
16-10-2018
perfect, zeker aan te bevelen
anoniem
09-10-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Korten lijnen, reageren snel, leven zich goed in de wensen van de klant in. Leidt uiteindelijk tot een prachtig en een goed product!

Verbeterpunten

Geen.

Stukadoorsbedrijf de Terp uit Warffum
28-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Bij Site Online wordt er gedaan wat er beloofd wordt, en als het kan wordt het direct gedaan. De klant staat centraal en dat is erg fijn.

Verbeterpunten

NVT

Mebatherm uit Roden
23-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Denken niet alleen mee, maar ook vooruit. Creatief en vernieuwend. Zeer tevreden over de dienstverlening!

Stefan In Topvorm Coaching uit Roden
20-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Wat een Topvorm bedrijf is dit zeg! Alles voor de klant.

Peize in Beweging uit Peize
20-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

SiteOnline ken ik als een bedrijf met ruime ervaring in webdesign en online-vindbaarheid. We sluiten aan op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Dat zie je terug in het eindresultaat, maar zeer zeker ook in het proces daar naar toe. Snel, initiërend en adequaat handelen is daarbij een kenmerk. Koppel je dit aan de hoge mate van klantvriendelijkheid, dan heb je een gouden combinatie.

welkom-Kind Friesland uit Oldeberkoop
20-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

persoonlijk contact! boeken resultaat!

Peter Brandsma uit Roden
20-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Prettig toegankelijk bedrijf. Altijd direct antwoord op je vragen zowel telefonisch als per email.

Natuursteen Westerkwartier
20-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Professioneel bedrijf, weet waar ze over praten. Duidelijke communicatie en altijd antwoord op vragen. Denken met je mee, nemen de tijd om alles goed te vertalen in een correcte website. Misschien niet de goedkoopste maar zeker een goed bedrijf met veel kennis van zaken.

Verbeterpunten

Voor mezelf hoef ik niet op al mijn mailtjes een bevestiging dat ie ontvangen is of dat ik een factuur betaald heb... Krijg genoeg mail en dit zijn wat mij betreft overbodige mails.

Jan Bommerez, auteur
19-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Klantgerichte professionals die altijd klaar staan om te helpen.

Stephan Hulst uit Groningen
19-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Plezierige mensen. Snelle en adequate terugkoppeling van wensen voor de website. Positieve reacties op de geleverde kwaliteit van onze relaties.

Auto Voskuilen BV uit Houten
19-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

kunnen snel schakelen luisteren naar de wensen van de klant en spelen daar op in goede advisering goede prijs kwaliteitsverhouding allround op gebied van online

Niek / Laurierwinkel uit Amsterdam
29-09-2017
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Top bedrijf, stonden snel bovenaan in google. Denken met je mee en zijn echt online sales gericht.

Egberts Premium Store uit Groningen
29-09-2017
goede service, goed behandeld
Pluspunten

* Beleving met klant en zijn producten en diensten * luisteren naar de wens v/d klant * denkt goed mee * goed imago * goede ideeen met bv. Drone

Diederik uit Leek
15-09-2017
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Site Online heeft ons inmiddels al 2 keer geholpen met de realisatie van onze webshop. Ze geven goede adviezen en voeren deze ook vakkundig uit. Al sinds 2011 zijn we klant bij Site Online en ruim 5 jaar scoren we bovenaan in Google op voor ons de belangrijkste zoektermen. Zowel in seo marketing als ook in sea zijn ze erg goed. Ik zal Site Online bij een ieder van harte aanbevelen behalve bij mijn concurrenten ;-).

Verbeterpunten

geen verbeterpunten

Marcel uit Niebert
15-09-2017
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Geweldig bedrijf! Draaien zich niet om voor technische uitdaging op gebied van orders i.c.m. verschillende soorten transport en bijbehorende tarieven. Seo marketing erg goed. We scoren al ruim 2 jaar op landelijke termen zeer hoog in Google.

Verbeterpunten

Geen

Jeffrey uit Zwolle
14-09-2017
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Korte lijnen waardoor we zeer snel kunnen schakelen. Investering in adwords en seo wordt echt doorgemeten zodat we duidelijk inzicht krijgen in de kosten per conversie. Hierdoor hebben we dankzij Site Online meer grip op rendement. Top bezig jongens!

Verbeterpunten

kan ik zo niet bedenken

Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 55 beoordelingen.