maatwerk applicaties apps
maatwerk app app laten bouwen

Maatwerk applicaties

Digitalisering en automatisering behoren tot de trends van dit moment! Door processen te automatiseren verlopen deze doorgaans efficiënter. U hoeft hier zelf immers geen tijd meer aan te besteden. Automatiseren kan op verschillende manieren. Een van de opties die u hierbij heeft, is het laten ontwikkelen van maatwerk applicaties. SiteOnline helpt u hier graag bij! Wij inventariseren uw wensen en denken met u mee over mogelijkheden om processen efficiënter in te richten met maatwerkoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om medewerkers werkbriefjes via een app in te laten voeren en direct te laten accorderen. Het voorkomt dat deze per mail moeten worden verstuurd, waarbij u al snel het overzicht zal verliezen.

Bel ons
 
app development applicatie bouwer
ontwikkelen van een app applicatie ontwikkeling

Maatwerp applicaties die processen vereenvoudigen

Het laten ontwikkelen van een app voor het opstellen en accorderen van werkbriefjes door medewerkers is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden. U zou deze app bijvoorbeeld uit kunnen breiden met de mogelijkheid om medewerkers verlof aan te laten vragen, om hen hun loonstrook te laten bekijken, enzovoorts. Met de invoering van de GDPR is het steeds belangrijker geworden, om deze apps op de juiste wijze te beveiligen. De ontwikkelaars van SiteOnline werken volgens de meest recente standaarden voor software development. Het voorkomt dat gegevens van uw medewerkers op straat komen te liggen.

 
maatwerk apps app voor uw bedrijf
hoe bouw je een app? maatwerk applicatie

Mogelijkheden van maatwerp applicaties zijn eindeloos

Bij de ontwikkeling van maatwerk applicaties zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. U zou bijvoorbeeld ook een digitaal aanmeldformulier kunnen laten ontwikkelen. Of wat te denken van het gebruik van kunstmatige intelligentie, in combinatie met plattegronden? Het maakt dat afstanden niet langer handmatig gemeten hoeven te worden. Voortaan laat u dit automatisch doen door uw maatwerk oplossing. Onze ervaren adviseurs en ontwikkelaars bieden u graag een overzicht van de mogelijkheden. U zal versteld staan van de mogelijkheden die u heeft, wanneer u kiest voor de digitalisering van processen!

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.