projectmanagement

Projectmanagement software

Projectmanagement software helpt u projecten op tijd en binnen budget af te ronden. Ook geeft deze software uw inzicht in de gemaakte uren, de nog uit te voeren werkzaamheden en de verwachte einddatum van projecten. In het bijzonder, wanneer u medewerkers de mogelijkheid geeft hun uren in deze tool bij te houden! SiteOnline helpt u bij de ontwikkeling van op maat gemaakt project software. We inventariseren uw wensen, werken een software ontwerp uit en zorgen voor de ontwikkeling hiervan. Niet alleen moet een projectmanagement tool aan uw wensen voldoen. Ook uw medewerkers moeten hier goed mee overweg kunnen.

Neem contact op
 
projectmanagement tools

De voordelen van projectmanagement tools

Project management tools geven inzicht in het verbruikte budget, de gewerkte uren en de afgeronde taken. Ook ziet u in de tool welke werkzaamheden u moet verrichten en wat de verwachte duur hiervan is. Voor medewerkers biedt een projectmanagement tool het voordeel, dat zij hun uren bij kunnen houden. Voorheen deed men dit bijvoorbeeld in een Excel-sheet of een tabel in Word. Met projectmanagement software heeft u alle informatie bij elkaar. Dit verkleint de kans op fouten in uw administratie. Maak het uw medewerkers makkelijker, door voor een project planning app te kiezen.

 
projectmanagement software

Projectmanagement software op maat ontwikkelen

Heeft u al eens gekeken naar geschikte project planning software? De kans is groot, dat veel van deze tools niet volledig aan uw wensen voldoen. De ene projectmanagement tool is te duur, de ander biedt onvoldoende mogelijkheden. Vergelijk bijvoorbeeld een dure SaaS-oplossing met het bijhouden van projectinformatie in Excel. Hoewel Excel een prettig programma is om mee te werken, biedt het u onvoldoende grip op projecten. Zo neemt de kans toe, dat uw project het budget of de tijdslimiet overschrijdt. Iets wat u juist wilt voorkomen met projectmanagement software. SiteOnline helpt u hier graag bij!

Neem contact op
 

De laatste reviews

Fopke uit Veendam
11-06-2024
Kracht van eenvoud, eerlijk advies en kundige mensen
Afgelopen jaar een traject doorlopen voor het ontwikkelen van onze nieuwe website. Ik ben erg blij met de begeleiding die we gedurende het jaar hebben gehad en zeer content met het eindresultaat.
Yamiro Tauran uit Nieuw-Roden
07-06-2024
Top service
Aanpassingen van website snel gedaan en ziet er top uit!
Theun uit Bakkeveen
12-09-2023
Na 10 jaar nog steeds betrouwbare partner
Inmiddels ongeveer 10 jaar ervaring met site online. Altijd betrouwbaar en meedenkend. We hopen nog jaren met hun samen te werken. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Lees alle 55 reviews
project software

Project software op maat van SiteOnline

Door voor project software op maat te kiezen, stelt u de tool naar uw eigen smaak samen. Welke functies wilt u in de tool op laten nemen? Wat vinden uw medewerkers belangrijk? Wij helpen bij het inventariseren van uw wensen. Zo weet u zeker, dat er straks niets ontbreekt in uw software planner! Op basis van deze wensen stellen we een software ontwerp voor u op. Voldoet het ontwerp aan uw wensen? In dat geval starten we met de ontwikkeling hiervan. Bovenal zien we het als ons doel, om het uitvoeren van projecten leuker en makkelijker te maken. Voor uzelf en voor uw medewerkers!

 
project applicatie

Project app: doen jullie dit ook?

In veel gevallen volstaat een op maat gemaakte online projectmanagement tool van SiteOnline. Het kan voorkomen, dat u medewerkers nog meer wilt bieden dan zo’n tool alleen. In dat geval kan ook een app voor projectmanagement interessant zijn. De app biedt uw medewerkers bijvoorbeeld de mogelijkheid om hun uren te registreren. Ook kunnen zij direct in de app aangeven, wanneer bepaalde taken zijn uitgevoerd. U gebruikt de app zelf om onderweg naar huis te controleren hoe het met uw projecten staat. Welk project vergt extra aandacht? Waar worden taken sneller uitgevoerd dan u wellicht verwacht had?

 
projectmanagement op maat

Meer informatie over projectmanagement tools op maat

Wilt u ook meer grip op projecten binnen uw organisatie? Probeert u al een lange tijd overschrijdingen van budgetten en tijdslimieten te voorkomen? Lukt het u niet om geschikte software te vinden? In dat geval kunt u een projectmanagement tool op maat laten maken door SiteOnline. Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij leggen u onze mogelijkheden graag voor. Zo krijgt u een nog beter beeld van de opties die u heeft, bij de ontwikkeling van een op maat gemaakte projectmanagement tool of project app. Samen zorgen we dat u weer grip krijgt op uw projecten!

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 55 beoordelingen.