projectmanagement grip op uw projecten
planning tool project management

Projectmanagement

Wanneer u een groter aantal projecten naast elkaar uitvoert, is het soms lastig om het overzicht te bewaren. Veel organisaties maken gebruik van Microsoft Excel, Apple's Numbers of een online tool. Het komt zelfs nog voor, dat organisaties zonder tools aan de slag gaan met deze projecten! De kans op fouten is hierbij zeer groot. Projecten worden niet op tijd of niet binnen het vooraf afgesproken budget uitgevoerd, of projecten missen belangrijke onderdelen doordat deze niet goed gecommuniceerd zijn naar het development team. SiteOnline voorziet u graag van een op maat ontwikkelde tool voor uw projectmanagement.

Bel ons
 
grip op uw organisatie voorkom calamiteiten
project management tool ontwikkel projectmanagement

Houd projecten overzichtelijk

Het behouden van het overzicht is de basis van goed projectmanagement. Weet welke taken op welk moment en door wie moeten worden uitgevoerd, welke delen van het eindproduct tussentijds moeten worden opgeleverd, enzovoorts. Zo weet u precies, wie welke verantwoordelijkheid heeft! Door een tool voor het projectmanagement binnen uw organisatie op maat te laten ontwikkelen, sluit deze naadloos aan bij de wensen van uw medewerkers. Het maakt het uitvoeren van projecten niet alleen overzichtelijker. Ook zijn projecten leuker, wanneer er steeds meer taken van de to-do list verdwijnen!

 
projectmanagement op maat programma voor projecten
software tool projectmanagement hulp bij projecten

Onderdelen van een tool voor projectmanagement

Software voor projectmanagement moet in onze ogen aan verschillende eisen voldoen. De tool moet u niet alleen inzicht geven in de taken die de komende periode moeten worden uitgevoerd. Ook moet de tool medewerkers de mogelijkheid bieden om hun administratie bij te houden. Welke kosten zijn er gemaakt? Hoeveel uur is er aan een project gewerkt? Enzovoorts. Deze administratie moet op ieder moment door u in te zien zijn, zodat u bij een dreigende overschrijding van de budgetten snel kunt schakelen met uw development team en uw klant. Aan welke eisen moet een tool voor projectmanagement voor u voldoen? SiteOnline helpt u graag bij de ontwikkeling van een op maat gemaakte tool voor uw organisatie!

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.