intranet communicatie binnen uw bedrijf
communicatietool personeel intranet ontwikkeling

Intranet voor interne communicatie

Naarmate uw organisatie in omvang groeit, zal het steeds lastiger worden om de communicatie met uw medewerkers overzichtelijk te houden. Het contact met uw medewerkers verloopt niet altijd mee rechtstreeks. Steeds vaker zult u een manager inschakelen, om medewerkers op de hoogte te brengen van belangrijke zaken. Om meer overzicht te scheppen in de communicatie naar uw medewerkers, kan het gebruik van een op maat gemaakt intranet interessant zijn. Met name middelgrote en grote organisaties hebben baat bij een dergelijk systeem. Dit is niet alleen prettiger voor uw medewerkers, ook heeft u hier zelf baat bij! We vertellen we u er graag meer over.

Bel ons
 
overzichtelijke communicatie interne communicatie
development intranet intranet op maat

Overzichtelijke communicatie met een intranet

Een op maat gemaakt intranet biedt u de mogelijkheid om actualiteiten in een keer met al uw medewerkers te delen. Geen losse mailtjes meer naar managers, maar een simpel nieuwsbericht op uw intranet brengt medewerkers op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Zo weet u zeker, dat iedere medewerker het nieuwtje te zien krijgt. Daarbij worden managers binnen uw organisatie niet verder belast. Wanneer u hen opdraagt een mail naar medewerkers te versturen, bestaat de kans dat het mailtje vergeten wordt. Zo is niet iedereen tijdig op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen uw organisatie.

 
communicatie in uw organisatie interactie in uw bedrijf
intranet intranet op maat gemaakt

Mogelijkheden bij een intranet voor uw organisatie

Wanneer u een op maat gemaakt intranet laat ontwikkelen voor uw organisatie, heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om losse subgroepen binnen uw intranet aan te maken. Zo kunt u specifieke groepen medewerkers op de hoogte brengen van bepaalde ontwikkelingen. Daarbij kunnen deze afdelingen van uw organisatie via de subgroepen afzonderlijk van andere afdelingen met elkaar communiceren. Het maakt de interactie op een intranet minder eenzijdig! Ook interessant kan het zijn om uw medewerkers de mogelijkheid te bieden leerdoelen voor zichzelf aan te maken. Of wat te denken van de mogelijkheid om de tevredenheid van personeel te meten?

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.