intranet software op maat

Intranet software

Binnen een groeiende organisatie is het lastig om de communicatie overzichtelijk te houden. U wilt een overvolle mailbox voorkomen, evenals dat u niet voortdurend telefonisch wordt gestoord. Het gebruik van intranet software helpt u grip te krijgen op de communicatie met medewerkers. Groot voordeel van een intranet, is de mogelijkheid tot wederkerige communicatie. U kunt berichten delen met uw medewerkers en medewerkers delen informatie met u. Op deze manier blijft de communicatie overzichtelijk en weet u zeker dat belangrijke mededelingen bij iedere medewerker aankomen. SiteOnline helpt u bij de ontwikkeling van op maat gemaakte intranet software. Zo verzekeren we u, dat het intranet volledig op uw wensen aansluit.

Neem contact op
 
online omgeving bedrijf

Wat is een intranet?

Een intranet is een online omgeving, welke enkel te bereiken is door uw medewerkers. Zo wordt voorkomen dat klanten of andere personen mee kunnen lezen met uw communicatie. Het intranet is geschikt voor het delen van informatie. Dit kunnen belangrijke mededelingen zijn, maar bijvoorbeeld ook kennisartikelen of andere relevante informatie. Het voordeel van een intranet is dat medewerkers niet afzonderlijk gemaild hoeven te worden. Daarbij kan er gecommuniceerd en gediscussieerd worden, zonder iedereen hierbij te betrekken of uit te sluiten. Iets wat gebeurt tijdens een mailconversatie. Zo blijft de interne communicatie overzichtelijk. U kunt ervoor kiezen om meerdere kanalen aan te maken binnen het intranet.

 
ontwikkeling intranet

Hoe wordt een intranet gemaakt?

De ontwikkeling van een intranet begint bij het opzetten van een online omgeving. U bepaalt zelf wie toegang heeft tot deze omgeving. Vervolgens kunt u de omgeving naar eigen inzicht inrichten. Dit betekent dat er meerdere kanalen worden aangemaakt. De communicatie met uw financiële afdeling is bijvoorbeeld niet interessant voor mensen die de productie op zich nemen. Andersom geldt precies hetzelfde. Door met verschillende kanalen te werken houdt u de communicatie overzichtelijker. SiteOnline helpt u bij de ontwikkeling van een op maat gemaakte intranet. Zo sluit deze volledig aan op uw wensen.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Michel uit Groningen
03-03-2022
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt.
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt,waar we nog steeds blij mee zijn.
Jan van Leren Loslaten uit Groningen
01-03-2022
Erg klantgericht en altijd bereikbaar
SiteOnline heeft de vormgeving en technische realisatie verzorgd van de site en achterliggende systemen. Daarnaast verzorgen ze ook de online marketing. Dankzij hun expertise hebben we enorme online stappen kunnen zetten. Er is een fijne samenwerking waarbij altijd het uitgangspunt win/win is.
Johan Wouthuis uit Tynaarlo
23-12-2021
Ze hebben gebouwd wat wij voor ogen hadden.
We hebben de website Brillenglazen.com ondergebracht bij Site Online. Dat was een aardige opgave. Je hebt te maken met verschillende brillen, in zéér uiteenlopende sterktes en een enórme keuze in ons glas assortiment. Ga dat maar eens uitleggen aan ´IT-ers en snelle marketingboys. Uiteindelijk met een goed inlevingsvermogen en wederzijds respect, er ging wel eens iets niet goed, Staat er een site die 10 jaar voorop loopt en ook klaar is voor nieuwe ontwikkelingen. Dank aan de energie, het inlevingsvermogen en het geduld van de mannen (sinds kort ook een dame) van SiteOnline!
Lees alle 51 reviews
interne communicatie bedrijf

Hoe wordt een intranet opgezet?

Een intranet maken begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Welke groepen moeten toegang hebben? Moeten er verschillende kanalen worden aangemaakt? Is het voor medewerkers mogelijk om zelf een kanaal aan te maken? Op basis van uw wensen maken we een eerste software ontwerp. Bent u tevreden met ons voorstel? In dat geval beginnen onze developers aan de bouw van uw intranet. Nadat uw online omgeving is opgeleverd, helpen we u bij het gebruik hiervan. Zo benut u de mogelijkheden van een intranet optimaal! Het komt de interne communicatie binnen uw bedrijf ten goede.

 
intranet oplossingen

Intranet oplossingen: de voordelen van een intranet

Het gebruik van een intranet binnen uw bedrijf biedt diverse voordelen. De voornaamste reden om voor een online omgeving te kiezen, is het overzicht wat het u biedt. Het is zeker bij groeiende organisaties onmogelijk om alles per mail te communiceren. Dit zou al snel voor een chaos in uw mailbox zorgen. In het bijzonder, wanneer medewerkers reageren op uw berichten. In een digitale omgeving vindt u deze reacties netjes per mededeling verzameld. U bekijkt ze op het moment dat dit u uitkomt! Een ander voordeel van een intranet is het feit, dat het voor medewerkers mogelijk is om met elkaar te communiceren.

 
informatie delen in bedrijf

Informatie delen binnen uw bedrijf was nog nooit zo gemakkelijk

Informatie delen binnen een organisatie doet men vaak per mail. In sommige gevallen kiest een organisatie voor een Whatsapp-groep. Zowel de communicatie per mail, als per Whatsapp verloopt al snel erg chaotisch. Door voor een intranet te kiezen, krijgt u weer grip op de communicatie. U kunt mededelingen naar losse afdelingen van uw bedrijf communiceren. Ook is het mogelijk om een bericht naar alle medewerkers te sturen. Niet alleen voor uzelf biedt een intranet bouwen voordelen. Voor medewerkers biedt het de kans om op elkaar en op hun manager te reageren. Communicatie wordt zo laagdrempeliger en overzichtelijker!

 
intranet bedrijf

Nieuw intranet aanschaffen voor uw bedrijf via SiteOnline

Heeft u al eens gekeken naar intranet software? Op internet zijn diverse oplossingen te vinden. Niet alleen voldoen deze oplossingen vaak niet volledig aan uw wensen. Houd er ook rekening mee, dat niet alle software veilig is. In het bijzonder, wanneer u voor een gratis intranet kiest. U wilt voorkomen, dat kwaadwillende personen inzicht krijgen in uw interne communicatie. Door voor een intranet van SiteOnline te kiezen, verzekert u zich van een veilige oplossing. Daarbij ontwikkelen wij een digitale omgeving, die volledig aansluit op uw wensen. Aan welke wensen moet uw bedrijfsintranet voldoen?

Neem contact op
 
maatwerk intranet

Meer informatie over maatwerk intranet?

Krijg ook weer grip op de communicatie binnen uw organisatie. Kies voor een op maat gemaakt intranet van SiteOnline. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. Ook adviseren we u over de meest geschikte inrichting van een intranet binnen uw bedrijf. Met hoeveel kanalen zou u moeten werken? Wie heeft de mogelijkheid om te reageren? Op deze manier haalt u straks het meeste uit de digitale omgeving van uw bedrijf! Wilt u een aantal voorbeelden zien van mogelijke intranetten die we voor u kunnen ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact met ons op, om u te laten informeren.

 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 51 beoordelingen.