marketing bureau

Marketing bureau

Laat u adviseren door ons marketing bureau, wanneer u het rendement en bereik van uw online activiteiten wilt verbeteren. Wij helpen u uw website te optimaliseren en een passende marketingmix samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor de combinatie van Search Engine Optimization en Search Engine Advertising. Waar we SEA voornamelijk voor de korte termijn inzetten, is SEO op de lange termijn gericht. Welke marketingoplossingen gebruikt u momenteel al om uw organisatie of producten onder de aandacht te brengen? Wij hebben een ruime ervaring in diverse marketingactiviteiten. Zo helpen we u ook graag met campagnes op social media, bij het opzetten van nieuwsbrieven, enzovoorts.

Neem contact op
 
voordelen marketing bureau

Voordelen van een marketing bureau

Het inschakelen van een marketing bureau als SiteOnline biedt u verschillende voordelen. Wij bouwen sinds 2008 aan onze expertise op het gebied van online marketing. Deze ervaring zetten we graag in, om ook uw organisatie van persoonlijk advies te voorzien. Wij leveren maatwerkoplossingen, die zijn toegespitst op uw doelgroep en product. Dit geldt zowel voor onze marketingcampagnes, als voor websites die wij ontwikkelen. Zo onderscheidt u zich van de concurrentie! Door uw marketingactiviteiten uit te besteden aan ons marketing bureau, kunt u zich focussen op de zaken die er echt toe doen voor uw bedrijf.

 
werkwijze SiteOnline

Hoe gaat SiteOnline te werk als marketing bureau

Het opzetten van een marketingplan begint bij een inventarisatie van uw wensen. Wilt u uw bestaande website laten vernieuwen? Wilt u een volledig nieuwe website ontwikkelen? Bent u op zoek naar advies over uw bestaande marketingactiviteiten? Enzovoorts. Op basis van uw wensen stellen we een marketingplan voor u op. Bent u tevreden met onze suggesties? In dat geval gaan we voor u aan de slag! Voor ons zijn korte lijntjes belangrijk. U wilt immers snel kunnen schakelen bij de introductie van een nieuw product. Maandelijks ontvangt u een uitgebreid rapport, waarin onze activiteiten uit de afgelopen periode beschreven staan. Zo weet u precies, hoe wij uw rendement en bereik verbeteren!

Neem contact op
 

De laatste reviews

Theun uit Bakkeveen
12-09-2023
Na 10 jaar nog steeds betrouwbare partner
Inmiddels ongeveer 10 jaar ervaring met site online. Altijd betrouwbaar en meedenkend. We hopen nog jaren met hun samen te werken. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Patrick uit Groningen
10-08-2023
Top service en snel
Aanpassing en omzetten website, helemaal top en super snel
Michel uit Groningen
03-03-2022
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt.
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt,waar we nog steeds blij mee zijn.
Lees alle 53 reviews
bereik en rendement

Marketing bureau gericht op bereik en rendement

U wilt uw marketingcampagnes inzetten voor het vergroten van uw bereik en rendement. Dit draagt immers bij aan de bedrijfsresultaten van uw organisatie. Wij analyseren uw doelgroep en beoordelen, hoe deze het beste bereikt kan worden. Het trekken van de juiste bezoekers is immers een belangrijke factor bij de optimalisatie van uw rendement. Ook de opbouw van uw website speelt hierbij een rol. Worden bezoekers op de juiste plek aangezet tot het uitvoeren van een actie? Hoe valt te verklaren dat bezoekers uw website al na een paar seconden verlaten? Enzovoorts. Data en analyses maken dat we u van een persoonlijk advies kunnen voorzien over een optimalisatie van uw conversieratio.

 
Betrokkenheid SiteOnline

Betrokken bij uw onderneming

Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij uw onderneming. Door meer te weten te komen over uw product of dienst, wordt het voor ons makkelijker om marketingcampagnes op te zetten. We komen graag een aantal keer per jaar bij u op kantoor, om de activiteiten uit de afgelopen periode door te nemen. Ook bespreken we hierbij uw wensen voor de komende maanden. Zo kunnen we hier al in een vroeg stadium op inspelen binnen uw marketingcampagnes. Wij bieden u een duurzame samenwerking, waarop u echt kunt bouwen als ondernemer!

 
Resultaat

Resultaat dat telt

Marketingactiviteiten worden ingezet om bedrijfsresultaten te verbeteren. Sinds 2008 breiden wij onze expertise op dit vlak uit. Wanneer u geïnteresseerd bent in marketingcampagnes die wij eerder hebben opgezet, tonen we u graag een aantal casussen. Wij werkten onder meer voor bedrijven als Defibtech, Quadwinkel en LCW. U merkt, dit zijn sterk uiteenlopende partijen! Ook voor uw organisatie kunnen we een marketingplan uitwerken, die resultaat oplevert. Zo kunnen we uw bedrijf op termijn aan onze casussen toevoegen.

 
informatie online marketing bureau

Vragen over ons marketing bureau

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ons marketing bureau? Bent u nieuwsgierig op welke manier wij uw rendement en bereik kunnen vergroten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze digitale marketeers staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien. Wij denken met u mee over mogelijkheden om betere bedrijfsresultaten neer te zetten en de conversie van uw website te optimaliseren. Dit doen wij door gebruik te maken van een combinatie van SEO, SEA, nieuwsbrieven, social media en bijvoorbeeld videomarketing. Met een ruime ervaring in online marketing, kunnen we u altijd een oplossing bieden! Hoe mag ons marketing bureau u van dienst zijn?

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.