marketing bureau Groningen

Marketing bureau Groningen

Wilt u ook meer uit uw marketingcampagnes halen? Ons marketing bureau in Groningen helpt u hier graag bij. Met een ruime ervaring kan SiteOnline u op verschillende vlakken van dienst zijn. Marketing gaat verder dan een inspirerende campagne op social media of binnen zoekmachines. Voor ons begint marketing bij een uitgebreide scan van uw website. Zijn pagina’s bijvoorbeeld op de juiste wijze ingedeeld? Beschikt uw website over voldoende content? Hoe gedragen bezoekers zich op uw website, via welke kanalen komen zij binnen? Op basis van deze informatie werken we een uitgebreid marketingplan uit. Alles met het doel om uw bereik en rendement te verbeteren. Op welke manier kan ons marketing bureau in Groningen u van dienst zijn?

Neem contact op
 
voordelen marketing bureau Groningen

Voordelen van een marketing bureau in Groningen

Door voor de hulp van ons marketing bureau in Groningen te kiezen, verzekert u zichzelf van de expertise van vakmensen. Wij werken al sinds 2008 aan onder meer websites, webwinkels en marketingcampagnes. Door uw marketingactiviteiten aan SiteOnline over te laten heeft u hier zelf geen omkijken naar. Zo kunt u zich blijven focussen op de zaken die er echt toe doen binnen uw organisatie! Zoals reeds beschreven, kijken wij niet alleen naar campagnes op social media. Wij analyseren uw website, zetten in op hogere posities binnen de zoekmachines en kijken naar de mogelijkheden van een nieuwsbrief. Wist u dat ook videomarketing steeds populairder wordt?

 
werkwijze SiteOnline

Hoe gaat SiteOnline te werk als marketing bureau in Groningen

Voor ons is een nauw contact met u als opdrachtgever belangrijk. Dit begint met een inventarisatie van uw wensen. Hoe wilt u uw doelgroep aanspreken? Welke producten of diensten zijn voor u het belangrijkste? Enzovoorts. Op basis van uw wensen stellen we een op maat gemaakt marketingplan voor u samen. Iedere organisatie is anders, waardoor ook de mix van marketingoplossingen uniek moet zijn. Bij het uitwerken van een marketingplan teren we op de ervaring die wij hebben opgedaan op dit vlak. Een mix van SEO, SEA, social media, nieuwsbrieven en videomarketing werkt vaak het best.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Theun uit Bakkeveen
12-09-2023
Na 10 jaar nog steeds betrouwbare partner
Inmiddels ongeveer 10 jaar ervaring met site online. Altijd betrouwbaar en meedenkend. We hopen nog jaren met hun samen te werken. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Patrick uit Groningen
10-08-2023
Top service en snel
Aanpassing en omzetten website, helemaal top en super snel
Michel uit Groningen
03-03-2022
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt.
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt,waar we nog steeds blij mee zijn.
Lees alle 53 reviews
bereik en rendement

Marketing bureau gericht op bereik en rendement

Als marketing bureau in Groningen richten we ons op de optimalisatie van uw bereik en rendement. Dit hangt vaak met elkaar samen! Een groter bereik zorgt immers voor een groter aantal bezoekers op uw website. In combinatie met een geoptimaliseerde conversieratio levert u dit het hoogste rendement op. Bij het vergroten van het bereik is het belangrijk om de juiste doelgroep aan te spreken. U wilt immers dat een zo groot mogelijk deel van uw bezoekers een product of dienst bij u afneemt! Wij helpen u de doelgroep in kaart te brengen en marketingcampagnes hierop aan te laten sluiten.

 
Betrokkenheid SiteOnline in Groningen

Betrokken bij uw onderneming

Het opzetten van marketingcampagnes doen we niet alleen! Een grote mate van betrokkenheid bij uw organisatie is voor ons erg belangrijk. Wij komen graag meerdere keren per jaar bij u langs, om uw wensen en plannen nog eens door te nemen. Daarbij voorzien we u maandelijks van een uitgebreid rapport. In dit rapport leest u wat we gedaan hebben en welke resultaten dit opleverde. Wilt u tussentijds iets veranderen aan uw strategie? Door de korte lijnen biedt SiteOnline u die mogelijkheid! Onze online marketeers zijn snel te bereiken.

 
Resultaat in Groningen

Resultaat dat telt

Met goed uitgedachte marketingcampagnes maakt u het verschil als organisatie. Ons marketing bureau in Groningen streeft daarom naar en resultaat dat telt! In het verleden werkten we samen met verschillende organisaties uit de regio. We zijn trots op de resultaten, die we samen met hen hebben neergezet. Voorbeelden van dergelijke casussen zijn onder meer LCW, Defibtech en Hoekstra en Partners. Tijdens een kennismaking vertellen we u hier graag meer over. Het geeft u een beter beeld van onze vaardigheden en de mogelijkheden, die we u kunnen bieden als marketing bureau in Groningen.

 
informatie marketing bureau Groningen

Vragen over ons marketing bureau in Groningen

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden? Neem in beide gevallen eens vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar een marketingmix die uw organisatie verder kan helpen. Kiest u voor hulp bij het opzetten van marketingcampagnes, of wilt u ook een audit op uw bestaande website laten uitvoeren? Wij leveren u een maatwerkoplossing, die bijdragen aan het rendement en bereik van uw bedrijf. Wanneer mogen we uw onderneming verder helpen?

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.