software oplossingen

Software oplossingen voor uw bedrijf

Automatiseer bedrijfsprocessen met op maat gemaakte software oplossingen van SiteOnline. Door processen te automatiseren verlopen deze doorgaans sneller, efficiënter en tegen lagere kosten. Kies bijvoorbeeld voor een handige app, waarin u werkroosters upload voor medewerkers. Of geef uw medewerkers de mogelijkheid om de gewerkte uren bij te houden in zo’n app.

Naast apps kunnen ook webapplicaties uw processen optimaliseren. Denk aan een compleet ERP- of CRM-systeem, waarmee u data uit verschillende bronnen binnen uw bedrijf samenvoegt. Uit deze data haalt u waardevolle informatie om uw bedrijfsresultaten te verbeteren. SiteOnline biedt u de gewenste ondersteuning op technisch vlak.

Neem contact op
 
software tools

Meerwaarde van de juiste software

Het voordeel van een op maat gemaakte webapplicatie of app, is de mogelijkheid om deze naadloos aan te laten sluiten op uw behoeftes. Wellicht heeft u al eens gekeken naar bestaande software van andere partijen. Mogelijk is dit te uitgebreid of missen er een aantal belangrijke functies.

Een applicatie laten maken door SiteOnline biedt u daarbij de mogelijkheid om uw app of webapplicatie uit te breiden, op het moment dat uw bedrijf groeit. Een app ontwikkelen geeft u zodoende veel meer vrijheid, dan wanneer u voor een bestaand pakket kiest. Met maatwerk bieden we u een oplossing voor problemen waar u tegenaan loopt of mogelijkheden die u aan wilt grijpen.

 
software ontwikkeling

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Eén van de redenen om voor op maat gemaakte softwareoplossingen te kiezen, is de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Vaak wordt nauwelijks nog naar de efficiëntie van processen gekeken, nadat deze ingericht zijn. Dit is zonde! Met passende software verbetert u de efficiëntie door taken te automatiseren, data samen te voegen in een ERP- of CRM-systeem, enzovoorts. Zo haalt u nog meer uit uw bestaande business en groeit u door! SiteOnline zorgt niet alleen voor de bouw van maatwerk apps, maar denkt ook graag met u mee over kansen die opspelen. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om gebruik te maken van kunstmatige intelligentie binnen uw organisatie?

Neem contact op
 
softwarebedrijf

Maatwerk software oplossingen

Ieder bedrijf heeft z’n eigen behoeftes bij de ontwikkeling van software oplossingen. Voor de ene partij is het analyseren van het gedrag van websitebezoekers belangrijk. Andere bedrijven willen medewerkers zo efficiënt mogelijk laten werken. Het is voor ons reden om enkel maatwerk software oplossingen aan te bieden.

Standaardpakketten zijn vaak lastig aan te passen of uit te breiden. Daarnaast bieden ze in veel gevallen niet exact hetgeen u wenst. Immers, ieder bedrijf heeft z’n eigen datastromen, z’n eigen processen en z’n eigen doelstellingen. Wij helpen u de datastromen op de juiste wijze te organiseren en processen te automatiseren, om uw doelstellingen te behalen.

 
softwareoplossingen

Softwareoplossingen die SiteOnline ontwikkelt

SiteOnline heeft een ruime ervaring in de ontwikkeling van op maat gemaakte softwareoplossingen. Wij bieden hulp bij de bouw van een intranet, het ontwikkelen van maatwerk applicaties en het opzetten van een maatwerk CRM- en ERP-systeem. Ook voor de ontwikkeling van een klantenportaal kunt u bij ons terecht.

Laat een app maken om uw medewerkers uren door te geven, kies voor een klantenportaal om klanten tickets aan te laten maken, bouw een CRM-systeem om klantdata op efficiëntere wijze te gebruiken in uw organisatie, enzovoorts. Wij vertellen u graag meer over projecten die wij eerder hebben uitgevoerd. SiteOnline is trots op haar maatwerk softwareoplossingen!

 
softwaredeveloper

Vragen over software oplossingen?

Loopt u ook tegen processen aan, die veel efficiënter kunnen? Vindt u het lastig te bepalen welke software oplossingen hier aan bijdragen? SiteOnline helpt u graag verder. Samen bekijken we wat de kern van uw (optimalisatie-)probleem is, om op basis daarvan tot een software ontwerp te komen. Hierbij kijken we ook naar eventuele koppelingen met andere software binnen uw organisatie. Stemt u in met het software ontwerp? In dat geval gaan onze developers aan de slag, om uw softwareoplossing te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op, als u benieuwd bent hoe wij uw processen optimaliseren. Zo werken we samen aan een verbetering van uw bedrijfsresultaat!

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 51 beoordelingen.