online marketing adviesbureau

Online marketing adviesbureau

Op zoek naar een professioneel online marketing adviesbureau? SiteOnline helpt u graag verder. Onze marketeers hebben een ruime ervaring in het uitwerken van marketingcampagnes. Het doel van onze marketingcampagnes is het vergroten van uw bereik en rendement. Samen werken aan een hoger conversieratio, een groter aantal bezoekers op uw website en een nauwe betrokkenheid van uw klanten. Heeft u al eens overwogen een nieuwsbrief te gebruiken? Met nieuwsbrieven blijven bestaande klanten betrokken en keren zij sneller nog eens terug.

Neem contact op
 
voordelen online adviesbureau

Voordelen van een online marketing adviesbureau

Als online marketing adviesbureau nemen we u veel tijd uit handen. Wij zoeken uit wat uw doelgroep is, stellen een geschikte marketingmix samen en rapporteren onze resultaten aan u. Een nauwe betrokkenheid van u als opdrachtgever is hierbij essentieel! U wilt weten waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten. Of het nu om een marketingcampagne gaat, of een vernieuwing van uw website. Als online marketing adviesbureau leveren we op maat gemaakte oplossingen die u verder helpen. Dit doen wij al sinds 2008!

 
werkwijze SiteOnline

Hoe gaat SiteOnline te werk als online marketing adviesbureau

Wij streven naar een optimalisatie van uw rendement en bereik. Dit begint bij ons met een inventarisatie van uw wensen. Welke doelgroep wilt u aanspreken met uw marketingcampagnes? Wilt u uw bestaande website wellicht vernieuwen? Zoek u een partij voor advies op het gebied van marketingoplossingen? Op basis van uw wensen werken we een marketingplan uit. Is Search Engine Optimization de beste oplossing, of kan beter voor de inzet van social media gekozen worden? Wellicht is een combinatie van allebei de beste oplossing? Na het uitwerken van een marketingplan starten we met de uitvoering hiervan. Zo zult u de resultaten van uw organisatie al snel zien verbeteren.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Theun uit Bakkeveen
12-09-2023
Na 10 jaar nog steeds betrouwbare partner
Inmiddels ongeveer 10 jaar ervaring met site online. Altijd betrouwbaar en meedenkend. We hopen nog jaren met hun samen te werken. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Patrick uit Groningen
10-08-2023
Top service en snel
Aanpassing en omzetten website, helemaal top en super snel
Michel uit Groningen
03-03-2022
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt.
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt,waar we nog steeds blij mee zijn.
Lees alle 53 reviews
bereik en rendement

Online marketing adviesbureau gericht op bereik en rendement

Een groter bereik heeft vaak een positieve invloed op uw rendement. Let wel, dit geldt alleen wanneer uw website geoptimaliseerd is. U wilt immers zoveel mogelijk bezoekers omzetten tot klanten. Worden bezoekers op de juiste plekken aangezet tot het uitvoeren van een actie? Trekt uw website de juiste bezoekers? Enzovoorts. Het analyseren van data over uw bezoekers speelt hierbij een belangrijke rol. Om uw bereik en rendement te verbeteren analyseren we uw doelgroep. Op basis van die analyse stellen we een marketingmix samen. Search Engine Advertising zal u op korte termijn helpen, terwijl Search Engine Optimization u op langere termijn resultaat biedt..

 
Betrokkenheid SiteOnline

Betrokken bij uw onderneming

Een grote mate van betrokkenheid bij uw onderneming is een van onze speerpunten. Des te meer we over uw product of dienst weten, des te makkelijker wordt het om hier een marketingcampagne voor uit te werken. Ook werken we graag met korte lijnen. Zo valt snel te schakelen, wanneer u bijvoorbeeld een nieuw product lanceert. Aan het eind van de maand ontvangt u een uitgebreid rapport, met daarin de behaalde resultaten uit de afgelopen weken. Zo weet u als ondernemer altijd waar u aan toe bent! Naast deze rapportages komen we graag een paar keer per jaar bij uw kantoor langs voor overleg.

 
Resultaat

Resultaat dat telt

Uiteindelijk wilt u investeren in marketingcampagnes die u resultaat opleveren. SiteOnline toont u graag voorbeelden van casussen die wij in het verleden hebben uitgevoerd voor onze klanten. Zo werkten wij eerder samen met LCW, Hoekstra en Partners en Defibtech. Voor dergelijke organisaties brachten we de doelgroep in kaart, om op basis daarvan een mix van marketingoplossingen in te zetten. SEO, SEA, het gebruik van social media en nieuwsbrieven zijn hier voorbeelden van. Uw bereik, rendement en de betrokkenheid van (bestaande) klanten zijn speerpunten waarop wij samen met u als opdrachtgever op inzetten.

 
informatie online marketing adviesbureau

Vragen over ons online marketing adviesbureau

Bent u nieuwsgierig op welke wijze ons online marketing adviesbureau uw organisatie verder kan helpen? Wilt u de conversie van uw website verbeteren, of uw gehele website vernieuwen? Onze online marketeers helpen u graag verder. Samen met u stellen we een plan op om uw bereik en rendement te verbeteren. Enerzijds door uw website te optimaliseren, anderzijds door in te zetten op moderne marketingoplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Hoe kan ons online marketing adviesbureau u van dienst zijn?

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.