online marketing bureau

Online marketing bureau

Als online marketing bureau zijn wij gespecialiseerd in het uitwerken van marketingstrategieën. Wij kiezen voor een combinatie van Search Engine Optimization, Search Engine Advertising, social media, nieuwsbrieven en bijvoorbeeld videomarketing. Zo haalt u nog meer uit uw marketingbudget! Een goede marketingstrategie begint bij een geoptimaliseerde website. Worden bezoekers op de juiste plekken aangezet tot het uitvoeren van een actie? Beschikt uw website over voldoende, inspirerende, content? Hoe kunnen wij onze kennis op het gebied van online marketing voor u inzetten?

Neem contact op
 
voordelen online marketing

Voordelen van een online marketing bureau

Vertrouw op de expertise van ons online marketing bureau! Wij werken sinds 2008 aan marketingstrategieën voor uiteenlopende partijen. De ervaring die wij hierbij hebben opgedaan, zetten we ook graag voor uw organisatie in. Door voor de hulp van een online marketing bureau te kiezen, bespaart u veel tijd. Wij zetten onze kennis en tools in om uw doelgroep te achterhalen, werken een marketingplan uit en zorgen voor de uitvoering hiervan. Wilt u starten met het ontwikkelen van een nieuwe website? Deze wordt bij ons op maat gemaakt. Zo bent u ervan verzekerd, dat u zich van de concurrentie onderscheidt. Daarbij sluit de website naadloos aan op uw wensen en die van uw bezoekers of klanten.

 
werkwijze SiteOnline

Hoe gaat SiteOnline te werk als online marketing bureau

Voor ons is uw betrokkenheid cruciaal. We willen er zeker van zijn, dat het uitgewerkte marketingplan aansluit op uw wensen! Wat wilt u bereiken? Is uw marketingplan gericht op de korte, of juist lange termijn? Via welke kanalen wilt u uw doelgroep benaderen? Op basis van uw wensen gaan we aan de slag met een marketingplan. Stemt u hiermee in? In dat geval starten we met de uitvoering hiervan. Zo zult u uw bedrijfsresultaten al snel zien groeien. Eens in de zoveel weken rapporteren we de behaalde resultaten en evalueren we de uitgewerkte marketingcampagnes.

Neem contact op
 

De laatste reviews

Theun uit Bakkeveen
12-09-2023
Na 10 jaar nog steeds betrouwbare partner
Inmiddels ongeveer 10 jaar ervaring met site online. Altijd betrouwbaar en meedenkend. We hopen nog jaren met hun samen te werken. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Patrick uit Groningen
10-08-2023
Top service en snel
Aanpassing en omzetten website, helemaal top en super snel
Michel uit Groningen
03-03-2022
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt.
Het team van SiteOnline heeft een voor ons een mooie functionele website gemaakt,waar we nog steeds blij mee zijn.
Lees alle 53 reviews
bereik en rendement

Online marketing bureau gericht op bereik en rendement

Met ons online marketing bureau doen we er alles aan om uw bereik en rendement te vergroten. Hierbij kijken we naar het totaalplaatje! Het optimaliseren van uw website en conversieratio zijn twee belangrijke factoren voor het succes van een marketingcampagne. Worden uw bezoekers aangezet tot het doen van een aankoop of het aanvragen van een offerte? Trekt uw marketingcampagne de juiste bezoekers naar uw website? Enzovoorts. Voor een hoger bereik en rendement zetten we verschillende kanalen in. Denk aan social media, zoekmachines en uw eigen website.

 
Betrokkenheid SiteOnline

Betrokken bij uw onderneming

Als opdrachtgever wilt u weten waar u aan toe bent! Wij werken met korte lijntjes en zorgen voor maandelijkse rapportages. Zo heeft u iedere maand zicht op het rendement van uw marketingcampagnes. Wilt u de campagnes aanpassen voor de introductie van een nieuw product? Door de korte lijntjes kan er snel geschakeld worden met onze marketeers. Een aantal keer per jaar komen we bij u langs om samen aan tafel te gaan. Hoe kunnen we de marketingcampagnes verder verbeteren? Wat zijn uw plannen voor de komende maanden? Hoe kunnen we hier in een vroeg stadium op inspelen?

 
Resultaat

Resultaat dat telt

Wanneer u een online marketing bureau inschakelt, wilt u resultaat zien. Enerzijds in de vindbaarheid van uw website, anderzijds in uw bedrijfsresultaten. SiteOnline heeft met diverse partijen gewerkt aan het verbeteren van hun rendement. Wij vertellen u graag meer over onze casussen bij LCW, Defibtech en Quadwinkel. Een verbetering van uw conversie, het opzetten van slimme social media campagnes en bijvoorbeeld het uitwerken van uw eerste bedrijfsvideo zien wij als resultaat. Het helpt uw organisatie verder te komen! Ook het opzetten en uitwerken van een nieuwsbrief voor uw organisatie is hier een voorbeeld van. Het helpt uw klanten betrokken te houden bij uw organisatie.

 
informatie online marketing bureau

Vragen over ons online marketing bureau

Wilt u meer weten over de diensten van ons online marketing bureau? Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie verder kunnen helpen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op! Onze digitale marketeers staan u graag te woord. Samen zoeken we naar de beste mix van marketingoplossingen om uw conversie en rendement te verhogen. Hoe wilt u uw doelgroep aanspreken om het aantal verkopen van uw product of dienst te doen laten toenemen? Door voor de hulp van ons online marketing bureau te kiezen, bespaart u veel tijd. Tijd die u als ondernemer vaak goed kunt gebruiken voor de ontwikkeling van uw product en diensten.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.