software op maat

Software op maat ontwikkelen

Breng processen in kaart, automatiseer ze met op maat gemaakte softwareoplossingen en zie de effectiviteit van uw organisatie toenemen. SiteOnline helpt u hier graag bij! Onze softwareontwikkelaars inventariseren uw wensen en kijken samen met u, hoe bestaande processen geoptimaliseerd worden. Een app maken of een webapplicatie ontwikkelen, zijn hierbij opties. Vaak wordt na het inrichten van processen nauwelijks nog gekeken naar verbeteringen. Dit is zonde, want software op maat ontwikkelen voor de optimalisatie van processen kan u veel tijd en geld besparen! Daarnaast zorgt het ervoor dat deze apps en web based applicaties volledig aansluiten op uw wensen en die van uw medewerkers.

Neem contact op
 
software ontwikkeling

Waarom maatwerk?

Er is ontzettend veel software voor bedrijven beschikbaar. Echter, deze software sluit niet volledige aan op uw wensen. Een softwarepakket is misschien te uitgebreid of mist bepaalde functies. Door te kiezen voor softwareoplossingen op maat, laat u een webapplicatie of app volledig aansluiten op uw wensen. Daarnaast is maatwerk met gemak later verder uit te breiden. Software op maat geeft de mogelijkheid later extra opties toe te voegen en koppelingen met andere systemen te maken. Wanneer u kiest voor eigen software bent u ook niet meer afhankelijk van derden.

 
maatwerk software

Software op maat van SiteOnline

Software op maat ontwikkelen betekent voor SiteOnline een nauwe samenwerking tussen onze developers en uw organisatie. Vooraf inventariseren wij uw wensen, om op basis daarvan met een eerste software ontwerp te komen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan. Kies bijvoorbeeld voor een intranet binnen uw organisatie, om de communicatie tussen medewerkers te verbeteren. Ook een klantenportaal voor het verwerken en beantwoorden van hulpverzoeken behoort tot onze mogelijkheden. Evenals een op maat gemaakt CRM- of ERP-systeem. U kunt het klantenportaal hieraan koppelen, om uw dienstverlening richting klanten verder te optimaliseren. Bent u tevreden over ons voorstel? In dat geval gaan onze developers aan de slag met de ontwikkeling van uw software.

Neem contact op
 
bedrijfssoftware

Ontwikkeling software op maat

Software laten ontwikkelen bestaat uit verschillende fases. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van de plek binnen uw architectuur, waar de software gebruikt wordt.

  • Met welke datastromen dient rekening gehouden te worden?
  • Is er sprake van een koppeling met andere applicaties of databases binnen uw organisatie?
  • Welke processen worden beïnvloed door de op maat ontwikkelde software?

SiteOnline helpt u een antwoord te vinden op dergelijke vragen. Zo komen we samen tot een eerste schets van uw op maat gemaakte bedrijfssoftware. Het is belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan een eerste inventarisatie van uw wensen. Zo ontbreekt er straks niets in de software!

 
softwarebedrijf

Uw ideale software

Het inschakelen van een softwarebedrijf betekent dat u vertrouwt op andermans expertise voor de ontwikkeling van nieuwe software. SiteOnline belooft u dit vertrouwen niet te schaden! Bij ons staat u centraal, We betrekken u zowel voorafgaand aan de ontwikkeling, bij het proces, als tijdens de bouw hiervan. Op deze manier bent u voortdurend op de hoogte van de voortgang bij de ontwikkeling van uw product. Aan welke eisen moet op maat gemaakte software voor u voldoen?

 
software bedrijf

Onze aanpak voor software op maat

Om tot een passend software ontwerp te komen, starten we altijd met een inventarisatie van uw wensen. Aan welke requirements moet de software voor u voldoen? Welke koppelingen moet er gelegd worden met bijvoorbeeld uw bestaande CRM- of ERP-systeem? Met welk doel laat uw software op maat ontwikkelen? Enzovoorts. Het kan soms erg lastig zijn om precies te beschrijven, wat u van de software verwacht. Onze software ontwikkelaar helpt u dit beter in beeld te krijgen, door voortdurend door te vragen. Op deze manier weet u straks zeker, dat de ontwikkelde software aansluit op hetgeen wat u voor ogen had.

 
software ontwerp

Resultaat

Stemt u in met het software ontwerp? In dat geval begint onze softwareontwikkelaar met de bouw. Ook tijdens het bouwen blijven we u bij het proces betrekken. Zo bent u voortdurend op de hoogte.. Op het moment dat de software klaar is voor lancering, helpen we u dit op uw servers te plaatsen. Daarbij leggen we u graag uit, hoe het systeem werkt en welke mogelijkheden het u exact biedt. Soms blijkt er achteraf nog meer mogelijk, dan u vooraf wellicht verwacht had!

Neem contact op
 
ontwikkelen software op maat

Vragen over software op maat ontwikkelen?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om software op maat te laten ontwikkelen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen niet alleen voor de bouw van uw software. We voorzien u ook graag van persoonlijk advies. Welke mogelijkheden heeft u om processen efficiënter in te richten? Wat voor type software kan voor uw bedrijf nuttig zijn om verder te groeien? Samen zoeken we naar oplossingen die u verder kunnen helpen! Ook laten we u graag voorbeelden zien van eerder ontwikkelde software. We zijn trots op de dingen die we maken.

 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 55 beoordelingen.