MySQL

Wat is MySQL?

MySQL is een veelvuldig gebruikt database managementsysteem. De afkorting SQL staat voor Structured Query Language. De database maakt gebruik van een taal waarmee u gemakkelijk kunt praten met een database. De programmeertaal, bijvoorbeeld php, van de webapplicatie haalt eenvoudig de relevante gegevens op uit de database.

In MySQL staat alle informatie digitaal opgeslagen. Deze data wordt opgeslagen in tabellen. Hierdoor is de snelheid en flexibiliteit van het systeem groot. Zie het voor u als een soort Excel op steroïden. Het grote voordeel van MySQL is dat u in andere systemen toegang hebt tot de gegevens.

Neem contact op

Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.