nieuwsbrief verzenden van een nieuwsbrief
email marketing nieuwsbrief versturen

Nieuwsbrief als marketingmiddel

De binding met klanten is essentieel, om uw omzet op termijn te vergroten. Niet voor niets maken veel organisaties gebruik van een CRM-systeem. Met een CRM-systeem kunnen marketingcampagnes nog verder gepersonaliseerd worden, om meer uit bestaande klanten te halen. Op kleinere schaal kan ook een nieuwsbrief een passend middel zijn om de relatie met klanten te verbeteren. Vergis u echter niet, een nieuwsbrief kan deze relatie ook schaden! Het is om daarom belangrijk, vooraf goed na te denken over de manier waarop een nieuwsbrief door uw organisatie ingezet wordt als marketingmiddel. De marketeers van SiteOnline helpen u hier graag bij.

Bel ons
 
nieuwsbrief marketing hulp bij nieuwsbrief
houdt contact met uw klanten nieuwsbrief

Opbouw van een nieuwsbrief voor uw organisatie

Bij een nieuwsbrief spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Denk aan de frequentie waarmee een nieuwsbrief verstuurd wordt, de opbouw en inhoud van een nieuwsbrief, enzovoorts. Voor klanten is een nieuwsbrief interessant, wanneer het voor hen van waarde is. Deze waarde kan in aantrekkelijke kortingsacties zitten, in interessante artikelen over ontwikkelingen rondom diensten of producten die u verkoopt, enzovoorts. Vaak hangt de opbouw van een nieuwsbrief samen met de doelgroep van uw organisatie. Jongeren verwachten een andere inhoud dan senioren in veel gevallen. Datzelfde geldt voor de opmaak van de nieuwsbrief.

 
wat zet je in een nieuwsbrief? mag je een nieuwsbrief versturen
nieuwsbrief als marketingtool informeer uw klanten

Leden voor uw nieuwsbrief verzamelen

Niet alleen de manier waarop u de nieuwsbrief van uw organisatie indeelt is bepalend voor het succes hiervan. Het opzetten van een nieuwsbrief begint bij het verzamelen van e-mailadressen. Vaak plaatst men een simpel formulier op de homepage van een website, waar bezoekers hun e-mailadres achter kunnen laten. Dit is niet altijd de meest efficiënte oplossing! Een bezoeker moet een incentive, een prikkel, hebben om zich aan te melden. Combineer zo'n formulier bijvoorbeeld met een eerste kortingsactie, met een gratis e-book, enzovoorts. Wij denken graag met u mee om nog meer uit uw nieuwsbrief en marketingstrategie te kunnen halen!

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Lage Traan 4
9351 VL Leek

info@siteonline.nl
0594 20 40 60

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.4 uit 10 op basis van 37 beoordelingen.