Naomi

SiteOnline zoekt een Projectmanager!

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag over deze leuke baan? Stel je vraag aan Naomi of bel op 050 311 30 72.

Solliciteer direct

Wie wij zoeken

Als wij project zeggen, dan veer jij overeind. Problemen zie jij in de verte aankomen en heb je in een mum van tijd gladgestreken. Je kunt met iedereen op de hiërarchische ladder communiceren, van hoog tot laag. Een lijvige agenda vind jij maar gerommel in de marge. Dat kan beter!

Eigenlijk was je op de basisschool al meester in delegeren en organiseren. Jij deelde het stoepkrijt uit, scharrelde de papierenpijltjes voor het pijl schieten met pvc-buis bij elkaar en jouw stalen zenuwen maakten jou steevast de winnaar van befaamde schoolpleinspelletjes, zoals Annemaria Koekoek.

Doorzettingsvermogen is een eigenschap die jij jezelf kunt toedichten. Zit er onverhoopt iets tegen, dan zie je linksom of rechtsom al een andere, misschien wel betere weg verschijnen. Anderen willen daar geregeld het fijne van weten, want niet zelden vragen ze om jouw doorwrochte advies. Je voelt verschillende situaties feilloos aan, beschikt over het fingerspitzengefühl. Een rasechte leider: natuurlijk overwicht zit simpelweg in je DNA.

Ook het bewaken van de werkkwaliteit is voor jou net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Is er een project opgeleverd, dan loop jij het minutieus na op kwaliteit en de inhoudelijke feiten. En als de puntjes nog niet helemaal op de i staan, dan zie je erop toe dat die puntjes daar toch geplaatst worden. Jij bent to the point en helder in je communicatie, en krijgt je collega’s keer op keer weer enthousiast voor leuke projecten en samenwerkingen.

Wat we jou bieden

Heb je bij het lezen van deze vacature het gevoel alsof je in de spiegel kijkt? Dan is de kans groot dat jij de Projectmanager bent die SiteOnline zoekt! Als projectmanager bij SiteOnline houd je je bezig met:

• Een functie van 3-5 werkdagen per week op het hoofdkantoor van SiteOnline in Groningen
• Een fijne werkplek in een prachtig kantoor met een gezellig en gedreven team aan collega's
• Een baan met veel verantwoordelijkheden
• Samenwerken met leuke opdrachtgevers
• Het boeken van top resultaten
• Het toewijzen van taken en het bewaken van de kwaliteit
• Naderende deadlines met argusogen bewaken

Goed om te weten

Bij SiteOnline zijn we pro persoonlijke ontwikkeling en dat doen we het liefst samen. Jouw frisse kijk op zaken en stressbestendige aard kunnen wij zeer waarderen. Bij ons is er ruimte voor humor en we zetten graag in op een succesvolle samenwerking.

In ruil daarvoor bieden we een competitief salaris, pensioenopbouw, extra voordelen en de mogelijkheid om te werken in een superleuk team. Hiermee werk je samen voor zeer diverse en toffe opdrachtgevers vanuit een prachtige locatie in Groningen.

Waar wacht je nog op! Zien we je snel?

Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.