hybride app

Wat is een hybride app?

Een hybride app is geschikt voor elk platform en is te downloaden op alle smartphones en tablets. Dit is in tegenstelling tot een native app. Een native app is bijvoorbeeld specifiek gemaakt voor IOS of Android. Een hybride app is geschikt voor meerdere besturingssystemen.

In eerste instantie waren hybride apps mobiele websites en dit betekende dat de app eigenlijk een fullscreen webpagina was. Hierdoor vielen de prestaties vaak tegen. Tegenwoordig is dit zeker anders en de ontwikkeling heeft niet stil gestaan. Grote kans dat u wel eens een hybride app hebt gedownload en het verschil met een native app niet eens heeft gemerkt.

Neem contact op
 
Voordelen hybride app

Wat zijn de voordelen van een hybride app?

Een hybride app wordt slechts één taal geschreven en geschikt gemaakt voor meerdere besturingssystemen. De kosten voor het ontwikkelen van een hybride app liggen daarom ook veel lager dan voor het ontwikkelen van een native app. Een hybride app is ook flexibel met betrekking tot het up-to-date houden van de inhoud, aangezien u zelf kunt bepalen wanneer u de inhoud vernieuwd.

 
nadelen hybride app

Wat zijn de nadelen van een hypride app?

Doordat hybride apps niet speciaal worden ontwikkeld voor een specifiek besturingssysteem, kan het voorkomen dat een app store de app weigert. Ook zijn bugs lastiger te verhelpen. Doordat een hybride app wordt ontwikkeld door een software ontwikkelaar, is het belangrijk om software ontwikkelaar te vinden die veel kennis en ervaring heeft op dit gebied. SiteOnline is een ervaren software ontwikkelaar van hybride apps en heeft al meerdere apps succesvol gelanceerd.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 51 beoordelingen.