Wat is een intranet

Wat is een intranet?

Steeds meer organisaties kiezen voor het gebruik van een intranet. Met een intranet creëren zijn een online ontmoetingsplek voor medewerkers. Managers kunnen berichten centraal plaatsen, medewerkers hebben de mogelijkheid op deze berichten te reageren en zelf kennis te delen, enzovoorts.

Bij de ontwikkeling van een intranet dient met verschillende factoren rekening te worden gehouden. Kijk verder dan de vormgeving van het intranet! Minstens zo belangrijk zijn de wijze waarop rechten verdeeld worden en de indeling van het intranet. Per afdeling van de organisatie kan een los intranet binnen de centrale ontmoetingsplek gecreëerd worden.

Neem contact op
 
voordelen intranet

Voordelen van een intranet

Het gebruik van een intranet biedt organisaties diverse voordelen. Het maakt het makkelijker om elkaar op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen de organisatie, of individuele projecten.

Daarbij kan een intranet de uitkomst bieden, wanneer medewerkers specifieke vraagstukken hebben. Andere medewerkers hebben de mogelijkheid om op deze centrale plek te reageren en samen te discussiëren. Het voorkomt dat er voortdurend gemaild moet worden en zorgt er daarbij voor, dat kennis makkelijker behouden blijft. Het e-mailaccount van een medewerker zal immers verwijderd worden als deze de organisatie verlaat.

 
intranet ontwikkelen

Intranet ontwikkelen

Ook enthousiast over het gebruik van een intranet binnen uw organisatie? De ontwikkelaars van SiteOnline helpen u graag op weg. We adviseren u over de wijze waarop u het intranet voor uw organisatie in kunt richten, helpen u met voorbeelden van reeds ontwikkelde digitale ontmoetingsplekken en zorgen uiteindelijk voor de uitvoering van uw project. Neem eens contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe onze specialisten u het beste van dienst kunnen zijn.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 51 beoordelingen.